............Ale przeciez My -Wy ,pracujemy-cie non-stop swiatek ,piatek i niedziela ...to o jakie dni robocze chodzi???? Wy pracujecie a oni maja wolne (wekend) i ..........porazka.Druga kategoria musi poczekac,tak to rozumiem????
............Ale przeciez My -Wy ,pracujemy-cie non-stop swiatek ,piatek i niedziela ...to o jakie dni robocze chodzi???? Wy pracujecie a oni maja wolne (wekend) i ..........porazka.Druga kategoria musi poczekac,tak to rozumiem????
ze niby ja ta druga kategoria???Zoska,bo jak Cie!!!!:):)ale masz racje
............ale ja b.przepraszam :( ,ja stwierdzam tylko fakty ,Zarazem sie "zapytowuje" ??
jezeli masz np 1000 euro to 1000 euro dzielisz na 30dni wowczas masz dniowke jedną mnozysz w lutym niestety tylko przez 28dni i masz kwote jaka dostaniesz. Mi tak wytlumaczono tak na początku jak u nich zaczynalam. jak jestem w bledzie to sorry. A jak miesiąc ma 31 dni to dodajesz jedna dniowke.
po 2-ch tygodniach wróciłam :)
zastanawiam się czy nie zmienić firmy. zleceń nie mają a jeszcze przyjmują inne opiekunki. dziś np zadzwonili do mnie z propozycją dopiero na 1 kwietnia :/
po 2-ch tygodniach wróciłam :)
zastanawiam się czy nie zmienić firmy. zleceń nie mają a jeszcze przyjmują inne opiekunki. dziś np zadzwonili do mnie z propozycją dopiero na 1 kwietnia :/
Tak jest niestety, pierwszy dzień jest nie liczony, tylko ostatni niezależnie czy wyjeżdżasz rano czy wieczorem.
Trochę irytujące...
Coś mi nie pasi z wypłatą, jak u Was?
Kurczę, to nie nie jest irytujące, ja uważam to za zwykły wyzysk! Jeśli Promedica24 czy inne firmy płacą za pierwszy dzień pracy, to dlaczego Aterima nie może? Regularnie, z każdym wyjazdem zarabiacie po prostu o jedną dniówkę mniej, taka jest prawda! Policzcie ile to jest w ciągu roku, na pewno kilkaset euro!
Po drugie przeliczają Wam euro na złotówki na pewno nie wg najlepszego kursu, bo taki jest na przykład w internetowym walutomacie, a nie w jakimś BRE. Ktoś, kto nie chce wydać całej pensji tylko sam sobie euro sprzedać w lepszym momencie NIE MA TAKIEJ SZANSY. W wielu firmach jest możliwość wyboru - euro czy polska waluta. Tutaj nie ma.
Dlatego nie przeszłam swego czasu do Aterimy.