Nasze hobby #1

03 lutego 2015 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
Piękna robota szydełkowa:) Cos poszukam drucikowego,  Podobają mi się pierwszy i czwarty.
03 lutego 2015 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Ja jestem bardzo mało rozgarnięta jeżeli chodzi o te internetowe klocki... Skype nie mam...  Wiem, że to żaden problem, ale nie mam okzji  do tego się przyłożyć... W piątek rano wyjeżdżam, a tam nie mam internetu - z Aldiego nie umiem się podłączyć choć niby wszystko mam ... Muszę na miejscu znaleźć jakąś pomoc. Jeżeli chodzi o neta  to u mnie diagnoza - demencja hihihi))))

Masz już mój nr telefonu..........
03 lutego 2015 23:28 / 1 osobie podoba się ten post
Faktycznie , masz racje. Szydełkiem robione są chyba bardziej elegancje i wyraziste.Szydełkiem robi sie ściślej. Co ja Ci moge pokazać? po pierwsze mam taki internet że zdjecia mi nie wchodza, na blogu /starym/ mam tylko jeden ażur i  czapki.Jeżeli masz wystapić na komunii w białych spodniach jak pisałaś to najbardziej mi podszedł ten pierwszy z dekoldem tylko kolor jakiś pastelowy /pudrowy róz, itp./  
03 lutego 2015 23:49 / 1 osobie podoba się ten post
Nooooooooooo:) myślałam o takim  Ty tez? :) a  wpisz sobie jeszcze : bezpłatne wzory Dresign i tam pózniej wpiszesz kobieta i popatrzysz na ązury. Blondynka, pudrowy róz i do tego opalona  och szkoda gadac.....) swiatbabcibasi.blospot.com dawno to było i mało czas nie pozwolił ale zerknij  )
04 lutego 2015 00:12 / 1 osobie podoba się ten post
Pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04 lutego 2015 00:17
Andrejka, spudniczkę widze nie sweterek????

O co chodzi w balona mnie robisz????
04 lutego 2015 00:21
Nogi i spódnica - piękny zestaw.
A sweterek to nie wiem w czyjej pamięci, przejrzałam pół topika???
04 lutego 2015 00:24 / 1 osobie podoba się ten post
Jak masz takie ładne nogi to każ sobie spódnice zrobić..... albo poproś bo nie wiem jaki to układ

Nogi i spódnica są zabójcze!!!!!!

Baba jestem ale wiem co ładne!!!
04 lutego 2015 00:30
Aleeeeeeeeee to jest szydełko ? druty tak i cos podobnego poszukam ok ") jak nie wchodzisz na com. to może wpisz końcówke.de na bloga . idę szukac a masz skype to   pogadamy
04 lutego 2015 00:40 / 1 osobie podoba się ten post
ok pa , pa
04 lutego 2015 09:52 / 4 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Zadnej odmowy nie będzie zwłaszcza, że w tej połownie kwietnia mogę być na miejscu... Panie w naszym wieku mgą spotkać się w Witamince, albo niedaleko w PRL-u hihihi ))))

A te młodsze też mogą czy raczej nie?
04 lutego 2015 17:29 / 3 osobom podoba się ten post
Lili

A te młodsze też mogą czy raczej nie?

Z Opola do Wrocławia rzut beretem.... pewnie, że mogą zwłaszcza, że z tyłu wyglądam na osiemnastkę... hihihi )))))
04 lutego 2015 21:39 / 3 osobom podoba się ten post
Mnie się podoba drugi i ostatni. No piękne :) Kurczę, chciałabym takie cuda umieć robić...
04 lutego 2015 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Mnie się podoba drugi i ostatni. No piękne :) Kurczę, chciałabym takie cuda umieć robić...

Podobnie jakTy  - elegancja i styl /wg mojego wyobrazenia:)/
04 lutego 2015 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Mnie również najbardzie drugi. Ostatni nie jest zły, ale nie wiem jak wygląda z przodu. Nie bardzo lubię dekolty.