Mnie nie, bo żal mi go do wanny wziąć - jeszcze się zatopi i co:)
Mnie nie, bo żal mi go do wanny wziąć - jeszcze się zatopi i co:)
Wiem. Dlatego nie bralam bo ciężkie. Wszystko na kompie mam. Ale jednak jak się czyta to lepiej papier. Stara już jestem i sentymenty mnie dopadają :)
No na kompie, czy na tablecie jest źle, chociaż tak też byłam zmuszona czytać na wyjazdach, zanim czytnik kupiłam. Z czytnika zupełnie inna bajka. On jest tak skonstruowany, że czyta się z niego praktycznie, jak z kartki.
Spróbuję następnym razem. Pierwszy wyjazd to tak trochę nie wiadomo co zabrać. Ale uczę się
Taką jeszcze wypróbowaną poradę mam odnośnie czytania z kompa. Przyciemniaj sobie ekran, to mniej oczy się męczą.
A wracając już do filmowego tematu. Macie coś fajnego do polecenia na dziś? Tylko, żeby nie było za dużo pięknych widoków, bo mnie skręca, jak muszę to na telefonie podziwiać. ;)
Taką jeszcze wypróbowaną poradę mam odnośnie czytania z kompa. Przyciemniaj sobie ekran, to mniej oczy się męczą.
A wracając już do filmowego tematu. Macie coś fajnego do polecenia na dziś? Tylko, żeby nie było za dużo pięknych widoków, bo mnie skręca, jak muszę to na telefonie podziwiać. ;)
A moglabys jasniej troche o tym przyciemnianiu? Jak sie to robi? Bo ja duzo czytam i czuje ze oczęta mi moje "piekne" siadaja.
W większości laptopów robi się to wciskając klawisz Fn (w lewym dolnym rogu) i jednocześnie naciska F5 (jeśli przyciemniamy) lub F6 (jeśli rozjaśniamy). Jak to nie działa, to w panelu sterowania by trzeba było poszukać, ale raczej powinno.
Ja przyciemniałam do czytania zawsze maksymalnie.
http://weeb.tv/channel/tvvvvtvn tutaj ogladam polska tv. Jesli chcesz ogladac seriale ktore emituje tvp2 to jest Ipla, Serialnet i eseriale.