Ha, ha ha ha , ale nie w budynku gospodarczym, uuuha ha ha .
Przypuszczam, ze w szklaneczkach masz po 300 eurasów powkladane z karteczkami od kogo????
Ha, ha ha ha , ale nie w budynku gospodarczym, uuuha ha ha .
Przypuszczam, ze w szklaneczkach masz po 300 eurasów powkladane z karteczkami od kogo????
U mnie zagrzmialo i popadało, ale maluczko bardzo, grzybka z tego deszczyku niet.
Z 2 godziny wyjezdżam Mleczko!!!!! Trzym kciuki.
Daj ogłoszenie szersze moze w przeciwna stronę nie bedzie nikt jechal.Margolcia Ty pierwszy raz jedziesz .Trzym dobrze ster.Juz sie matrwię.
Wszystko świeżuśkie mam, auto pachnie nowoscią a prawko drukiem, ha ha ha . Dam rade, ja sie nie boje. Prawko mam od poniedziałku.
A to drugie podejście powiodło się.Gratuluję!
Też się zastanawiam nad kupnem samochodu,tym bardziej ,że teraz młodszy syn prawko chce zrobić,nie będzie stało,jak mnie nie będzie.
Moj samochod juz na mnie czekał, ha ha ha ! Tydzien stał nie ruszany. Tak drugie podejscie bylo szczesliwe. Super jest byc niezależnym od nikogo, jechac gdzie oczy poniosa, ha ha.
Znowu Mleczko zaczynasz burze......opamiętaj się wreszcie kobieto....cały dzień był spokój......
Wszystko świeżuśkie mam, auto pachnie nowoscią a prawko drukiem, ha ha ha . Dam rade, ja sie nie boje. Prawko mam od poniedziałku.
Gdzie jest Burza????? Normalny post , kazdy ma prawo sprostowac ! I Mleczko ma rację ze nie popusci !!! Nie mozna bezkarnie obrazac i pomawiac !!!
Gdzie jest Burza????? Normalny post , kazdy ma prawo sprostowac ! I Mleczko ma rację ze nie popusci !!! Nie mozna bezkarnie obrazac i pomawiac !!!
Miś, zajączek, wilk i lis grają w karty. Lis oszukuje. Po pewnym czasie niedźwiedź wstaje i mówi :
- Ktoś tu oszukuje! Nie będę pokazywał palcem, ale jak strzelę w ten rudy pysk...
Bardzo miłe:-) milego dnia :-)
Miś, zajączek, wilk i lis grają w karty. Lis oszukuje. Po pewnym czasie niedźwiedź wstaje i mówi :
- Ktoś tu oszukuje! Nie będę pokazywał palcem, ale jak strzelę w ten rudy pysk...