Na wyjeździe #11

27 lipca 2014 19:42
giunta

Do przodu! Więcej napiszę z domu. :)

Szacun Brawonio wielkie !!!!
27 lipca 2014 19:43 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

dobreeeeeeeeeee.......... musze nauczyc sie omijac czasami inne mrowki....hahaaaaa

a po co ??? rozdraznic i nie dac sie pokasac to sztuka
27 lipca 2014 19:44
giunta

Strasznie długo tam byłaś,wrzuć piątkę ,leć do domku szybciutko i zdaj nam relecje. :))
27 lipca 2014 19:48
giunta

Biegusiem do domciu i pisz, bo aż mnie nosi .....
27 lipca 2014 20:12 / 3 osobom podoba się ten post
wisienka

Moja synowa jest na porodówce - 4 cm rozwarcia. no to moze jeszcze dziś przyjdzie na świat drugi ich synek , a mój drugi wnuk.:))

to gratulacje :) tylko nie opijaj tego tak jak zona brata mojej mamy, pare dni temu zostali dziadkami ( ona ma 37 lat, a on 40lat, a corka 19 lat )
tylko skakac ze szczescia -- jaka tam mlodziez nie douczona .....
27 lipca 2014 20:28 / 6 osobom podoba się ten post
85marzena

to gratulacje :) tylko nie opijaj tego tak jak zona brata mojej mamy, pare dni temu zostali dziadkami ( ona ma 37 lat, a on 40lat, a corka 19 lat )
tylko skakac ze szczescia -- jaka tam mlodziez nie douczona .....

jak dobrze licze to "nowa" mloda babcia byla nie douczona o rok wczesniej ha ha
27 lipca 2014 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Qzwa takam slepa w tych KIKowych okularach żem wzięła i posta skasowala zamiast wysłac, wrrrrr! To moj numer 726 057 850, aktywny bedzie od 13.08 jak bede w domu, teraz mam wyłaczony! Ewentualni kandydaci prosze nie dzwonic !!! Ha ha ha 

grzecznie wpisalam w telefon,zeby nie zgubic
27 lipca 2014 20:46 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Tak sie czasami zastanawiam gdzie tu wlozyc kij w mrowisko ha ha

przydalby sie zeby znowu rozruszac towarzystwo
27 lipca 2014 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

jak dobrze licze to "nowa" mloda babcia byla nie douczona o rok wczesniej ha ha

szybko liczysz
27 lipca 2014 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
siwa

grzecznie wpisalam w telefon,zeby nie zgubic

Od13 08 czekam na wiadomosc od Ciebie, nie bedziemy zadnych imprez wczesniej planowac, idziemy na spontan!!! Jejusiu, jak ja chcialabym byc juz w Polsce.
27 lipca 2014 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Od13 08 czekam na wiadomosc od Ciebie, nie bedziemy zadnych imprez wczesniej planowac, idziemy na spontan!!! Jejusiu, jak ja chcialabym byc juz w Polsce.

Margolciu ja tez;mam jeszcze jedna kulezanke do odwiedzenia
27 lipca 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

MeryKy a co ci zalezy, cukier niemiecki, sloiki gaz tez, moze jak kiedys juz na dobrze platnych emeryturkach osiądziemy, do piwniczki poslesz niemiecką opiekunke po sloiczek dzemu z bromberen. Rob i nie pitol, zaraz do domu jedziesz przeciez, nie? Czy kiedy Ty tam sie zbierasz?

No i właśnie się pakuje i jeszcze przedostatni spacerek musiałam z kundlem zaliczyć :) Ale na jeżyny już nie mam czasu jutro pokoik wysprzatać dla zmienniczki. Trochę chałupke ogarnąć, dopiąć waliche i w nogi. Ohhh...nie moge sie doczekać kiedy już bede w domku :))))
27 lipca 2014 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

A to nie Ty pisalas, ze mialas smycza reke obwiazana i pies sie zerwał? Boniu Agama, przepraszam, ale do zdrowka szybkiego powrotu zycze Ci szczerze, szkoda mi Cie. W dodatku stało sie to tutaj w pracy, Agama zdrowie

A to Mery pojechała po psie, przepraszam, to te KIKowe bryle, slepam jak wrona, dosłownie. A z Toba Mery juz okey, z Twoim ramieniem?

Ramie to nawet nieźle ale dłoń i nadgarstek mi szwankuje. Myślałam że mi dzisiaj rozerwię te rękę a teraz właśnie grzmi. Więc pewnie ta moja ręka coś się na zmiany pogody wyczuliła? Ja miałam za długo smycz na nadgarstku zaciśniętą w tym szoku, dopiero w domu ją zdjęłam. No i sie zrobiło niedotlenienie i to porządne W dłoni od środka ogromny krwiak.
27 lipca 2014 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ramie to nawet nieźle ale dłoń i nadgarstek mi szwankuje. Myślałam że mi dzisiaj rozerwię te rękę a teraz właśnie grzmi. Więc pewnie ta moja ręka coś się na zmiany pogody wyczuliła? Ja miałam za długo smycz na nadgarstku zaciśniętą w tym szoku, dopiero w domu ją zdjęłam. No i sie zrobiło niedotlenienie i to porządne W dłoni od środka ogromny krwiak.

Masz jak w banku, bedziesz naszym forumowym meteorologiem. A powaznie, musi byc  skoro zdecydowalas sie zjechac. Ja jade po jutrze na inne miejsce ale tylko na 2 tygodnie. 
27 lipca 2014 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Masz jak w banku, bedziesz naszym forumowym meteorologiem. A powaznie, musi byc  skoro zdecydowalas sie zjechac. Ja jade po jutrze na inne miejsce ale tylko na 2 tygodnie. 

Kochana ja potrzebuje 2 zdrowych rąk żeby to kundlisko utrzymać. Teraz to mam wielkiego stracha, bo mi prawa reka została i co jak mnie pociągnie?
Tylko że już o tyle zmądrzałam ze smyczy tak mocno nie zapetlam o rękę. Najwyżej puszcze i kogoś innego kundel poturbuje.