Zona hmm po operacjach kregoslupa i bioder o ile dobrze zrozumialam bo moj niemiecki perfect nie jest ale wlasnie te jej dolegliwosci spowodowaly zgloesze zapotrzebowania na opiekunke a nie choroba Herr
Zona hmm po operacjach kregoslupa i bioder o ile dobrze zrozumialam bo moj niemiecki perfect nie jest ale wlasnie te jej dolegliwosci spowodowaly zgloesze zapotrzebowania na opiekunke a nie choroba Herr
Oni powinni zapewnić Ci połączenia do PL. Podobno taka opcja na stacjonarne kosztuje 5 euro, a przecież jak do Ciebie dzwonią to ta frau jędza nie ponosi kosztów.
Czy oni nas mają ludzi z epoki kamienia łupanego, czy co?
W jakim mieście ta agencja?
Tu raczej chodzi o to,że jakaś Polka korzysta z ICH telefonu,myślisz że tu mam inaczej? Już na dzień dobry zapytali czy będę chciala korzystac z telefonu...no comment
Dzis byl powod ..Herr mokry...
zapomniala bym...moja poprzedniczka "viel essen" i schudla 8 kg w ciagu 2 tyg... kurcze nie wiem jesc albo nie jesc oto jest pytanie,,,,e tam jem chleb smakuje tak samo i jest dobry wiec jem, tylko obiady sa kijowe...wolala bym sama gotowac ale raczej nie ma o tym mowy...
Dzis byl powod ..Herr mokry...
zapomniala bym...moja poprzedniczka "viel essen" i schudla 8 kg w ciagu 2 tyg... kurcze nie wiem jesc albo nie jesc oto jest pytanie,,,,e tam jem chleb smakuje tak samo i jest dobry wiec jem, tylko obiady sa kijowe...wolala bym sama gotowac ale raczej nie ma o tym mowy...