Do przodu! Więcej napiszę z domu. :)
dobreeeeeeeeeee.......... musze nauczyc sie omijac czasami inne mrowki....hahaaaaa
Moja synowa jest na porodówce - 4 cm rozwarcia. no to moze jeszcze dziś przyjdzie na świat drugi ich synek , a mój drugi wnuk.:))
to gratulacje :) tylko nie opijaj tego tak jak zona brata mojej mamy, pare dni temu zostali dziadkami ( ona ma 37 lat, a on 40lat, a corka 19 lat )
tylko skakac ze szczescia -- jaka tam mlodziez nie douczona .....
Qzwa takam slepa w tych KIKowych okularach żem wzięła i posta skasowala zamiast wysłac, wrrrrr! To moj numer 726 057 850, aktywny bedzie od 13.08 jak bede w domu, teraz mam wyłaczony! Ewentualni kandydaci prosze nie dzwonic !!! Ha ha ha
Tak sie czasami zastanawiam gdzie tu wlozyc kij w mrowisko ha ha
jak dobrze licze to "nowa" mloda babcia byla nie douczona o rok wczesniej ha ha
grzecznie wpisalam w telefon,zeby nie zgubic
Od13 08 czekam na wiadomosc od Ciebie, nie bedziemy zadnych imprez wczesniej planowac, idziemy na spontan!!! Jejusiu, jak ja chcialabym byc juz w Polsce.
MeryKy a co ci zalezy, cukier niemiecki, sloiki gaz tez, moze jak kiedys juz na dobrze platnych emeryturkach osiądziemy, do piwniczki poslesz niemiecką opiekunke po sloiczek dzemu z bromberen. Rob i nie pitol, zaraz do domu jedziesz przeciez, nie? Czy kiedy Ty tam sie zbierasz?
A to nie Ty pisalas, ze mialas smycza reke obwiazana i pies sie zerwał? Boniu Agama, przepraszam, ale do zdrowka szybkiego powrotu zycze Ci szczerze, szkoda mi Cie. W dodatku stało sie to tutaj w pracy, Agama zdrowie
A to Mery pojechała po psie, przepraszam, to te KIKowe bryle, slepam jak wrona, dosłownie. A z Toba Mery juz okey, z Twoim ramieniem?
Ramie to nawet nieźle ale dłoń i nadgarstek mi szwankuje. Myślałam że mi dzisiaj rozerwię te rękę a teraz właśnie grzmi. Więc pewnie ta moja ręka coś się na zmiany pogody wyczuliła? Ja miałam za długo smycz na nadgarstku zaciśniętą w tym szoku, dopiero w domu ją zdjęłam. No i sie zrobiło niedotlenienie i to porządne W dłoni od środka ogromny krwiak.
Masz jak w banku, bedziesz naszym forumowym meteorologiem. A powaznie, musi byc skoro zdecydowalas sie zjechac. Ja jade po jutrze na inne miejsce ale tylko na 2 tygodnie.