To oglądam za granicą 1

21 września 2014 12:50
Na kompie to się okropnie czyta. Kiedyś trochę książki przeczytałam, ale to męczarnia niemal była.
21 września 2014 12:52
wichurra

Mnie nie, bo żal mi go do wanny wziąć - jeszcze się zatopi i co:)

A ja i tak do wanny książek nie biorę, to dla mnie bez różnicy :)
21 września 2014 12:55 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Wiem. Dlatego nie bralam bo ciężkie. Wszystko na kompie mam. Ale jednak jak się czyta to lepiej papier. Stara już jestem i sentymenty mnie dopadają  :)

No na kompie, czy na tablecie jest źle, chociaż tak też byłam zmuszona czytać na wyjazdach, zanim czytnik kupiłam. Z czytnika zupełnie inna bajka. On jest tak skonstruowany, że czyta się z niego praktycznie, jak z kartki.
21 września 2014 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

No na kompie, czy na tablecie jest źle, chociaż tak też byłam zmuszona czytać na wyjazdach, zanim czytnik kupiłam. Z czytnika zupełnie inna bajka. On jest tak skonstruowany, że czyta się z niego praktycznie, jak z kartki.

Spróbuję następnym razem. Pierwszy wyjazd to tak trochę nie wiadomo co zabrać. Ale uczę się

21 września 2014 13:05
WSTENGA

Spróbuję następnym razem. Pierwszy wyjazd to tak trochę nie wiadomo co zabrać. Ale uczę się

Taką jeszcze wypróbowaną poradę mam odnośnie czytania z kompa. Przyciemniaj sobie ekran, to mniej oczy się męczą.   

A wracając już do filmowego tematu. Macie coś fajnego do polecenia na dziś? Tylko, żeby nie było za dużo pięknych widoków, bo mnie skręca, jak muszę to na telefonie podziwiać. ;)
21 września 2014 13:42
giunta

Taką jeszcze wypróbowaną poradę mam odnośnie czytania z kompa. Przyciemniaj sobie ekran, to mniej oczy się męczą.   

A wracając już do filmowego tematu. Macie coś fajnego do polecenia na dziś? Tylko, żeby nie było za dużo pięknych widoków, bo mnie skręca, jak muszę to na telefonie podziwiać. ;)

A moglabys jasniej troche o tym przyciemnianiu? Jak sie to robi? Bo ja duzo czytam i czuje ze oczęta mi moje "piekne" siadaja.
21 września 2014 13:47 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

"Czas na miłość" z Domhnallem Gleesonem i Rachel McAdams. Romansidło, ale pełne brytyjskiego humoru, idealna odtrutka na głupawe i łzawe amerykańskie komedie romantyczne.
21 września 2014 14:03
margolcia

A moglabys jasniej troche o tym przyciemnianiu? Jak sie to robi? Bo ja duzo czytam i czuje ze oczęta mi moje "piekne" siadaja.

W większości laptopów robi się to wciskając klawisz Fn (w lewym dolnym rogu) i jednocześnie naciska F5 (jeśli przyciemniamy)  lub F6 (jeśli rozjaśniamy). Jak to nie działa, to w panelu sterowania by trzeba było poszukać, ale raczej powinno.
Ja przyciemniałam do czytania zawsze maksymalnie. 
21 września 2014 19:05 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

W większości laptopów robi się to wciskając klawisz Fn (w lewym dolnym rogu) i jednocześnie naciska F5 (jeśli przyciemniamy)  lub F6 (jeśli rozjaśniamy). Jak to nie działa, to w panelu sterowania by trzeba było poszukać, ale raczej powinno.
Ja przyciemniałam do czytania zawsze maksymalnie. 

Dziękuje Giunta.
21 września 2014 19:06
A ten finał dziś można będzie gdzieś w necie obejrzeć?
Za darmo rzecz jasna:)
30 września 2014 21:04
Czy ktoś zna stronę na której można obejrzec 2 TVP ? Noż ,wkurzyłam sie bo zablokowali mi Stream.
30 września 2014 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
http://weeb.tv/channel/tvvvvtvn tutaj ogladam polska tv. Jesli chcesz ogladac seriale ktore emituje tvp2 to jest Ipla, Serialnet i eseriale.
01 października 2014 08:17 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

http://weeb.tv/channel/tvvvvtvn tutaj ogladam polska tv. Jesli chcesz ogladac seriale ktore emituje tvp2 to jest Ipla, Serialnet i eseriale.

Ja tutaj też oglądam polską tv,ładuje na cały miesiąc i mam programów tyle że nie wiem co oglądać:)))
01 października 2014 14:57
Niestety ta strona na weeb jest płatna,a ja szukałam bezpłatnej,kiedyś były dwie ale zostały zakodowane. Pozostaje tylko prszenie znajomych lub rodzinę o przesyłanie ulubionych seriali na chmurkę :)
01 października 2014 17:31
tutaj masz darmowe filmy-serialnet-ogladaj