ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
18 lutego 2014 19:56
Nie wiem czy jestem w dobrym miejscu , aby o to zapytać, ponieważ temat dotyczy referencji, czy też opinii, czy wie ktoś, czy Aterima wystawia opinie prwcownikom , czy też rodzina ją wystawia opiekunką, jakaś ankieta, czy coś? Bo coś mi się takiego o uszy obiło, i teraz pytanie co z taką opinią się dzieje po zakończeniu współpracy ? Czy my to dostajemy, czy zostaje w firmie? Ktoś się orientuje? :)
18 lutego 2014 20:10
Nianta, z tego, co mnie sie rowniez o uszy obilo, rodziny wypelniaja ankiete, ale jest ona tylko na potrzeby firmy, zeby Aterima miala pojecie, jakie z nas super opiekunkiPewnie po zakonczeniu wspolpracy taka opinia zostaje w firmie.Jezeli chcesz miec referencje,ktore moga Ci sie przydac w poszukiwaniu nastepnej pracy, to najlepiej bezposrednio porosic o nie rodzine.
18 lutego 2014 20:14
Binor

Nianta, z tego, co mnie sie rowniez o uszy obilo, rodziny wypelniaja ankiete, ale jest ona tylko na potrzeby firmy, zeby Aterima miala pojecie, jakie z nas super opiekunki:-)Pewnie po zakonczeniu wspolpracy taka opinia zostaje w firmie.Jezeli chcesz miec referencje,ktore moga Ci sie przydac w poszukiwaniu nastepnej pracy, to najlepiej bezposrednio porosic o nie rodzine.

No właśnie, tylko , że u mnie to nie ma kogo prosić:/ bo opiekun mojej Frau powiedział, że w tym temacie to mam się do firmy zgłosić, a rodzinka jest taka, a nie inna i tu też takiej opcji nie mam , dlatego myślałam, że może coś od firmy da się wydęibić ;)
18 lutego 2014 20:20
Rodzina jak najbardziej wystawia nam opinię w postaci ankiety, zostają one w dokumentach. Zawsze możesz poprosić o referencję rodzinę. Ale jak wygląda to po zakończeniu współpracy nie wiem.
20 lutego 2014 15:13
A ja chyba zmienię zdanie na temat tej firmy. wysłali mnie do więzienia i chyba nic nie robią w związku z tym, żeby mnie teraz uwolnić. zgłosiłam we wtorek, że chcę jechać do domu i jeszcze nic. ja rozumiem, że nie łatwo znaleźć zmienniczkę ale jutro już piątek. potem weekend i nic nie będą robić a ja się tu strasznieeeee męczę :(
20 lutego 2014 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
no popatrz Ulencja jak ja do nich zgłaszałam sie kilka razy nikt nie odpowiedział a ja taka fajna jestem :0
a tak na serio może zbytnio nie wysilają się
26 lutego 2014 15:01
ulencja

A ja chyba zmienię zdanie na temat tej firmy. wysłali mnie do więzienia i chyba nic nie robią w związku z tym, żeby mnie teraz uwolnić. zgłosiłam we wtorek, że chcę jechać do domu i jeszcze nic. ja rozumiem, że nie łatwo znaleźć zmienniczkę ale jutro już piątek. potem weekend i nic nie będą robić a ja się tu strasznieeeee męczę :(

Ulencja i jak kochana zmieniło się coś? Pomoc nadeszła? Jesteś w domu? 
26 lutego 2014 16:01
Z ciekawosci i droga za Waszymi wpisami wypelnilam formlarz w Aterima Med, dzisiaj dzwonila d mnie babeczka z firmy, chwile porozmawialysmy i powiedzialam ze obecnie jestem w de na kontrakcie, ale nie ukrywam, iz jestem po powrocie sklonna zmienic firme, ktora zaoferuje lepsze pieniazki i warunki. Nie wiem jak sie to ma w realu, ale Pani zapytala, czy moze zadzwonic pod koniec mojego obecnego kontraktu w polowie kwietnia. Oczywiscie test jezykowy i wtedy bedzie mogla przedstawic konkretne warunki i czy bede w razie czego mogla dojechac do biura jezeli zdecyduje sie na podjecie pracy. Powiedzialam, ze nie ma problemu. A zastanawia mnie jedno, czy jest Prawda to ze zarobki sa uwarunkowane od jezyka i zaczynaja sie od 1000e. No bo to ze od jezyka to normalne, ale ze od 1000e???
26 lutego 2014 16:43 / 1 osobie podoba się ten post
Esmeralda !
Przeciez Nianta jezdzi z ta firma za okolo ~ 20€ dziennie, wiec zarobki nie zaczynaja sie od 1000€ - chyba ze przypadek Nianty jest odosobiniony jakos.... .
26 lutego 2014 16:51
Athenka

Esmeralda !
Przeciez Nianta jezdzi z ta firma za okolo ~ 20€ dziennie, wiec zarobki nie zaczynaja sie od 1000€ - chyba ze przypadek Nianty jest odosobiniony jakos.... .

No wlasnie dlatego sie zdziwilam, ja dostalam dzisiaj taka informacje ze zarobki klaruja sie od 1000e na miesiac a wysokosc jest uzalezniona od jezyka i doswiadczenia. Tak wiec ciekawi mnie to co mi konkretnego powie po tescie, wiedzac na jakim poziomie jezykowym jestem w obecnej firmie.
26 lutego 2014 16:51
Athenka

Esmeralda !

Jesteś tego pewna? Ja nie, czy akurat Nianta współpracuje z Aterimą.
Nie rozumiem dlaczego się tak ekscytujesz i zabierasz głos, skoro nie pracujesz w naszej agencji.

Kiedy ja zaczynałam swoją współpracę z firmą otrzymałam wynagrodzenie powyżej 1000 e. 

26 lutego 2014 17:10
Esmeralda, zycze Ci powodzenia na tescie .

Wisiula, przeciez ja sie w ogole nie ekscytuje -_- Nianta sama raz pisala
26 lutego 2014 17:11
Wiesiula

Jesteś tego pewna? Ja nie, czy akurat Nianta współpracuje z Aterimą.
Nie rozumiem dlaczego się tak ekscytujesz i zabierasz głos, skoro nie pracujesz w naszej agencji.

Kiedy ja zaczynałam swoją współpracę z firmą otrzymałam wynagrodzenie powyżej 1000 e. 

Wiesiula, ja podobnie jak TY otrzymałam  na początku współpracy ponad 1000e...i jakoś nie wydaje mi się by płacili poniżej ..
26 lutego 2014 17:53
Z wyżej wymienioną, kto tu pracuje, powinienn wiedzieć jak wygląda system płac, jest podstawa i dieta, nigdy nie napisałam, że dostaję 600-700 jak to niektórzy wspominali. + dieta dzienna , prawda? O diecie pisałam wcześniej, ale zapewniam- nie jest to 1000 €, choć też byłam informowana, że zarobki są od 1000€ do nawet 1400€ . 
26 lutego 2014 18:26
Nianta, to tak czy owak , potwierdzasz ze w niekazdym przypadku placa 1000€ lub wiecej?