Tatuaże

15 października 2015 09:54 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Bosze, tyle pięknego zarostu wygolić!!! Nie szkoda takiego naturalnego wabiku na kobiety??? To co? Teraz bedziesz musiał sie wygalać? Bo przecież spod włosów widać tatuażu nie będzie. Sam tatu ładny, ale tak nijako stać przed lustrem i ...... pamiętaj czas mija, śmierć jest nie unikniona....... Orim no co Ty?  Mleczko, zrób mężowi przyjemniść i trzaśnij sobie jakiś ślaczek, dzisiaj wieczorkiem, jak bedę już na miejscu, to wyśle Ci kilka propozycji tu na forum, co?

No własnie też mnie to ciekawi, czy się Orim teraz będzie wygalał, czy nie:). Tatuaż fajny, ale uważam, że lepiej by wyglądał w innym miejscu;).

Ja tyż ślaczka nie mam, chociaż tatuaże robione z sensem, coś oznaczające mi się podobają, jednak dla mnie to zbyt trwałe naznaczenie.
15 października 2015 09:57 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

No własnie też mnie to ciekawi, czy się Orim teraz będzie wygalał, czy nie:). Tatuaż fajny, ale uważam, że lepiej by wyglądał w innym miejscu;).

Ja tyż ślaczka nie mam, chociaż tatuaże robione z sensem, coś oznaczające mi się podobają, jednak dla mnie to zbyt trwałe naznaczenie.

Bedzie golil pol torsu 
15 października 2015 10:09 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

No co Ty margola, ja tatuaż? mam ozdobę naturalną taka myszkę w pewnym miejscu,dobrze ukrytą przed obcym wzrokiem.Pokażę Ci jak przyjedziesz.Serio.

Ja mam pieprzyk:) Wyraża więcej niż tysiąc słów ;))).
15 października 2015 10:31 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja mam pieprzyk:) Wyraża więcej niż tysiąc słów ;))).

No tak pieprzyk mozna jednym palcem przysłonić:) ale ile moj mąz musi do myszki sie nagadać:) zaczynam podejrzewać,że gryzoni sie boi:):)
15 października 2015 11:17 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

No tak pieprzyk mozna jednym palcem przysłonić:) ale ile moj mąz musi do myszki sie nagadać:) zaczynam podejrzewać,że gryzoni sie boi:):)

Albo chce się psychicznie poznęcać nad myszką ;))).
15 października 2015 11:20 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko1

No popatrz , to Twój też " ją " myszką nazywa ? .....czy Ty o innej myszce mówisz ? bo to wszystko " bez tą komputeryzację " ! kliknę myszką i kliknę myszką , to i chłpom też się czasem zachciewa poklikać
15 października 2015 11:21 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Albo chce się psychicznie poznęcać nad myszką ;))).

A co tam , niechta się znęcają , mszczą nawet .....póki zycia
15 października 2015 11:22 / 3 osobom podoba się ten post
Nie czasem tylko zawsze:):):)
15 października 2015 23:35 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Bosze, tyle pięknego zarostu wygolić!!! Nie szkoda takiego naturalnego wabiku na kobiety??? To co? Teraz bedziesz musiał sie wygalać? Bo przecież spod włosów widać tatuażu nie będzie. Sam tatu ładny, ale tak nijako stać przed lustrem i ...... pamiętaj czas mija, śmierć jest nie unikniona....... Orim no co Ty?  Mleczko, zrób mężowi przyjemniść i trzaśnij sobie jakiś ślaczek, dzisiaj wieczorkiem, jak bedę już na miejscu, to wyśle Ci kilka propozycji tu na forum, co?

Nie bede golil ani depilowal.Nawet pol,ani kawalka.Tatu jest dla mnie a nie na pokaz.Tak wiec wszystko odrosnie i wroci do norny,a tatuaz ............no coz jest dla mnie i wiele znaczy 
28 grudnia 2015 16:14 / 2 osobom podoba się ten post
Darmowy hosting iv.pl">" class="fancybox">Darmowy hosting iv.pl"    Tatuaz dla opiekunek !!!!" alt="" />
28 grudnia 2015 21:14 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Darmowy hosting iv.pl">" class="fancybox">Darmowy hosting iv.pl"    Tatuaz dla opiekunek !!!!:-)" alt="" />

Euro to ja wole w naturze a nie w tatuażu 
Ewentualnie papier wartościowy może być 
28 grudnia 2015 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Euro to ja wole w naturze a nie w tatuażu :-)
Ewentualnie papier wartościowy może być :lol2:

o i to tez mi sie podoba! Dawaj namiary zakupie do domu.A co ! Niech widza jak sie opiekunowi powodzi
PS.
w setkach nie ma takiego papierku ?
28 grudnia 2015 21:33
ORIM

o i to tez mi sie podoba! Dawaj namiary zakupie do domu.A co ! Niech widza jak sie opiekunowi powodzi:-)
PS.
w setkach nie ma takiego papierku ?:-)

W sklepie wszystko za 1 euro taki widziałam, czy w innym tediku, czy coś takiego
28 grudnia 2015 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
Gocha1981

W sklepie wszystko za 1 euro taki widziałam, czy w innym tediku, czy coś takiego

No to zaczne po takich sklepach chodzic.Moze trafie na roleczke 
28 grudnia 2015 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
no nie zapomnialem tylko go rozbudowalem
w twoim to za darmo trzeba tyrac