Nasze hobby #1

07 lutego 2015 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

nie no ja sie bardzo ciesze ze dbasz o moje interesy ahhahahaha ktos musi...............przeciez:)

Już własnie chciałam się wyżalić w wątku o dołkach i poskarżyjkach........że ja ci pomóc chciałam a ty mnie odtrąciłaś.
07 lutego 2015 20:03 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Już własnie chciałam się wyżalić w wątku o dołkach i poskarżyjkach........że ja ci pomóc chciałam a ty mnie odtrąciłaś.

no wiesz co na mnie sie chcesz zalic........no ty niedobra...................... ja wiem o co Ci chodzi taptusie bys chciala.......... 
07 lutego 2015 20:05
magdalena_k

no wiesz co na mnie sie chcesz zalic........no ty niedobra...................... ja wiem o co Ci chodzi taptusie bys chciala.......... 

07 lutego 2015 20:07
kasiachodziez

no to co wprost nie powiesz tylko jakimis ogrodkami????
08 lutego 2015 21:36 / 3 osobom podoba się ten post
....kolorowe
13 lutego 2015 12:31
Beatko73 jestem na strazy, jesli znajdziesz troche czasu pisz na tym watku o gwiazdach i planetach i kometach.
Dziekuje za przyjecie do przyjaciol:)
16 lutego 2015 11:55 / 8 osobom podoba się ten post
mialam sie nieskonczonym nie chwalic (tak sobie obiecalam) ale co tak mi sie zaczynaja te robotki na szydelku podobac ze nie dotrzymuje obietnicy ...........jedna czesc sweterka ,,dziurawego,, druga w robocie....

16 lutego 2015 12:35
magdalena_k

mialam sie nieskonczonym nie chwalic (tak sobie obiecalam) ale co tak mi sie zaczynaja te robotki na szydelku podobac ze nie dotrzymuje obietnicy ...........jedna czesc sweterka ,,dziurawego,, druga w robocie....

Kurde! Same dziury widze i jak bedziesz w tymchodzic, po nagu?  ;))
16 lutego 2015 12:41 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Kurde! Same dziury widze i jak bedziesz w tymchodzic, po nagu?  ;))

bo to takie modne dziury :))))) hahahano pod spodek koszulka na ramionkach i juz.......................podobno taka moda hahahah
16 lutego 2015 12:42
magdalena_k

Sliczny !
16 lutego 2015 12:43
nesca_nebesca

Sliczny !

moj pierwszy dlatego sie chwale do tej pory byly tylko kapciuchy czapka i koc....................
16 lutego 2015 12:43
magdalena_k

bo to takie modne dziury :))))) hahahano pod spodek koszulka na ramionkach i juz.......................podobno taka moda hahahah

bardzo lubie takie sweterki-:)))))
16 lutego 2015 12:45
magdalena_k

moj pierwszy dlatego sie chwale do tej pory byly tylko kapciuchy czapka i koc....................

Naprawde ładny, moje klimaty- lubię takie dziurawe :) No to masz ci kobieto talent :) Dużo czasu Ci to zajęło?
16 lutego 2015 13:08 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

Naprawde ładny, moje klimaty- lubię takie dziurawe :) No to masz ci kobieto talent :) Dużo czasu Ci to zajęło?

wiesz co troche tydzien moze (ale ja mam naprawde duzoooooooooo czasu na steli) dlatego ze robie z you tube i nie bardzo moglam dojsc do tego wszystkiego.........i juz mialam duzo zrobione do rekawow i musialam spruc ... :( ale teraz poszlo duzo szybciej i druga czesc tez juz ,,rosnie w rekach.........................
16 lutego 2015 14:33 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

Śliczny bedzie ten sweterek. Bardzo lubie takie dziurkowane rzeczy:))