ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
07 marca 2014 07:56
Kasiachodziez , super :)))) A wyplata sie zgadza ? Nie pytam ile, tylko czy sie zgadza tak jak bylo w umowie :) ? :)))
07 marca 2014 08:01 / 1 osobie podoba się ten post
Athenka

Kasiachodziez , super :)))) A wyplata sie zgadza ? Nie pytam ile, tylko czy sie zgadza tak jak bylo w umowie :) ? :)))

Zgadza się co do złotówki :D
07 marca 2014 14:15
kasiachodziez

Do 10 każdego miesiąca ale u mnie już wczoraj wpłyneły pieniądze:D

Nie do 10 każdego miesiąca, tylko do 10 dnia roboczego, ale jak napisałaś , że masz już kasiurkę, to aż stan konta sprawdziłam;) ale u mnie nie maaa:(
07 marca 2014 14:18
nianta

Nie do 10 każdego miesiąca, tylko do 10 dnia roboczego, ale jak napisałaś , że masz już kasiurkę, to aż stan konta sprawdziłam;) ale u mnie nie maaa:(

W mojej umowie jest do 10 każdego miesiąca.
07 marca 2014 14:20
To chyba jakiś wyjątek;)
07 marca 2014 14:21
W listopadzie pracowałam w innej firmie i tam było że wypłata do 15 dni roboczych!!! a że święta były a księgowa się nie wyrobiła swoją kasę zobaczyłam po świętach-ale byłam zła.
W mojej stałej firmie jest do 10 każdego miesiąca.
Kobietki uważajcie na ten punkt podpisując umowę,bo często widzimy jakąś cyfrę a nie doczytamy do końca.
07 marca 2014 14:23
nianta

To chyba jakiś wyjątek;)

Nie wiem czy wyjątek ale u mnie tak jest i kasa jest zawsze na czas.
07 marca 2014 14:24
No właśnnie w zeszłym miesiącu było gorąco w tym temacie, bo kilka dziewcząt zwróciło uwagę, że już 10ty, a kasy brak,no a Aterima, właśnie tak wypłaca, mam rozumieć, że pracujesz w Aterimie , tak?
07 marca 2014 14:25
nianta

No właśnnie w zeszłym miesiącu było gorąco w tym temacie, bo kilka dziewcząt zwróciło uwagę, że już 10ty, a kasy brak,no a Aterima, właśnie tak wypłaca, mam rozumieć, że pracujesz w Aterimie , tak?

Po co zadajesz tutaj pytanie nie dotyczące tej firmy? Moderator

07 marca 2014 15:28
ja była jeden raz z Aterima i mam pytanie jak naliczane jest za przepracowany miesiąc? Luty jest krótszy, zatem bedzie trochę mniej za ten miesiąc? Czy dana kwotna podawana przy rekrutacji wówczas obowiazuje? Mi koordynatorka po przeprowadzanym teście z j. niemieckiego podała kwote jaka mi dadzą.
07 marca 2014 17:58 / 2 osobom podoba się ten post
ef

ja była jeden raz z Aterima i mam pytanie jak naliczane jest za przepracowany miesiąc? Luty jest krótszy, zatem bedzie trochę mniej za ten miesiąc? Czy dana kwotna podawana przy rekrutacji wówczas obowiazuje? Mi koordynatorka po przeprowadzanym teście z j. niemieckiego podała kwote jaka mi dadzą.

jezeli masz np 1000 euro to 1000 euro dzielisz na 30dni wowczas masz dniowke jedną mnozysz w lutym niestety tylko przez 28dni i masz kwote jaka dostaniesz. Mi tak wytlumaczono tak na początku jak u nich zaczynalam. jak jestem w bledzie to sorry. A jak miesiąc ma 31 dni to dodajesz jedna dniowke.
07 marca 2014 17:59
Mogę z czystym sercem polecić Aterimę ,jeżdżę od nich od roku,jestem zadowolona.Dbają o pracowników ,interesują się.Obecnie muszę zrezygnować na jakiś czas z wyjazdów z powodu problemów z synkiem ,ale jak tylko stanę na nogi to do nich wracam.Zresztą nawet mi to powiedzieli w firmie ,że zawsze mogę wrócić.
07 marca 2014 18:41
Wiesiula

Ulencja i jak kochana zmieniło się coś? Pomoc nadeszła? Jesteś w domu? 

po 2-ch tygodniach wróciłam :)

zastanawiam się czy nie zmienić firmy. zleceń nie mają a jeszcze przyjmują inne opiekunki. dziś np zadzwonili do mnie z propozycją dopiero na 1 kwietnia :/
07 marca 2014 18:48
kasiachodziez

W mojej umowie jest do 10 każdego miesiąca.

w umowie jest do 10-go ale to jest do 10-tego roboczego, bo ja nie mam wzmianki o roboczych dniach a jak raz nie było do 10-tego to zadzwoniłam do firmy i wtedy i babeczka wyjaśniła, że to robocze dni :)
07 marca 2014 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
............Ale przeciez My -Wy ,pracujemy-cie non-stop swiatek ,piatek i niedziela ...to o jakie dni robocze chodzi???? Wy pracujecie a oni maja wolne (wekend) i ..........porazka.Druga kategoria musi poczekac,tak to rozumiem????