NIE !!! Tropikalnej plazy i bikini:-)

NIE !!! Tropikalnej plazy i bikini:-)
Dla mnie jesli juz, to....... makijaz permanentny mi chodzi po głowie:strach na wroble:
Mam,'' obrysowane'' usta i zrobione brwi., efekt, jest wspaniały.:-)
Czy bolesne sa takie tatuaze?
W tropikach moja pupę wystawiac ha, haa
Jeszcze by mnie jakiś Skorpion ''dziabnął'' i cio,,? :-)
Nie wiem jakie znaki zodiaku ci sprzyjaja i jakie lubisz:-)
Cały topik przekopałam........ to gdzie Orim ma ten tatuaż?:) qrcze tyle czasu straciłam i na nic. Gdzie to jest na ktorej stronie?I czy w ciekawym miejscu? bo jak na łopatce czy w innym widocznym na co dzień miejscu to nie będe szukała dalej:):):)
Cały topik przekopałam........ to gdzie Orim ma ten tatuaż?:) qrcze tyle czasu straciłam i na nic. Gdzie to jest na ktorej stronie?I czy w ciekawym miejscu? bo jak na łopatce czy w innym widocznym na co dzień miejscu to nie będe szukała dalej:):):)
I tak oto stało się.Nie według projektu jaki zaproponowała andrea,ale tak jak chciałem
Chyba musze lampke wina wypić albo i wiecej. Nie mogę sobie wyobrazić gdzie ten tatuaż jest umieszczony. Mirro nie możesz cały się zdjąć (fotke) bo juz mnie glowa rozbolała od tych kombinacji. Troche zarostu widać ale nie wiem czy to zdjęcie pionowe czy poziome.:):):):):):)
Juz pisalem wczesniej.Lewa strona torsu,zdjecie w pionie a zarost wygolony na potrzeby zrobienia tatu
Mimo wszystko,ja mam jakies inne skojarzenia:-) :lol3: