C,,I.. a mozliwosc oddelegowania do czynnosci opiekunczych poza granicami kraju jakos tak to szlo...i okreslenie wysokosci diety dziennej w takim wypadku
C,,I.. a mozliwosc oddelegowania do czynnosci opiekunczych poza granicami kraju jakos tak to szlo...i okreslenie wysokosci diety dziennej w takim wypadku
czynnosci promocyjne- umowa zlecenie ( podstawowa w tej firmie) to - roznoszenie ulotek agencji, spotkania promocyjne, szukanie nowych podopiecznych i nowych opiekunek. To w skrocie
właśnie, też mnie dziwią te tajemnice...dlaczego opiekunki nie moga wiedzieć tutaj która firma jest do niczego? Bez sensu...
Czyli do, jak piszesz, Sądu Pracy - agencji nie podasz bo nie jesteś pracownikiem tylko zleceniobiorcą. Pozostaje Ci Sąd Cywilny...opłacenie kosztów procesu i dłuuuugie czekanie na wyrok...
Jestes Jasnowidzka chyba bo od razu sie nazwy domyslililas ...
Nawet na to bez umowy nie ma szans: ( Ani pracownik ani zleceniobiorca.Opiekunka widmo.Jak już wczesniej pisałam -nawet jadac na czarno, wiesz ile dostaniesz a nasza kolezanka tak naprawdę nie wie nic.....
Mnie chodzi o to, że tych opini jest mnóstwo, i dobrych i złych, żeby wiedzieć o której konkretnie koleżanka Alfiva pisze, musiałabym być chyba duchem św.... ja bym konkretnie chciała wiedzieć jak nazywa sie TA konkretna firma o której tyle złego czytamy odkilku dni
I tak pewnie zrobie...niestety mam prawie 50 lat tak wiec smialo moge powiedziec ze stara i nadal glupia..