Dla rozluźnienia atmosfery,piekne dobranoc wszystkim opiekuneczkom.Dla was zachód słoneczka nad moim osiedlem.
Dla rozluźnienia atmosfery,piekne dobranoc wszystkim opiekuneczkom.Dla was zachód słoneczka nad moim osiedlem.
W sumie mi też nie za bardzo się chce pisać , ale poczytać to bym poczytała ....
Witajcie Kochane:)
Dziś c.d załatwiania zaległości czyli dentysta i koleżanka z pracy. Inne spotkania zaliczyłam hurtem czyli w sobotę miałyśmy babski wieczór przy lampce wina.
Jutro jadę do Warszawy w sprawie wynajmu mieszkania dla mojej studentki Uniwesytetu Warszawskiego dział: Zastosowanie fizyki w biologii i medycynie,specjalnosc projektowanie molekularne i bioinformatyka , oczywiście nasza suczka też będzie warszawianką. Powiem Wam ciekawostkę, otóż właściciele mieszkań urządzonych po PRL-owsku nie życzą sobie w domu zwierząt ani palaczy,a mieszkania droższe,ładniejsze i mega nowoczesne-droższe o 200 zł są przyjazne zwierzętom i palaczom, dziwne nie?
Jeśli załatwię jutro wynajem to chyba skrócę urlop i wracam do pracy,bo nie chcę siedzieć w domu bezproduktywnie.
Na forum widzę ciszę,czyżby wszyscy przenieśli się na inne fora?
Pogoda niestety taka sama jak w Ch czyli raz deszcz raz słońce z temp 18-20 st z silnym wiatrem,nici z wypadów za miasto bo nawet grzybów nie ma zbyt wiele.
Ja jeszcze prawie 2 lata - chyba że zmienią przepis o wieku emerytalnym , to krócej . Szkoda tej kasy - ale nie będę kombinować i zadzierać z ZUS i U .Skarbowym.Kary niemałe.Zresztą biuro rachunkowe mi robi te rozliczenia .Ja tylko Lohnblatty dostarczam.
Ja tak tylko na chwile tu wpadłam :)))
Zosia juz pewnie szczęśliwa w domku.
Tina a gdzie twoja uśmiechnieta buzia?????:)))
Wstydze sie ,,,ale wam powiem,byłam dzisiaj sobie biegać ,a ze stara trasa mi sie znudziła wiec polecialam sobie przez las,nigdy tam nie bylam ,ale spoko miejsce i wracajac natknęłam się na dwóch bardzo starszych panów uprawiających seks, w pozycji pieskowej czy tylnej jak to sie tam nazywa,,w pierszwym momencie -strach mnie złapał i ruszyłam galopem heheh ale po chwili sobie mysle,ze ja dla nich to żadna atrakcja, zwolniłam do normalnego tempa ,ale mnie taka śmiechawka wzieła ,że kiepsko mi sie bieglo ,rechotałam jak glupia,,był to mój pierwszy raz zobaczyc seks osobników nie hetero... nie podobało mi się...a ktoś tam mówił,że bieganie jest nudne....
Aha,już Ci zmienia,zaklepane i koniec.Też muszę placic,bo jesli zarobie w kraju to jestem zwolniona z obowiazku ,ale zarobione za granicą płacę nie dużo, ale płacę.Dobrze,że wyjeżdżam teraz zakupie sobie znow kwiatow cebulowych zauwazyłas ,że obecne odmiany kwitna dwa sezony a potem klapa.Te stare odmiany rozrastaja sie i z jednej cebulki wyrosnie kępa.
Aha,już Ci zmienia,zaklepane i koniec.Też muszę placic,bo jesli zarobie w kraju to jestem zwolniona z obowiazku ,ale zarobione za granicą płacę nie dużo, ale płacę.Dobrze,że wyjeżdżam teraz zakupie sobie znow kwiatow cebulowych zauwazyłas ,że obecne odmiany kwitna dwa sezony a potem klapa.Te stare odmiany rozrastaja sie i z jednej cebulki wyrosnie kępa.
Mleczko , a jakie kwiaty cebulowe kupujesz ? Ja kupiłam tulipany , ale jest tego tyle ,że glowa mała . Chyba jeszcze dokupie jakieś , a jak wrócę do domku to będę sadziła na działeczce . lubię taka jak Ty pracę na działce , a wręcz uwielbiam . Mam jeszcze co robic na dzialce jak wrócę .
Kobitka tu zgłaszała problem z niemoznością wstawienia awatara,no i próbowałam,czy da radę.Tak mnie ten jakoś w oko wpadł i został:)
Ten gostek też ma uśmiechniętą buzię:)
Wstydze sie ,,,ale wam powiem,byłam dzisiaj sobie biegać ,a ze stara trasa mi sie znudziła wiec polecialam sobie przez las,nigdy tam nie bylam ,ale spoko miejsce i wracajac natknęłam się na dwóch bardzo starszych panów uprawiających seks, w pozycji pieskowej czy tylnej jak to sie tam nazywa,,w pierszwym momencie -strach mnie złapał i ruszyłam galopem heheh ale po chwili sobie mysle,ze ja dla nich to żadna atrakcja, zwolniłam do normalnego tempa ,ale mnie taka śmiechawka wzieła ,że kiepsko mi sie bieglo ,rechotałam jak glupia,,był to mój pierwszy raz zobaczyc seks osobników nie hetero... nie podobało mi się...a ktoś tam mówił,że bieganie jest nudne....