Tatuaże

23 kwietnia 2016 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie wiem :-) Mam tylko na karku,ten co w avatarze mialam. Oraz na stopie. Wiecej nie planuje na razie,ale gdy zaczne o tym myslec to wezme pod uwage tylek :-) Albo plecy...tak po kregoslupie bym cos moze wydziarala.

Nooo, na tyłku pająka w 3D :) Chyba mię się podoba pomysł :)
23 kwietnia 2016 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Hmm...Na stare lata pajeczyna bedzie pasowala w okolicy.
23 kwietnia 2016 21:19 / 3 osobom podoba się ten post
espana69

Hmm...Na stare lata pajeczyna bedzie pasowala w okolicy.

Przeczytaj sobie wpis w zachodnipomorskim i nie cytuj mnie więcej.
Piszesz już poniżej akceptowalnego przeze mnie poziomu.
23 kwietnia 2016 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Pajaka nieee..Nie lubie  Mysle o oku. A rzesy w skrzydlo motyla tak stopniowo przechodza. Bialo,niebiesko czarne kolory.
23 kwietnia 2016 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Pajaka nieee..Nie lubie :-) Mysle o oku. A rzesy w skrzydlo motyla tak stopniowo przechodza. Bialo,niebiesko czarne kolory.

Noo, zależy jakie komu klimaty pasują, ale na tyłku fajne miejsce :)
Własnie chcialam tatoo, pająka własnie i nie wiedziałam za bardzo, gdzie go zrobić, żeby mi się nie znudził :)
23 kwietnia 2016 21:25 / 5 osobom podoba się ten post
Mam zaraz nad tyłkiem tatuaż i rzeczywiście się nie nudzi:)
Dobrze wybrałam miejsce.
23 kwietnia 2016 21:45
Przekroczylem akceptowalny poziom konwersacji i nie trzeba juz na mnie uwazac.Nie chce ani palca ani reki ani nogi.
23 kwietnia 2016 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
Nie rozumiem tej mody na tatuaż dużych powierzchni ciała... Uważam, że to szpeci... Akceptuję małe tatuaże w trzech miejscach : nad kostką stopy, wysoko na łopatce i zaraz nad tyłkiem ... Sobie jak bym robiła to nad kostką...)))
23 kwietnia 2016 22:01 / 4 osobom podoba się ten post
Wiesz Andrejko, nigdy się nad tym nie zastanawiałam nad tym za co on by się mógł zabierać.
Po prostu razi mnie taki prymitywny trolling, i poziom u dorosłego mężczyzny jak u gimnazjalisty. Starałam się tolerować, dopóki się nie zniżył do poziomu przedszkolaka.
23 kwietnia 2016 22:06
Dokladnie tak bylo Andrejko.
23 kwietnia 2016 22:11 / 2 osobom podoba się ten post
dla ciebie wszystko 
ale w salonie tatu nie chcieli mi go zrobic 
23 kwietnia 2016 22:15 / 3 osobom podoba się ten post
przeciez wiem
Troche ciemno bylo ale nie az tak 
23 kwietnia 2016 22:20 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Nie rozumiem tej mody na tatuaż dużych powierzchni ciała... Uważam, że to szpeci... Akceptuję małe tatuaże w trzech miejscach : nad kostką stopy, wysoko na łopatce i zaraz nad tyłkiem ... Sobie jak bym robiła to nad kostką...)))

Myśłałam o takim dyskretnym pajączku :) Tyle,że na pupie.
23 kwietnia 2016 22:27 / 4 osobom podoba się ten post
andrea, ale się uśmiałam , zwłaszcza z tego fragmentu " w kark walił" Ty jednak jesteś nie do przebicia
23 kwietnia 2016 22:29 / 2 osobom podoba się ten post
No, z gołym tyłkiem chodziła nie będę, ale fakt- taki tatuaż w widocznym miejscu, to sprawa ryzykowna:)))
Przemyślałam sobie jaki tatuaż bym chciała, no i ten pająk coś tam by symbolizował, nie powiem co, ale nic innego jakoś mi nie przypasowało :)