Dowcipy i anegdoty #2

15 maja 2014 14:01 / 2 osobom podoba się ten post
Samolot wystartował z lotniska. Po osiągnięciu wymaganego pułapu, kapitan odzywa się przez intercom:
- Panie i panowie, witam na pokładzie samolotu. Pogodę mamy dobrą, niebo czyste, więc zapowiada nam się przyjemny lot. Proszę usiąść, zrelaksować się i... o jasna cholera, tylko nie to!
Po chwili ciszy intercom odzywa się znowu:
- Panie i panowie, najmocniej przepraszam, jeśli przed chwilą państwa wystraszyłem, ale w trakcie mojej wypowiedzi drugi pilot wylał na mnie filiżankę gorącej kawy. Powinniście państwo zobaczyć przód moich spodni.
Na to odzywa się jeden z pasażerów:
- To pewnie nic w porównaniu z tyłem moich...
15 maja 2014 14:09 / 4 osobom podoba się ten post
   Dziadek z Bacia poszli do restauracji zamówili drugie danie, kelnerka przyniosła, Dziadziuś wcina, że aż milo a Babcia siedzi i nie jje.Podchodzi kelnerka i się pyta: nie smakuje Pani? Babcia odpowiada: czekam na zęby, bo wie Pani my tak się wszystkim dzielimy od 60 lat.
15 maja 2014 23:32 / 4 osobom podoba się ten post
Facet ze wsi dowiaduje się od lekarz, że wkrótce umrze.Prosi doktora aby ten w karcie choroby napisał że choruje na AIDS.Lekarz mówi; ale o nie prawda : ma pan raka  i dlaczego  AIDS ? Po pierwsze odpowiada facet: - nikt na tą chorobę jeszcze we wsi nie zmarł, po drugie : - ten który ją obrabia będzie się bał a po trzecie będę miał pewność, że po mojej śmierci nikt jej nie ruszy.                                                                                                                                                                                      
15 maja 2014 23:48 / 3 osobom podoba się ten post
Młode małżeńswo przyszło do lekarz po poradę bo nie wychodzi im seks, Młody lekarz, kawaler nie za bardzo wiedział jak wytłumacz.Stanął przy oknie a tam dwa pieski na trawniku sie kopulują.Poprosił męża do okna i mówi:  widzi Pan to tak samo się robi jak te pieski.Po jakimś czasie przychodzi zadowolony mąż i mówi : wszystko już gra tylko z tym wyjściem na trawnik to żona jeszcze trochę opory ma..
16 maja 2014 07:16 / 6 osobom podoba się ten post
Niedawno pojawiły się pierwsze na świecie mówiące pralki automatyczne.
Oto jak działają:
- Włóż proszę białe pranie... Dziękuję.
Uwaga, dozuję proszek i nalewam wodę.
(Po chwili) ...
Halinaaa!! Na koszuli Stefana są ślady szminki!!!
16 maja 2014 08:53 / 3 osobom podoba się ten post
Tata, kto to jest alkoholik - pyta Jaś ojca? Widzisz Jasiu tam są cztery drzewa,  alkoholik widzi osiem.Tato, Tato odpowiada Jaś, ale tam są tylko dwa drzewa.
16 maja 2014 14:02 / 6 osobom podoba się ten post
  Dwaj wariaci rozbrajają bombę.Jeden z Nich się pyta? : a co bedzie jak wybuchnię?  - eee nie martw się mam drugą.
16 maja 2014 14:25 / 6 osobom podoba się ten post
Facet mówi do żony:
- Kochanie, przynieś mi piwo.
Na to żona:
- Może jakieś magiczne słowo?
Facet:
- Hokus pokus czary mary, zapierdalaj po browary!
A na to żona:
- Hokus pokus, ence pence, zamiast ci*ki masz dziś ręce!!
Na to Facet:
- Skoro jesteś tak pyskata, dziś ominie Cię wypłata!
Żona:
- Bardzo mocne masz dziś czary, zaraz biegnę po browary!
16 maja 2014 15:18 / 7 osobom podoba się ten post
16 maja 2014 20:49 / 6 osobom podoba się ten post
W klasztorze nagle otwierają się drzwi i wpada młoda zakonnica.Biegnie do Matki Przełożonej.
      - Matko Przełożona zgwałcili mnie , co robić?
      - Zjeść cytrynę odpowiada
      - Pomoże ???
       -  Pomoże, nie pomoże,..... ale przynajmniej ten Twój uśmiech zniknie.
16 maja 2014 20:54 / 5 osobom podoba się ten post
Niedzwiedz powiedział, kto koło niego przejdzie to będzie walił jajami. Idzie zajaczek to niedzwiedz buch w niego. Zajac się śmieje i płacze.Niedzwiedz pyta?
 - czego płaczesz ?
 - bo mnie boli 
 - a z czego się śmiejesz ?
 - bo idzie jeż !
17 maja 2014 14:40 / 9 osobom podoba się ten post
Para po nocnych igraszkach leży w łóżku. On się pyta :
    - jak było?
    - wiesz jesteś kiepskim kochankiem !
    - jak możesz mnie oceniać po 30 sekundach !!!
18 maja 2014 22:24 / 6 osobom podoba się ten post
Wymarzone życie

Żona mówi do męża:
-Zobacz , ja muszę prać, prasować, sprzatać, nigdzie nie mogę wyjść, czuję się jak Kopciuszek!
Mąż na to:
-A nie mówiłem  ,że ze mną będzie Ci jak w bajce.
18 maja 2014 22:27 / 5 osobom podoba się ten post
Kowalska spotyka Nowakowo :
- jak chcecie się kochać z tym swoim chłopem to kupcie sobie żaluzje
- A wy kupcie sobie okulary , bo to nie mój chłop, tylko twój.
18 maja 2014 22:36 / 7 osobom podoba się ten post
Kac gigant

Rankiem w mieszkaniu na rozłożonej wersalce leży skacowany mężczyzna. Na podłodze przy wersalce leży gruby puszysty perski dywan. Po dywanie  idzie kot. Mężczyzna , podnosząć cięzko głowę mówi:
Nie tup k....wa , nie tup.