jak dobrze licze to "nowa" mloda babcia byla nie douczona o rok wczesniej ha ha
a po co ??? rozdraznic i nie dac sie pokasac to sztuka
hehehe dobrze liczysz - wiec wniosek taki, ze tradycje trzeba zachowac .....
troszke.. sado....przemysle.... haaaa
Kochana ja potrzebuje 2 zdrowych rąk żeby to kundlisko utrzymać. Teraz to mam wielkiego stracha, bo mi prawa reka została i co jak mnie pociągnie?
Tylko że już o tyle zmądrzałam ze smyczy tak mocno nie zapetlam o rękę. Najwyżej puszcze i kogoś innego kundel poturbuje.
Kochana ja potrzebuje 2 zdrowych rąk żeby to kundlisko utrzymać. Teraz to mam wielkiego stracha, bo mi prawa reka została i co jak mnie pociągnie?
Tylko że już o tyle zmądrzałam ze smyczy tak mocno nie zapetlam o rękę. Najwyżej puszcze i kogoś innego kundel poturbuje.
a ja musze sie dzis pochwalic;bylam w Luksemburgu i udalo mi sie zwiedic Stare Miasto,cudne to jest,wszystko w dolinie i otoczone ogromnymi starymi obronnymi murami.Krete uliczki,domy budowane stopniami niektore z fonntanna.Jedna rzecz ktora mnie strasznie wkurzala to moj nowiutki telefon ktory nie chce pstrykac zdjec.Cale szczescie ze go ubezpieczylam,bo dzisiaj stracil by swoje "zycie",walnelam nim o chodnik,ale potem go przepraszalam bo stracilabym wszystkie zdjecia
Od13 08 czekam na wiadomosc od Ciebie, nie bedziemy zadnych imprez wczesniej planowac, idziemy na spontan!!! Jejusiu, jak ja chcialabym byc juz w Polsce.
wowoowwowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Amorek, Ty zbereżniku jeden Tyyyyyy !
... ja sie troche boje, ale tez bym chciala hihihi
Nooooo,bój sie ,bój:):):)Margolcia wygłodzana ,że aż strach!!!!!
... ja sie troche boje, ale tez bym chciala hihihi