To oglądam za granicą 1

13 października 2014 20:14
oglądaliście 'Rogi"? z Harrym Potterem?
niby horror na halloween, a wyszło średnio na jeża.
13 października 2014 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
Właśnie obejrzałam 1 odc. piatego sezonu "The walking dead" ,mega ciekawy:)

Ps. jakaś jąkaczka mi się włączyla :)
15 października 2014 20:19
Czy może ogladaliście film "Pod mocnym Aniołem Smarzewskiego ?
15 października 2014 20:34
michasia

dobry. o alkoholizmie od kuchni.
15 października 2014 21:52
mzap88

dobry. o alkoholizmie od kuchni.

Dzięki, rezerwuje jutrzejszy wieczór.
01 listopada 2014 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
23.10 3Sat- Die Päpstin ,ciekawe czy dotrwam ?
01 listopada 2014 19:51 / 2 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

23.10 3Sat- Die Päpstin ,ciekawe czy dotrwam ?

Szkoda że tak późno ale dobrze wiedzieć książka jest bardzo ciekawa,może dotrwam do filmu:)))
01 listopada 2014 19:52
mzap88

oglądaliście 'Rogi"? z Harrym Potterem?
niby horror na halloween, a wyszło średnio na jeża.

Tak oglądałam ,faktycznie średni film ale można zobaczyć -nie powala. Obejrzałam ze wzlędu na " Harrego..."Na usprawiedliwienie nie widziałam ostatnio dobrego filmu tego gatunku.
01 listopada 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
Tym razem poszalałam z serialami. Z nowych (dla mnie) obejrzałam wszystkie dostępne odcinki Orphan Black, The Strain, Teen Wolf, Walking Dead.
Na bieżąco nowe odcinki - The Originals, Arrow, The Vampire Diaries.
I kilka kanałów na youtube odkryłam, kilkanaście innych śledziłam.

Jak będę już w Polsce to wybieram się na film "Bogowie" o profesorze Relidze. Może jeszcze załapię się na "Draculę" - kolejna wersja kultowego filmu, ale wampiry zawsze są spoko:)  Przed świętami natmiast wyjdzie też fajny film. Na pewno w Niemczech, ale pewnie i u nas - "Exodus" o wyjściu Żydów z Egiptu - będzie faraon, plagi egipskie, Abraham, rozstąpienie się Morza Czerwonego. Widziałam spot reklamowy i wygląda imponująco. Reżyserem jest Ridley Scott, więc raczej będzie na co popatrzeć. 

01 listopada 2014 20:31
didusia

Tak oglądałam ,faktycznie średni film ale można zobaczyć -nie powala. Obejrzałam ze wzlędu na " Harrego..."Na usprawiedliwienie nie widziałam ostatnio dobrego filmu tego gatunku.

01 listopada 2014 20:46 / 2 osobom podoba się ten post
Ja tam preferuje polski film zatem zapodałam sobie " Na krawędzi " - jak dla mnie fajny, lekki ja oglądam, polecam na ipli za darmo
02 listopada 2014 19:29 / 4 osobom podoba się ten post
Jeśli macie ochotę przez dwie godziny przezywać problemy konkretnej filmowej rodziny to polecam ''Sierpień w hrabstwie Osage''
Są to dośc trudne relacje miedzy rodzicami,siostrami,małżonkami...
Rewelacyjna jak zawsze Meryl Streep i niewiele jej ustępujaca Julia Roberts.
Najlepiej oglądać bez dubinngu lub lektora-widać doskonały warsztat aktorski p.Meryl:)))
02 listopada 2014 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Jeśli macie ochotę przez dwie godziny przezywać problemy konkretnej filmowej rodziny to polecam ''Sierpień w hrabstwie Osage''
Są to dośc trudne relacje miedzy rodzicami,siostrami,małżonkami...
Rewelacyjna jak zawsze Meryl Streep i niewiele jej ustępujaca Julia Roberts.
Najlepiej oglądać bez dubinngu lub lektora-widać doskonały warsztat aktorski p.Meryl:)))

Sprawdziłam przed chwilą na mojej filmowej stronie -film ma niezła ocenę -dzięki zapisze do obejrzenia.
02 listopada 2014 21:15
michasia

Tak. Dobry. 
02 listopada 2014 23:16 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Właśnie skończyłam ten film oglądać,taki trochę śmieszny,trochę obrzydliwy,zakończenie typowe dla melodramatów,po trochu z kilku gatunków filmowych.