To oglądam za granicą 1

03 listopada 2014 13:11
michasia

Czy może ogladaliście film "Pod mocnym Aniołem Smarzewskiego ?

trzy razy przymierzalam sie do tego filmu,lecz nie obejrzalam do konca,jakos to nie dla mnie;-;-;-
03 listopada 2014 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
Wlaśnie obejrzałam 4-ty odcinek 5-go sezonu "The walking dead" i całe szczęście ,że posiadam refleks,bo tak kopnełam ze strachu apka,że złapalam go prawie w powietrzu,ufffff ocalał :)))))
03 listopada 2014 22:12
03 listopada 2014 22:14
03 listopada 2014 22:21
ivanilia40

Wlaśnie obejrzałam 4-ty odcinek 5-go sezonu "The walking dead" i całe szczęście ,że posiadam refleks,bo tak kopnełam ze strachu apka,że złapalam go prawie w powietrzu,ufffff ocalał :)))))

No nie mów:)
Jak dla mnie to się tak trochę nudnawo robi. No są ludożercy, ale jak na razie to pół nogi zjedli - zero emocji:)  Chyba, że w najnowszym odcinku coś się w końcu dzieje. 
03 listopada 2014 22:43
wichurra

No nie mów:)
Jak dla mnie to się tak trochę nudnawo robi. No są ludożercy, ale jak na razie to pół nogi zjedli - zero emocji:)  Chyba, że w najnowszym odcinku coś się w końcu dzieje. 

Właśnie czwarty odcinek to jakby wyrwany z kontekstu,zapomniałam dlaczego zgubiła się jedna z osób. Aż tak strasznych momentów tam nie ma,ale ja np boję sie szybów windowych,a właśnie w tym jednym momencie kopnęłam lapka....:)
03 listopada 2014 23:25
Mam nieśmiałe zapytanie :).
Oglądacie coś w niemieckiej tv, czy tylko seriale po polsku, polskie filmy i inne takie?
Tak się tylko pytam, bo na początku pobywania na tym forum myślałam, że tytuł wątku sugeruje oglądanie " zagranicznych" rzeczy ;).
03 listopada 2014 23:39
Nie oglądam nic w niemieckiej tv, bo telewizor mam maciupki - mniejszy chyba niż ekran mojego komputera. Na dodatek jest w innym pokoju i musiałabym siedzieć na niewygodnym krześle.
03 listopada 2014 23:55 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Nie oglądam nic w niemieckiej tv, bo telewizor mam maciupki - mniejszy chyba niż ekran mojego komputera. Na dodatek jest w innym pokoju i musiałabym siedzieć na niewygodnym krześle.

Wichurrko, ale chyba nie wszyscy mamy tak daleko i pod górkę do "okna na świat" ;)? Ciekawa jestem, co oglądamy z własnej, nieprzymuszonej woli w niemieckiej tv?
Ja w godzinach okołokolacyjnych, czyli koło 17, oglądam Bayerische Fernsehen, ale sama bym się na to nie zdobyła :D.
04 listopada 2014 09:19 / 1 osobie podoba się ten post
ja niemiecką tv oglądam jedynie z pdp jak siedzę, a u siebie oglądam albo tvp polonię albo tvp info, a niemiecką oglądałam ostatni raz jak mecz leciał :D
04 listopada 2014 10:20
ivanilia40

Właśnie czwarty odcinek to jakby wyrwany z kontekstu,zapomniałam dlaczego zgubiła się jedna z osób. Aż tak strasznych momentów tam nie ma,ale ja np boję sie szybów windowych,a właśnie w tym jednym momencie kopnęłam lapka....:)

Beth uciekała z Darrylem i jakoś tak było, że porwali ją ludzie w czarnym samochodzie. Darryl sobie wyrzucał i się obwiniał o to że ją porwano. A ten ostatni odcinek był o losach Beth i o tym gdzie trafiła. Zauważcie że we wcześniejszych sezonach też tak było, że nagle był cały odcinek o jakiejś osobie, która się odłączyła od grupy.
P.S. widziałyście nowy film Wardęgi z zombiakami?
http://www.youtube.com/watch?v=IJsKtRx4wf8
04 listopada 2014 10:25 / 2 osobom podoba się ten post
Ten Darryl to ale fajny jest - że też jeszcze żadna się na niego nie połaszczyła.
10 listopada 2014 14:38 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Oł, dawno Ciebie nie było :)

Oł ale jeszcze tu bywam.
A wracając do tematu, to "Walking dead" i "Sons of anarchy" oraz "Homeland" - wszystko na tapecie. 
10 listopada 2014 16:11 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Oł ale jeszcze tu bywam. :-)
A wracając do tematu, to "Walking dead" i "Sons of anarchy" oraz "Homeland" - wszystko na tapecie. 

Walking dead zaczął ostro 5 sezon.
10 listopada 2014 16:36
Sturm der Liebe
UM Himmels Willem
Topfgeldjager ;)))))