Miłość jest ślepa

12 grudnia 2014 11:56 / 2 osobom podoba się ten post
12 grudnia 2014 11:59 / 1 osobie podoba się ten post
ale masz zdrowie ha ha I 4 tesciowe ?? 
12 grudnia 2014 12:02
ORIM

kraju katolickiego ???? ha ha ha 

haremu ;D
12 grudnia 2014 12:02
ORIM

no widzisz a to jest brak odpowiedzialnosci ha ha

E tam, na randkę jechałam, musiałam wyglądac przeciez, a czasu było niewiele. W końcu malowałam je stojąc na światłach, a nie jadąc. Mam tylko dwie ręce :D :D :D :D
12 grudnia 2014 12:06
Looo, zaciekawiles mnie :D
12 grudnia 2014 12:07 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

E tam, na randkę jechałam, musiałam wyglądac przeciez, a czasu było niewiele. W końcu malowałam je stojąc na światłach, a nie jadąc. Mam tylko dwie ręce :D :D :D :D

jadac to juz tylko fryzura,oko i szminka ha ha
12 grudnia 2014 12:08 / 1 osobie podoba się ten post
to 2 w 1 ha ha
12 grudnia 2014 12:10 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Looo, zaciekawiles mnie :D

a czym ???? Faceci sa stali w uczuciach i upodobaniach.Zawsze podobaja im sie 18 sto letnie dziewczyny bez wzgledu na swoj wiek ha ha Wiec ona 18,tesciowa 36 a facet 40
12 grudnia 2014 12:28
czy to nie jest slepa miłość ???

12 grudnia 2014 12:29 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

a czym ???? Faceci sa stali w uczuciach i upodobaniach.Zawsze podobaja im sie 18 sto letnie dziewczyny bez wzgledu na swoj wiek ha ha Wiec ona 18,tesciowa 36 a facet 40

Mój mąż też ma rok starszą teściową,ale od 24-rech lat mówi do niej "Babciu"
12 grudnia 2014 12:40 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

przeciez wyszedlem i nawet z drzewa zlazlem ha ha Dlaczego ? Dla kobiet !!! Aby im zaimponowac,zapewnic byt,Napisalem ze ma na to wplyw wiele czynnikow spolecznych : kultura,wychowanie srodowisko itp.
A co powiesz o kulturach wschodu ? Pasiadania haremu ? Nie byla bys wtedy ta jedyna a tylko jedna z wielu.jesli byla bys wychowana w takiej tradycji i kulturze to bys to akceptowala i czula sie szczesliwa.Chyba ???

No, ta, ale gdybym urodzila sie w kraju o innej kulturze, to bylabym przygotowywana do zycia w tej kulturze, a nie innej ) A, urodzilam sie w kulturze gdzie harem jest zakazany i ciesze sie z tego. Orim, lubie miec swojego faceta tylko dla mnie ) Ot Ci baba, nie... :-DDD 
12 grudnia 2014 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
Pyza

No, ta, ale gdybym urodzila sie w kraju o innej kulturze, to bylabym przygotowywana do zycia w tej kulturze, a nie innej :-)) A, urodzilam sie w kulturze gdzie harem jest zakazany i ciesze sie z tego. Orim, lubie miec swojego faceta tylko dla mnie :-)) Ot Ci baba, nie... :-DDD 

z naciskiem na miec czy dla mnie ha ha.Taka normalna wiec az cos nie odbije hihi
12 grudnia 2014 12:55
ORIM

z naciskiem na miec czy dla mnie ha ha.Taka normalna wiec az cos nie odbije hihi

Z naciskiem na "miecmnie" ))  ten jedyny moze hihi
Wiesz, nie znasz ani dnia ani godziny, jak odbije, to wejde na drzewo i nie zejde :-DDD
12 grudnia 2014 12:57
Pyza

Z naciskiem na "miecmnie" :-)))  ten jedyny moze hihi
Wiesz, nie znasz ani dnia ani godziny, jak odbije, to wejde na drzewo i nie zejde :-DDD

ha ha kamieniem mozna stracic hihi
12 grudnia 2014 13:04 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

przeciez wyszedlem i nawet z drzewa zlazlem ha ha Dlaczego ? Dla kobiet !!! Aby im zaimponowac,zapewnic byt,Napisalem ze ma na to wplyw wiele czynnikow spolecznych : kultura,wychowanie srodowisko itp.
A co powiesz o kulturach wschodu ? Pasiadania haremu ? Nie byla bys wtedy ta jedyna a tylko jedna z wielu.jesli byla bys wychowana w takiej tradycji i kulturze to bys to akceptowala i czula sie szczesliwa.Chyba ???

Zeszliscie z drzew nie z pobudek szlachetnych, by zapewnic byt kobiecie o nieee, w porcietach wam przybrało i strach bo  na drzewach niebezpieczenstwo czyhalo w postaci tygrysów szablastozębnych, a bylo ich w tamtej epoce kilkanascie razy wiecej niz homosapiensikow.