Fikołka:))))
Fikołka:))))
Baśkę ? za co ? za ten sex i dragi ?.... No , muszę pryznać , że ja też podziwiam ,że się publicznie przyznała .... Basia !... toż Ty Matka - Dzieciom Jesteś ! -:)))))))))))DDDDDDDD
w kamasutrze ? ;)
Nooooo:))))
Musiałam sprawdzić jak to jest, najgorsze, co może być, to umrzeć w nieświadomości, co się straciło:)))) Teraz wiem co lubie, a czego nie. Oj, Baśka, serce Ty moje, fajnie, że jesteś.
Jakie marzenia może mieć 50 letnia kobieta? Ja mam takie: oby kolana nie bolały jak na deszcz się zbiera :)))))))))))
A cóz to?Jakiś starczy wiek, ta 50tka?????Kochana, jakie ja mam marzenia to lepiej żebyś nie wiedziała!:):):)Hi hi hi A Ty tak przyziemnie-kolana żeby nie bolały:)Eeeeee,weź ..... Poduszkę sobie podłóż to nie będą bolały:):):):)
był fikołek ? ;)
Tiaaaaa......na wyjeździe?Chyba wirtualny albo telefoniczny,he he:)
A cóz to?Jakiś starczy wiek, ta 50tka?????Kochana, jakie ja mam marzenia to lepiej żebyś nie wiedziała!:):):)Hi hi hi A Ty tak przyziemnie-kolana żeby nie bolały:)Eeeeee,weź ..... Poduszkę sobie podłóż to nie będą bolały:):):):)
Kasieńko, poduszkę podkładam, ale pod inne części ciała :)
Kasieńko, poduszkę podkładam, ale pod inne części ciała :)
dobrze napisane ;))
Pod głowę zapewne....
Jakie marzenia może mieć 50 letnia kobieta? Ja mam takie: oby kolana nie bolały jak na deszcz się zbiera :)))))))))))