ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
26 lutego 2014 18:34
Mi rok temu proponowali 1000€ , ale nie podpisałam z nimi umowy, pojechałam z inna firmą
26 lutego 2014 18:37
A ja mam pytanko do dłużej pracujących. Czy jeśli podnosi się najniższa krajowa to Aterima podnosi podstawę wynagrodzenia ?
26 lutego 2014 18:45
judora

A ja mam pytanko do dłużej pracujących. Czy jeśli podnosi się najniższa krajowa to Aterima podnosi podstawę wynagrodzenia ?

TAK
26 lutego 2014 18:51
Dziękuję pięknie :)
26 lutego 2014 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
Athenka

Nianta, to tak czy owak , potwierdzasz ze w niekazdym przypadku placa 1000€ lub wiecej?

Wysokość mojego wynagrodzenia pewnie jest spowodowana brakiem doświadczenia, ale w moim przypadku tak. 
26 lutego 2014 22:50
Sorry, jako gosposia niefirmowa chciałam zapytać, czy według Was ten 1000 to dużo czy mało przez firmę?
27 lutego 2014 00:12 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Wysokość mojego wynagrodzenia pewnie jest spowodowana brakiem doświadczenia, ale w moim przypadku tak. 

Brak doświadczenia jest bardzo ważny w wyznaczaniu pensji. Zmieniałam się z dziewczyną, która mówiła lepiej ode mnie, lecz miała 200 euro mniej z powodu braku doświadczenia właśnie.
27 lutego 2014 01:57 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Brak doświadczenia jest bardzo ważny w wyznaczaniu pensji. Zmieniałam się z dziewczyną, która mówiła lepiej ode mnie, lecz miała 200 euro mniej z powodu braku doświadczenia właśnie.

Teraz nabywam doświadczenia:) język też mi się poprawił-tzn. Tak mi się wydaje, bo pewniej mówię, chociaż jak tu przyjechałam, to miałam takie kompleksy słysząc moją zmienniczkę, że nie mówiłam przez 3-4 dni;) być może uda się coś podnieść w niedalekiej przyszłości :) 
27 lutego 2014 17:58
Oglaszaja sie tak :

"atrakcyjne zarobki ustalane indywidualnie z każdą zatrudnianą opiekunką (minimum 900 Euro/netto, nawet do 1400 Euro/netto)"

A wiec wychodzi na to ze minimum to 900 € ... .
27 lutego 2014 20:06 / 5 osobom podoba się ten post
Athenka

Oglaszaja sie tak :

"atrakcyjne zarobki ustalane indywidualnie z każdą zatrudnianą opiekunką (minimum 900 Euro/netto, nawet do 1400 Euro/netto)"

A wiec wychodzi na to ze minimum to 900 € ... .

I czemu tak drążysz ten temat? Aplikuj do nich to się dowiesz ;)
27 lutego 2014 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, tak tylko pytałam, bo nie bardzo rozumiałam dyskusję w tym wątku. Dzięki za wyjaśnienie :).

07 marca 2014 07:27
dzien dobry chcialam sie zapytac was jak Firma wyplaca po przepracowanym miesiacu,jestem z tej firmy pierwszy raz.pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia
07 marca 2014 07:35
Mirabella

dzien dobry chcialam sie zapytac was jak Firma wyplaca po przepracowanym miesiacu,jestem z tej firmy pierwszy raz.pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia

Do 10go ROBOCZEGO dnia miesiąca:)
07 marca 2014 07:36
Mirabella

U mnie za każdy przepracowany dzień kwotę w euro, polska cześć proprcjonalnie, dzisiaj powinnam mieć. Pierwszy raz za dzień przyjazdu miałam też zapłacone, bo jechałam od 4 rano, o 14 byłam na miejscu i nie było juz zmienniczki.

Sorry, wciełam sie w temat , a nie zauważyłam ,ze chodzi o Aterimę.
07 marca 2014 07:36
Mirabella

Do 10 każdego miesiąca ale u mnie już wczoraj wpłyneły pieniądze:D