nie no ja sie bardzo ciesze ze dbasz o moje interesy ahhahahaha ktos musi...............przeciez:)
nie no ja sie bardzo ciesze ze dbasz o moje interesy ahhahahaha ktos musi...............przeciez:)
Już własnie chciałam się wyżalić w wątku o dołkach i poskarżyjkach........że ja ci pomóc chciałam a ty mnie odtrąciłaś.
no wiesz co na mnie sie chcesz zalic........no ty niedobra...................... ja wiem o co Ci chodzi taptusie bys chciala..........
mialam sie nieskonczonym nie chwalic (tak sobie obiecalam) ale co tak mi sie zaczynaja te robotki na szydelku podobac ze nie dotrzymuje obietnicy ...........jedna czesc sweterka ,,dziurawego,, druga w robocie....
Kurde! Same dziury widze i jak bedziesz w tymchodzic, po nagu? ;))
mialam sie nieskonczonym nie chwalic (tak sobie obiecalam) ale co tak mi sie zaczynaja te robotki na szydelku podobac ze nie dotrzymuje obietnicy ...........jedna czesc sweterka ,,dziurawego,, druga w robocie....
Sliczny !
bo to takie modne dziury :))))) hahahano pod spodek koszulka na ramionkach i juz.......................podobno taka moda hahahah
moj pierwszy dlatego sie chwale do tej pory byly tylko kapciuchy czapka i koc....................
Naprawde ładny, moje klimaty- lubię takie dziurawe :) No to masz ci kobieto talent :) Dużo czasu Ci to zajęło?