Miłość jest ślepa

12 grudnia 2014 13:06 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

Zeszliscie z drzew nie z pobudek szlachetnych, by zapewnic byt kobiecie o nieee, w porcietach wam przybrało i strach bo  na drzewach niebezpieczenstwo czyhalo w postaci tygrysów szablastozębnych, a bylo ich w tamtej epoce kilkanascie razy wiecej niz homosapiensikow.

ha ha ha tygrys jaki by nie byl hihi nie lazi po drzewach a pod nimi ha ha.facet zlazl z drzewa wlasnie pomiedzy te tygrysy bo juz sluchac nie mogl : oj w takim futerku z tygrysa to bym slicznie wygladala ha ha
12 grudnia 2014 13:15
ORIM

Geny matki sa do d....... ha ha ha

Ja tego nie powiedziałam.
Moich postów proszę nie czytaj między wierszami tylko to co napisane.
12 grudnia 2014 13:16
ORIM

ha ha ha tygrys jaki by nie byl hihi nie lazi po drzewach a pod nimi ha ha.facet zlazl z drzewa wlasnie pomiedzy te tygrysy bo juz sluchac nie mogl : oj w takim futerku z tygrysa to bym slicznie wygladala ha ha

Oj ORIMKU biedaku i zlazles z tego drzewa i poswieciles sie dla kobiety upolowales jej tygrysa i .....? Zatrudniles sie jako ratownik? Skóra z walenia tym razem sie zamarzyła czy co?
12 grudnia 2014 13:17
Gosiap

Ja tego nie powiedziałam.
Moich postów proszę nie czytaj między wierszami tylko to co napisane.

nie to tylko tak teoretycznie ha ha na logike rzecz biorac hihi
12 grudnia 2014 13:18 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Oj ORIMKU biedaku i zlazles z tego drzewa i poswieciles sie dla kobiety upolowales jej tygrysa i .....? Zatrudniles sie jako ratownik? Skóra z walenia tym razem sie zamarzyła czy co?

no......jak by to.......a moze ....... Jednak na plazy wiekszy wybor niz na drzewie ha ha
12 grudnia 2014 13:36 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

oj jak tamci dwaj byli beee to ja juz sie na 100% nie nadaje na kandydata ha ha

Niestety jeden umarł (ja miałam 37 lat a córka 14) ale zdążył pokazać się od najlepszej strony
i dzięki niemu do dziś mam wiarę, że są wartościowi faceci
Drugi facet zauroczył mnie tak że oślepłam, nie byłam młódką (45 lat) a straciłam głowę na całe 4 lata.
Nawet za mąż wyszłam ale bielmo z oczu spadło więc się z nim rozwiodłam po roku.
Czy jeszcze wyjdę za mąż? Nie wiem .......... może. Kiedyś powiedziałam mojej córce,
że jak wpadne na taki pomysł to żeby mnie w psychiatryku zamknęła.
A dzisiaj? No cóż............ wszystko jest możliwe.

12 grudnia 2014 13:40
Gosiap

Niestety jeden umarł (ja miałam 37 lat a córka 14) ale zdążył pokazać się od najlepszej strony
i dzięki niemu do dziś mam wiarę, że są wartościowi faceci
Drugi facet zauroczył mnie tak że oślepłam, nie byłam młódką (45 lat) a straciłam głowę na całe 4 lata.
Nawet za mąż wyszłam ale bielmo z oczu spadło więc się z nim rozwiodłam po roku.
Czy jeszcze wyjdę za mąż? Nie wiem .......... może. Kiedyś powiedziałam mojej córce,
że jak wpadne na taki pomysł to żeby mnie w psychiatryku zamknęła.
A dzisiaj? No cóż............ wszystko jest możliwe.

przykro mi,ze tak sie potoczylo.i masz racje wszystko jest mozliwe
12 grudnia 2014 13:48
i nie straciłeś wiary w kobiety............
dlatego plusik
12 grudnia 2014 14:05
ORIM

nie to tylko tak teoretycznie ha ha na logike rzecz biorac hihi

Moja logika biegnie w inną - kobiecą stronę:
żeby tych genów nie rozdawał na prawo i lewo
12 grudnia 2014 14:08
Pyza

Z naciskiem na "miecmnie" :-)))  ten jedyny moze hihi
Wiesz, nie znasz ani dnia ani godziny, jak odbije, to wejde na drzewo i nie zejde :-DDD

tu też chciałaś na te choinkę wchodzić,
fajna dziewuszka jesteś i cię lubie
12 grudnia 2014 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a czym ???? Faceci sa stali w uczuciach i upodobaniach.Zawsze podobaja im sie 18 sto letnie dziewczyny bez wzgledu na swoj wiek ha ha Wiec ona 18,tesciowa 36 a facet 40

hehehhehehe, mnie zastanawia tylko, czym sie takie potencjalne 18stki kierują pakując się w ramiona 40latka, który tak naprawdę może być ich ojcem? :). Kasą? Brakiem ojcowskiej miłości????. Bo umówmy się, nie każdy 40latek to model z wybiegu :). Wiem doskonale, że panowie nie mają za grosz autokrytycyzmu, w odróznieniu od nas, dlatego tak odważnie zaczepiją te sliczne 18stki :). Panowie nie zważają na rozbudowany mięsień piwny, wysokie czoło sięgające potylicy, wzrost siedzącego psa też im nie przeszkadza w zalotach do smukłej, wysokiej.... ech, niektórzy panowie to nawet z Marsa nie są... :) 
12 grudnia 2014 14:12
ORIM

przykro mi,ze tak sie potoczylo.i masz racje wszystko jest mozliwe

mi też przykro, że faceci od nas odchodzą : do nieba albo do innej
12 grudnia 2014 14:12 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

tu też chciałaś na te choinkę wchodzić,
fajna dziewuszka jesteś i cię lubie

Dziekuje :-D I ze wzajemnoscia :-DD
Tak sobie cukruja, ze az zeby sie psuja hehehe :-DDD
12 grudnia 2014 14:16 / 2 osobom podoba się ten post
12 grudnia 2014 14:16
Pyza

Dziekuje :-D I ze wzajemnoscia :-DD
Tak sobie cukruja, ze az zeby sie psuja hehehe :-DDD

Nie lubisz jak ci ktoś coś miłego powie?
Ja tam lubię i mówić i przyjmować.