Na wyjeździe

30 maja 2013 23:55
Zycze wszystkim spokojnej nocy dobranoc za chwile nastepny dzien ciekawe jak zacznie sie :))))))))))))))))))
31 maja 2013 06:59
czesc wszystkim!!!! życze lepszego dzionka niz moj  ;) a tak wogole to za oknem poprostu leje!!!!!! pogoda niema litości tak jak moj podopieczny hahaha ale mi wyszło porównanie
31 maja 2013 07:02
Witam dziewczyny w piątkowy,poranek a nie dawno był poniedziałek,jak ten czas szybko leci,u mnie też leje całe niebo zaciagnięte a ja muszę dziś na zakupu,brrrr,miłego dzionka.
31 maja 2013 07:18
Witam również wszystkich, miłego poranka życze.
31 maja 2013 07:24
Witam u mie dalej pada co z ta pogoda dobrze ze chociaz ptaki spiewaja ale masakra !!!!!pozdrawiam i dajcie troszke slonca
31 maja 2013 07:36 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry, dzielne ptaszyny!
Komu dzisiaj smutno z powodu kolejnego dnia deszczu, niech sobie przypomni wczorajszy post Anniki, która podlała orchideę babci wodą ze środkiem na sztuczne zęby, bo myślała, że to specjalny płyn do kwiatów. I teraz orchidea zacznie ząbkować i płakać po nocach... Oj, będziesz mieć Annika, za swoje!

Czy macie jakieś zwariowane pomysły jak mam zatytułować swój blog o pracy opiekunki? Dobrze, aby był związany jakoś z tematem, ale propozycje typu "polska opiekunka na obczyźnie" odrzucamy z mety! Natomiast im więcej durnych skojarzeń, tym lepiej!
31 maja 2013 07:57 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Komu dzisiaj smutno z powodu kolejnego dnia deszczu, niech sobie przypomni wczorajszy post Anniki, która podlała orchideę babci wodą ze środkiem na sztuczne zęby, bo myślała, że to specjalny płyn do kwiatów. I teraz orchidea zacznie ząbkować i płakać po nocach... Oj, będziesz mieć Annika, za swoje!

Czy macie jakieś zwariowane pomysły jak mam zatytułować swój blog o pracy opiekunki? Dobrze, aby był związany jakoś z tematem, ale propozycje typu "polska opiekunka na obczyźnie" odrzucamy z mety! Natomiast im więcej durnych skojarzeń, tym lepiej!

Romano, nie bądz taka, to przodu, bo Cię w tyle zabraknie! tak to jest jak mówi się prawdę i odpowiada śię na czyjes żale na swojego męża nieroba! Niech tylko Anika, uważaj  żeby własnym jadem się nie udławiła, bo widac że go masz ! A Ty skoro podzielasz zdanie, to może taka sama jestes?  już od rana z czyms takim ?? Oj, nie ładnie, nie ładnie.
31 maja 2013 08:00
Dzień dobry!!!!!!
U mie słońce, niebo błękitne, piękny dzień.
W nocy zawitała moja zmienniczka. Przegadałyśmy prawie do świtu. Oj jak bardzo musiałam pogadać w swoim języku.
Miłego dnia wszystkim życzę.
31 maja 2013 08:02
witam - i u mnie ponuro ale bez deszczu:)
Romana moje propozycje to
1)Dwa na dwa
2)Podwójne życie Romany
3)Niemcy z pampersem w tle.
4)Gdzie jest mój dom?
31 maja 2013 08:11 / 1 osobie podoba się ten post
romana

"Talente i petente"
31 maja 2013 08:11 / 1 osobie podoba się ten post
Orchidea

Romano, nie bądz taka, to przodu, bo Cię w tyle zabraknie! tak to jest jak mówi się prawdę i odpowiada śię na czyjes żale na swojego męża nieroba! Niech tylko Anika, uważaj  żeby własnym jadem się nie udławiła, bo widac że go masz ! A Ty skoro podzielasz zdanie, to może taka sama jestes?  już od rana z czyms takim ?? Oj, nie ładnie, nie ładnie.

Orchidea, są tacy "którzy w głowach uprawiają ogrody" (Jonasz Kofta) i tacy, którzy wolą tam mieć chwasty - niechęci do innych, agresji i braku poczucia humoru. Pomyśl, do których się zaliczasz i dla mnie to koniec dyskusji między nami. Annika wie, że ja lubię i sobie z niej nie kpię, bo to inteligentna dziewczyna.

Kasia, najbardziej podoba mi się Niemcy z pampersem w tle. Czekam na jeszcze inne propozycje!
31 maja 2013 08:15 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Orchidea, są tacy "którzy w głowach uprawiają ogrody" (Jonasz Kofta) i tacy, którzy wolą tam mieć chwasty - niechęci do innych, agresji i braku poczucia humoru. Pomyśl, do których się zaliczasz i dla mnie to koniec dyskusji między nami. Annika wie, że ja lubię i sobie z niej nie kpię, bo to inteligentna dziewczyna.

Kasia, najbardziej podoba mi się Niemcy z pampersem w tle. Czekam na jeszcze inne propozycje!

Po co więc wywlekasz stare posty, mówiąc, że wczorajsze? baw sie dobrze w takim razie...
31 maja 2013 08:17
A tak w ogóle to dzien dobry wszystkim panstwu. Dzis mam dzien wyobraźni. Wyobrazam sobie ze świeci slonce, wyobrazam soebie ze jade na rowerze, ze NIC nie robie, ze dzis przytyje.
31 maja 2013 08:19 / 1 osobie podoba się ten post
Żeby nie te pampersy to bez pracy kobiety siedzimy.
Tytuł Niemcy z pampersem w tle jest niesmaczny i niegrzeczny.To taka walka z bezsilnością?
31 maja 2013 08:37
Igga -spokojnie:) to tylko propozycje.