Tatuaże

14 października 2015 20:08 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Juz pisalem wczesniej.Lewa strona torsu,zdjecie w pionie a zarost wygolony na potrzeby zrobienia tatu

Szkoda że goliłes a nie depilowałes dopiero bys nam współczuł :) No to masz taki jaki chciałeś. Podobaja mi sie tatuaże ale u kogoś. Ja nie bedę sie upiększała:):) maż już sie przyzwyczaił do takiej jaka jeste. W prawdzie trwało to troche,ale nie miał wyjścia. (ja smacznie gotuję) Nie mozna wszystkiego mieć :):):)
14 października 2015 20:10 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Mimo wszystko,ja mam jakies inne skojarzenia:-) :lol3:

My LUBUSZANKI mamy wyobraźnie :)
14 października 2015 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

W tropikach moja pupę wystawiac ha, haa
Jeszcze by mnie jakiś Skorpion ''dziabnął'' i cio,,? :-)

Skorpion powiadasz? Hm......
14 października 2015 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

My LUBUSZANKI mamy wyobraźnie :)

Bogu dzieki,ze nie tylko ja  
14 października 2015 20:21 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Skorpion powiadasz? Hm......

Taki 1,80 wzrostu z pokaźnym ...................................................kontem:):):)
14 października 2015 20:23 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Taki 1,80 wzrostu z pokaźnym ...................................................kontem:):):)

Hm......, a moze byc taki 1,78 tylko tez?
14 października 2015 20:24 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

Hm......, a moze byc taki 1,78 tylko tez?

O 2 cm nie ma co rabanu robić:) no,no:):)
14 października 2015 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

O 2 cm nie ma co rabanu robić:) no,no:):)

Ale Ty fajna jestes Mleczko.
14 października 2015 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Ale Ty fajna jestes Mleczko.

Czy dlatego,że nie przywiązuje wagi i 2 cm w tą czy 2 w tamtą nie robia różnicy?
14 października 2015 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
Delikatny temat. Knorr uciekł
14 października 2015 20:41 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Delikatny temat. Knorr uciekł :lol2:

Pewnie Knorr też delikatny :)
14 października 2015 20:46 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko1

Czy dlatego,że nie przywiązuje wagi i 2 cm w tą czy 2 w tamtą nie robia różnicy?

To oznacza,ze nie jestes drobiazgowa i nie zwracasz uwagi na bzdety i rzeczy nieistotne. Z takim czlowiekiem latwiej nie tylko zyc, ale przyjaznic sie i miec jako kolezanke takze. Poczytam Twoje wczesniejsze wpisy.Chce Ciebie bardziej poznac,bo interesujaca jestes osoba.Energiczna, otwarta i zyciowa czyli cechy u ludzi,ktore bardzo cenie. Ale tatuazu nie mam i nie odwazylbym sobie go zrobic.Podobno blaknie na sloncu i takie tam.Ale podoba mi sie u innych,nawet takie w duzych ilosciach na ramieniu.Mysle,ze szybko by mi sie znudzil,opatrzyl i mialbym z tym tylko klopot.Jak mam sie komu spodobac,to czy jakis tam malunek mi w tym pomoze?
14 października 2015 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
15 października 2015 01:25 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Juz pisalem wczesniej.Lewa strona torsu,zdjecie w pionie a zarost wygolony na potrzeby zrobienia tatu

Bosze, tyle pięknego zarostu wygolić!!! Nie szkoda takiego naturalnego wabiku na kobiety??? To co? Teraz bedziesz musiał sie wygalać? Bo przecież spod włosów widać tatuażu nie będzie. Sam tatu ładny, ale tak nijako stać przed lustrem i ...... pamiętaj czas mija, śmierć jest nie unikniona....... Orim no co Ty?  Mleczko, zrób mężowi przyjemniść i trzaśnij sobie jakiś ślaczek, dzisiaj wieczorkiem, jak bedę już na miejscu, to wyśle Ci kilka propozycji tu na forum, co?

15 października 2015 08:28 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Bosze, tyle pięknego zarostu wygolić!!! Nie szkoda takiego naturalnego wabiku na kobiety??? To co? Teraz bedziesz musiał sie wygalać? Bo przecież spod włosów widać tatuażu nie będzie. Sam tatu ładny, ale tak nijako stać przed lustrem i ...... pamiętaj czas mija, śmierć jest nie unikniona....... Orim no co Ty?  Mleczko, zrób mężowi przyjemniść i trzaśnij sobie jakiś ślaczek, dzisiaj wieczorkiem, jak bedę już na miejscu, to wyśle Ci kilka propozycji tu na forum, co?

No co Ty margola, ja tatuaż? mam ozdobę naturalną taka myszkę w pewnym miejscu,dobrze ukrytą przed obcym wzrokiem.Pokażę Ci jak przyjedziesz.Serio.