To oglądam za granicą 1

08 października 2014 21:08
Ja kończę dzisiaj the walking dead. Co to ten the strain?
08 października 2014 21:32
wichurra

Jeśli ppdoba Ci się "The Walking dead" to "The Strain" tez Ci się będzie podobał. Też trzyma w napięciu.
08 października 2014 21:33
To może i zacznę, bo już tak myślałam, za co się zabrać. Moje seriale startują dopiero pod koniec października. A i jeden odcinek na tydzień to co to ma być?
08 października 2014 21:36
No juz kilka odcinków jest,nie sprawdzałam czy nie cały sezon...Ja mam dopiero 3 odcinki ściągnięte.
08 października 2014 21:42
Dlaczego online nie oglądasz?
Oglądam na scs.pl i nic nie muszę ściągać.
08 października 2014 22:31
wichurra

Za kilka dni rozpocznie się nowy sezon The Walking Dead.
08 października 2014 22:43
Trafili na ludożerców i akurat się musiał sezon skończyć!
No nic - mam już pierwszy odcinek drugiego sezonu The Originals, to sobie obejrzę.
08 października 2014 23:06
wichurra

Dlaczego online nie oglądasz?
Oglądam na scs.pl i nic nie muszę ściągać.

Ja sama nie ściągam bo się boje,ale kolega mi podrzuca od siebie na chmurkę. A ta strona nie otwiera mi się jak należy,trzeba się zalogować?
08 października 2014 23:26
Tak - trzeba.
09 października 2014 14:14 / 1 osobie podoba się ten post
Ja się wkreciłam w The Borgias, tylko ostatni sezon musialam sciagac w domu jeszcze bo u dziadków neta nie było ;/ Częst macie problem z brakiem neta na szteli?
09 października 2014 14:24 / 1 osobie podoba się ten post
Różnie bywa. Ja mam na ostatnich dwóch sztelach stacjonarny,ale w DE nie miałam .Sporo osób ma mobilny , jeśli stałego się nie da załatwić - też jakieś wyjście , choć to o wiele mniejsze możliwości.
12 października 2014 21:31
ivanilia40

Jeśli ppdoba Ci się "The Walking dead" to "The Strain" tez Ci się będzie podobał. Też trzyma w napięciu.

Obejrzałam pierwszy sezon.
Po pierwszym odcinku tak średnio mi się spodobał - zaczęłam szukać czegoś innego, spróbowałam Spartacusa, ale kiepski był.
Stwierdziłam, że już The Strain lepszy i tak obejrzałam do końca. Widziałam lepsze, ale w miarę ciekawie jest. Tylko za wolno się to toczy według mnie.

Zaraz zacznę Orphan Black. Gdzieś kiedyś ktoś go polecał. 

"Główną bohaterkę, Sarah, gra Kanadyjka Tatiana Maslany. Na początku pilota Sarah jest świadkiem samobójstwa obcej kobiety, która – jak się okazuje – wyglądała tak samo jak ona. Przejmuje jej tożsamość, oczekując, że dobierze się do jej oszczędności i to rozwiąże jej problemy."
12 października 2014 21:37
wichurra

Obejrzałam pierwszy sezon.
Po pierwszym odcinku tak średnio mi się spodobał - zaczęłam szukać czegoś innego, spróbowałam Spartacusa, ale kiepski był.
Stwierdziłam, że już The Strain lepszy i tak obejrzałam do końca. Widziałam lepsze, ale w miarę ciekawie jest. Tylko za wolno się to toczy według mnie.

Zaraz zacznę Orphan Black. Gdzieś kiedyś ktoś go polecał. 

"Główną bohaterkę, Sarah, gra Kanadyjka Tatiana Maslany. Na początku pilota Sarah jest świadkiem samobójstwa obcej kobiety, która – jak się okazuje – wyglądała tak samo jak ona. Przejmuje jej tożsamość, oczekując, że dobierze się do jej oszczędności i to rozwiąże jej problemy."

Mnie zostały dwa odcinki do końca sezonu i własnie szukam coś innego. A,dziś juz jest nowy odcinek "The walking dead"tylko jeszcze nie ma tłumaczenia,jutro wieczorem juz na bank będzie.
12 października 2014 21:39
Tak mi codziennie jakiś odcinek będzie teraz dochodził - oglądam Pamiętniki Wampirów, The Originals, The Walking Dead, The Arrow (polecam - fajny), teraz The Strain doszedł - tylko on to dopiero się skończył, więc pewnie na kontynuację trochę trzeba będzie poczekać. No i Gra o tron, ale to dopiero w przyszłym roku chyba będzie kontynuacja.
13 października 2014 19:57
Polecam serial Orphan Black - trzyma w napięciu niesamowicie i jak wczoraj wieczorem zaczęłam go oglądać, tak dzisiaj został mi już tylko jeden odcinek do końca pierwszego sezonu.