ja od jutra M.Ż.... koniec szalenstw...ale ...przypomnialo mi sie, ze jutro pieke Twoj sernik /2x/ w sobote przyjda moje kolezanki......no nie....i klops...hahhahahaaaaa
ja od jutra M.Ż.... koniec szalenstw...ale ...przypomnialo mi sie, ze jutro pieke Twoj sernik /2x/ w sobote przyjda moje kolezanki......no nie....i klops...hahhahahaaaaa
Jak wrócę to spróbuję imbir na uda,bo jednak zdecydowanie zbyt powoli spada z nich tkanka tłuszczowa. Znalazła w necie różne przepisy na stosowanie imbiru do masażu,zobaczymy czy tak samo skuteczny jak wywar.
No własnie to samo mam niby kg spadaja w pasie też ale uda jakby takie same :(
Mnie troszkę spadły uda,ale w porównaniu z tułowiem to niewiele. Poza tym zauważyłam,że po obiedzie mój brzuch jest na swoim miejscu i nie wyłazi bez sensu poza pasek spodni,to mi się tez bardzo podoba.
Nie moge się doczekać kiedy się zważę i nie mogę się doczekać min mojej rodzinki ,bo wyjeżdżał puplecik ,a wróci laska hahahahahaahahhh
to jeszcze sie nie zwazylas ???
ja powiem tylko tyle w domku przestalam pic z powodu braku czasu i waga wrocila do normy niestety teraz znowu sie delektuje :)
Nie pije. Prawie miesiac -zwyczjnie nie chcialo mi sie w pl przygotowywac i jakos tak nie myslalam o odchudzaniu :-) wpadlam na stele i waga spokojnie 58 kg czyli na mnie podzialal pozytywnie :-) :-)
Patrząc na siebie waże około 59-60 kg,ale mogę być milej zaskoczona. Właśnie miałam Ciebie zapytać czy nie masz jakiś efektów odstawiennych,jeśli piszesz ,że waga się utrzymuje to cudowna wiadomość. Może zrobie sobie krótką przerwę w piciu,choć raczej nie powinnam,bo inne dolegliwości też zniknęły,jak choćby ZNP czy bóle stóp czy rwanie stawów na zmianę pogody.
No właśnie mi o te rwanie chodzi bo jak mnie pies przetrącił to mnie okropnie rwie. Tylko czy dam rade bo miałam kiedyś wrzody? I czy mi nie wypali ten imbir na nowo dziurek w moich delikatnych wnetrznościach?