Magdalenko , posłuchaj się Mzapka i wrzuć fotkę , co ? najbardziej intryguje mnie ten tatuaż na końcówie pleców :-)
Magdalenko , posłuchaj się Mzapka i wrzuć fotkę , co ? najbardziej intryguje mnie ten tatuaż na końcówie pleców :-)
mam na plecach na dole i na nodze ,ciut boli nie powiem ze nie, sa dosc duze wiec to jeszcze powiekszalo ,,doznania,, male niekoniecznie tak bardzo boli najbardziej wypelnianie, ja juz dawno robilam wiec byly inne teraz modne sa same kontury..............
Cholera,to zamieszałyście mi w głowie.
Jedna z Pflegedinstu ma tatuaże na rekach-rozmawiałam z nia,i ona twierdziła,że na wewnętrznej stronie boli mniej,niż na zewnętrznej.Bo ja wole na zewnętrznej,cobym mogła patrzeć jak na zegarek.
Mazap-po cos to wkleiła?????-naturalnie zaruję.
A czy można się znieczulić wewnętrznie przed tatuażem?-myśle o jakimś wysokoprocentowym alkoholu?
Jedna z Pflegedinstu ma tatuaże na rekach-rozmawiałam z nia,i ona twierdziła,że na wewnętrznej stronie boli mniej,niż na zewnętrznej.Bo ja wole na zewnętrznej,cobym mogła patrzeć jak na zegarek.
A czy można się znieczulić wewnętrznie przed tatuażem?-myśle o jakimś wysokoprocentowym alkoholu?
Ja chce jeden napis tylko,przy czym pierwsza litera musi z zawijasem jakimś być-plana mam miej więcej.-wyraz 6-cio literowy.
A czemu nie można się alkoholem znieczulić-czyms to grozi?
Ja chce jeden napis tylko,przy czym pierwsza litera musi z zawijasem jakimś być-plana mam miej więcej.-wyraz 6-cio literowy.
A czemu nie można się alkoholem znieczulić-czyms to grozi?
Już się chwaliłam tu na forum,ale co mi tam ;))))
Świeżo po zrobieniu
Basiaim coś przegapiłam . To na ręce , czy na nodze ?
Prawy nadgarstek
Prawy nadgarstek