W domu 2

06 września 2014 23:53 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Ha, ha ha ha , ale nie w budynku gospodarczym, uuuha ha ha .

Przypuszczam, ze w szklaneczkach masz po 300 eurasów powkladane z karteczkami od kogo????

Parę szklanek mam jeszcze pustych:)
07 września 2014 10:16 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie zagrzmialo i popadało, ale maluczko bardzo, grzybka z tego deszczyku niet.

Z 2 godziny wyjezdżam Mleczko!!!!! Trzym kciuki.
07 września 2014 10:19 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

U mnie zagrzmialo i popadało, ale maluczko bardzo, grzybka z tego deszczyku niet.

Z 2 godziny wyjezdżam Mleczko!!!!! Trzym kciuki.

Daj ogłoszenie szersze moze w przeciwna stronę nie bedzie nikt jechal.Margolcia Ty pierwszy raz jedziesz .Trzym dobrze ster.Juz sie matrwię.
07 września 2014 10:26 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Daj ogłoszenie szersze moze w przeciwna stronę nie bedzie nikt jechal.Margolcia Ty pierwszy raz jedziesz .Trzym dobrze ster.Juz sie matrwię.

Wszystko świeżuśkie mam, auto pachnie nowoscią a prawko drukiem, ha ha ha . Dam rade, ja sie nie boje. Prawko mam od poniedziałku.
07 września 2014 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Wszystko świeżuśkie mam, auto pachnie nowoscią a prawko drukiem, ha ha ha . Dam rade, ja sie nie boje. Prawko mam od poniedziałku.

A to drugie podejście powiodło się.Gratuluję!
Też się zastanawiam nad kupnem samochodu,tym bardziej ,że teraz młodszy syn prawko chce zrobić,nie będzie stało,jak mnie nie będzie.
07 września 2014 11:08 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

A to drugie podejście powiodło się.Gratuluję!
Też się zastanawiam nad kupnem samochodu,tym bardziej ,że teraz młodszy syn prawko chce zrobić,nie będzie stało,jak mnie nie będzie.

Moj samochod juz na mnie czekał, ha ha ha ! Tydzien stał nie ruszany. Tak drugie podejscie bylo szczesliwe. Super jest byc niezależnym od nikogo, jechac gdzie oczy poniosa, ha ha.
07 września 2014 12:08 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Moj samochod juz na mnie czekał, ha ha ha ! Tydzien stał nie ruszany. Tak drugie podejscie bylo szczesliwe. Super jest byc niezależnym od nikogo, jechac gdzie oczy poniosa, ha ha.

No to jade, komu w droge, temu czas!!! Za troche Ci powiem Mleczko witaj! Jakby cos to w spodniach, w tej małej kieszonce mam te 300 stowy!!!!! Jaaaadeeee!!!!
07 września 2014 12:16
iwunia

Znowu Mleczko zaczynasz burze......opamiętaj się wreszcie kobieto....cały dzień był spokój......

Gdzie jest Burza????? Normalny post ,  kazdy ma prawo sprostowac ! I Mleczko ma rację ze nie popusci !!! Nie mozna bezkarnie obrazac i pomawiac !!! 
07 września 2014 12:19
margolcia

Wow Margolka gratulacje!!!!  To tam o Jesussa zachacz  masz po drodze bo zrozumialam ze do Mleczko zasuwasz??? 
07 września 2014 13:03 / 8 osobom podoba się ten post
beata

Gdzie jest Burza????? Normalny post ,  kazdy ma prawo sprostowac ! I Mleczko ma rację ze nie popusci !!! Nie mozna bezkarnie obrazac i pomawiac !!! 

Mam tylko nadzieję, że nie wszyscy użytkownicy forum będą musieli brać w tym udział. Niech dalszy ciąg się poza forum rozgrywa....
07 września 2014 13:23 / 6 osobom podoba się ten post
beata

Burza była -koło Hamburga- uspokój się to  nie zdrowe tak się ekscytować,jak zauważyłaś ja się w tego typu pyskówki nie wdaje,ja niesłychanie spokojny człowiek jestem.....miłej niedzieli ci życzę....i pogody ducha.pa...
07 września 2014 13:30 / 14 osobom podoba się ten post
Miś, zajączek, wilk i lis grają w karty. Lis oszukuje. Po pewnym czasie niedźwiedź wstaje i mówi :
- Ktoś tu oszukuje! Nie będę pokazywał palcem, ale jak strzelę w ten rudy pysk...
07 września 2014 13:44 / 3 osobom podoba się ten post
sas-anka

Miś, zajączek, wilk i lis grają w karty. Lis oszukuje. Po pewnym czasie niedźwiedź wstaje i mówi :
- Ktoś tu oszukuje! Nie będę pokazywał palcem, ale jak strzelę w ten rudy pysk...

Bardzo miłe  milego dnia  
07 września 2014 13:56 / 3 osobom podoba się ten post
beata

Bardzo miłe:-)  milego dnia :-) 

Ojej działy mi sie pomyliły, miało być w dowcipach...

Wzajemnie Beatko:), zachacz jeszcze dziś o forum.
07 września 2014 13:56 / 3 osobom podoba się ten post
sas-anka

I rozumiem, że oni wszyscy w Twoim domu w te karty grają?