OOOO, poszło :D :D :D to znaczy , ze osiągnełam wyższy stopien wtajemniczenia :))))))))))))))))))))
OOOO, poszło :D :D :D to znaczy , ze osiągnełam wyższy stopien wtajemniczenia :))))))))))))))))))))
mnie kochane dziewczyny nauczyły robic serce :)
No ja myślę, że nawet w Strassburgu..
Nie dotyczy was ta sprawa jeszcze raz pisze proszę o umiar w wypowiadaniu się.Skoro tak łakniecie sensacji skontaktujecie sie z ania37 ona bedzie wiedziala.Adwokat zaproponował wystąpinie z wnioskiem o odszkodowanie Serec tez bedzie w parze.Dałam jej szanse albo dzisiaj sprostuje to co napisala albo podzieli los ani37.Wszystko ma swoj granice chamstow też.
nie cytujcie bo szkoda miejsca na forum.Nie bede wracała do tej sprawy na forum.
"Proces".
Kafka.
Orwell.
I przy okazji jakaś możliwośc zaistnienia i dowartościowania się.
Boszsz, widzisz i nie grzmisz!
:D
hura hura hura wreszcie Mleczko nie będzie wracała do tej sprawy ale to ja po powrocie do PL pojadę do mojej kancelarii z którą wspólpracuję w innej sprawie i przedstawie jej fakt publicznej obrazy i poproszę o przestawienie mi możliwego rozwiązania myślę ze parę osób z forum które również poczuły się urażone pomogą mi w tym.AMEN
ja się zgłaszam!
można składac pozwy zbiorowe! Jeszcze kilka osób i mamy TO!
Lenka powiedziałam wstępnie pani adwokat o tym jak nas wzyzywała i o tym że powiadomiłam Moderatora forum o tym zajściu po powrocie jestem umówiona z nią na spotkanie w innej sprawie ale o tym porozmawiamy tylko ja bez laptopa pojadę bo muszę do Jeleniej góry jechać a pani mecenas ma swojego ,login i hasa do moich kont znam to skorzystam z jej po co dzwigać .Pozdrawiam cie i szybkich 5 dni życzę
Lenka powiedziałam wstępnie pani adwokat o tym jak nas wzyzywała i o tym że powiadomiłam Moderatora forum o tym zajściu po powrocie jestem umówiona z nią na spotkanie w innej sprawie ale o tym porozmawiamy tylko ja bez laptopa pojadę bo muszę do Jeleniej góry jechać a pani mecenas ma swojego ,login i hasa do moich kont znam to skorzystam z jej po co dzwigać .Pozdrawiam cie i szybkich 5 dni życzę