W domu 2

08 września 2014 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
Moderatorze,czy moge skopiowac wpisy na forum ani37 i  serce ? prawnik potrzebuje.O 15-tej musze dostraczyć a nie mam za wiele czasu.
08 września 2014 14:29 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

Moderatorze,czy moge skopiowac wpisy na forum ani37 i  serce ? prawnik potrzebuje.O 15-tej musze dostraczyć a nie mam za wiele czasu.

Napisz w Kontakt to chyba bedzie szybsza odp;)
08 września 2014 14:31
Magdalena_Sewicka

Do ciebie sie zwracałam? ja pisze na forum,bo ciebie tez to mogło spotkać:(
08 września 2014 14:31 / 11 osobom podoba się ten post
szanowny moderatorze czy ja mogę podać Mleczko linki o które mnie prosiłeś odnośnie umieszczenia na forum publicznym danych Ani i te odnośnie wyzwisk JEJ pod adresem innych osób obecnych na forum.Podobnie jak ona mam to zapisane ponieważ pisałam do ciebie meila.Może adwokat będzie chciał też z tego skorzystać
08 września 2014 14:33 / 4 osobom podoba się ten post
Magdalena_Sewicka

Ale w kontakcie nie wszyscy przeczytają :((((

Przecież Magdalena byłaś ciekawa przebiegu sprawy do końca. Tak, więc wszyscy zostajemy skazani na branie w tym udziału. Żenada....
08 września 2014 14:34 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Do ciebie sie zwracałam? ja pisze na forum,bo ciebie tez to mogło spotkać:(

Dobrze ze piszesz na forum,popieram przeciez, napisz co z tego wynikło!
08 września 2014 14:34
Prosze zachowajcie umiar ta sprawa was nie dotyczy.
08 września 2014 14:35 / 12 osobom podoba się ten post
mleczko47

Wez mleczko kopiuj wszystko, dopisz tam troche od siebie jeszcze,dostaną po 15lat albo dozywocie to sie naucza że Ty tu nietykana jesteś.
Pamietaj kochana, dzis masz jeszcze psychiatre o 15.45/
Ps.no ja sie próbowałam z Tobą zakolegować ale to nie na moje siły.
ale za jedno zawsze będe Ci wdzięczna-jak cisnienie mi spada to Ty je wyrownujesz.Leć kochana juz-pamietaj 15.45!!
08 września 2014 14:37 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

Prosze zachowajcie umiar ta sprawa was nie dotyczy.

Sprawa dzieje się na pubilcznym forum- dotyczy każdego i każdy ma prawo sie na ten temat wypowiedzieć.

Proszę Was wszystkich tylko o klasę i kulturę. W końcu Sędziowie to będą czytać

08 września 2014 14:40 / 5 osobom podoba się ten post
Zaparz sobie rumianek, bo muszę wyjść z domu. I jak wrócę to chciałabym, abyś nadal tutaj była :)))))
08 września 2014 14:42 / 3 osobom podoba się ten post
padne ze smiechu co za blazenada :)
08 września 2014 14:46 / 11 osobom podoba się ten post
emi

Sprawa dzieje się na pubilcznym forum- dotyczy każdego i każdy ma prawo sie na ten temat wypowiedzieć.

Proszę Was wszystkich tylko o klasę i kulturę. W końcu Sędziowie to będą czytać

No ja myślę, że nawet w Strassburgu..
08 września 2014 14:46 / 12 osobom podoba się ten post
no sorry ale muszę dodac swoje trzy groszę ,bo wyjeżdżam legalnie do pracy z FIRMĄ (to do p.M) i nikt nie bedzie mna tutaj buzi wycierał,ze nie jestem opiekunką i nic nie wiem o opiece ,tak jakby opieka nad ciężko chorymi członkami rodziny była gorsza w doświadczenia niż obrabianie komus ogrodów i sprzatanie (na czarno aptek) jakby to powiedzieć,żeby nie zabrzmiało głupio, cieszę się ,że do WAS kochane dziewczyny dołączam i nikt poza Modim nie będzie mnie stąd cyklicznie przeganiał:)))))
08 września 2014 14:47 / 2 osobom podoba się ten post
Nie dotyczy was ta sprawa jeszcze raz pisze proszę o umiar w wypowiadaniu się.Skoro tak łakniecie sensacji skontaktujecie sie z ania37 ona bedzie wiedziala.Adwokat zaproponował wystąpinie z wnioskiem o odszkodowanie Serec tez bedzie w parze.Dałam jej szanse albo dzisiaj sprostuje to co napisala albo podzieli los ani37.Wszystko ma swoj granice chamstow też.

nie cytujcie bo szkoda miejsca na forum.Nie bede wracała do tej sprawy na forum.
08 września 2014 14:49 / 4 osobom podoba się ten post
Przepraszam, jesli znów się wstrzeliłam nie wten watek co trzeba, ale chciałam spróbować wkleić zdjęcie i ciekawa jestem czy pójdzie w/g moich umiejętności, a tutaj nie ma niestety podglądu tworzonych postów.