A ja mam pytanko do dłużej pracujących. Czy jeśli podnosi się najniższa krajowa to Aterima podnosi podstawę wynagrodzenia ?
A ja mam pytanko do dłużej pracujących. Czy jeśli podnosi się najniższa krajowa to Aterima podnosi podstawę wynagrodzenia ?
Nianta, to tak czy owak , potwierdzasz ze w niekazdym przypadku placa 1000€ lub wiecej?
Wysokość mojego wynagrodzenia pewnie jest spowodowana brakiem doświadczenia, ale w moim przypadku tak.
Brak doświadczenia jest bardzo ważny w wyznaczaniu pensji. Zmieniałam się z dziewczyną, która mówiła lepiej ode mnie, lecz miała 200 euro mniej z powodu braku doświadczenia właśnie.
Oglaszaja sie tak :
"atrakcyjne zarobki ustalane indywidualnie z każdą zatrudnianą opiekunką (minimum 900 Euro/netto, nawet do 1400 Euro/netto)"
A wiec wychodzi na to ze minimum to 900 € ... .
dzien dobry chcialam sie zapytac was jak Firma wyplaca po przepracowanym miesiacu,jestem z tej firmy pierwszy raz.pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia
dzien dobry chcialam sie zapytac was jak Firma wyplaca po przepracowanym miesiacu,jestem z tej firmy pierwszy raz.pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia