Dowcipy i anegdoty #2

06 listopada 2014 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
06 listopada 2014 21:34 / 7 osobom podoba się ten post
a to dla Panow z forum:)
06 listopada 2014 21:48 / 3 osobom podoba się ten post
Idzie Czerwony Kapturek przez las ,a tu wyskakuje wilk
-Czerwony Kapturku,jak się dasz pocałować tam ,gdzie cię nikt jeszcze nie całował, to cię nie zjem.
Kapturek myśli ,mija chwila ,wilk juz język ma na wierzchu.
Wiesz wilku ,po pewno w koszyczek.
06 listopada 2014 21:59 / 11 osobom podoba się ten post
Poranny obchód w szpitalu. Lekaz wchodzi na salę męską a tam dziadzio robi sobie przyjemność. Lekarz się się pyta dlaczego tak przy wszystkich, odpowiada : prostatę leczę, lekarz wchodzi na  d rugą salę, a tam też pacjent prostatę leczy, wchodzi na trzecią salę, a tam dziadzio seks uprawia z pielęgniarką, lekarz pyta: dziadku co robicie?: prostatę leczę.Lekarz pyta: a dlaczego z pielęgniarką nie sam? : dziadek odpowiada: tych dwóch to z funduszu, a ja prywatnie. 

07 listopada 2014 19:09 / 5 osobom podoba się ten post
Dziewczyna wysyła smsa do przyjaciółki
"38,5-wszystko boli:("
Odpowiedź
"Mówiłam Ci ,że ten rudy to ma za długiego" :):):):)
07 listopada 2014 19:13 / 1 osobie podoba się ten post
kotka

a to dla Panow z forum:)

1- a czy ty wiesz za co Kain zabił Abla ???
2- za 5 min bede gotowa do wyjscia to znaczy to samo u kobiety co u faceta zaraz zrobie
07 listopada 2014 19:18 / 5 osobom podoba się ten post
Student zdaje egzamin na wydziale weterynarii. Profesor zwraca się do niego, mówiąc:
- Młody człowieku, jestem bardzo zmęczony, zadam ci tylko jedno pytanie, jeżeli odpowiesz, to zaliczę ci semestr! Czy u krowy można przeprowadzić aborcję?
Student myśli, myśli, ale nie ma zielonego pojęcia, no i oblał!
Wraca do domu, po drodze wstępuje do pubu i wychyla kilka głębszych. Barman przypatruje się studentowi i pyta:
- Słuchaj, powiedz mi, co cię tak dręczy? Może będę ci mógł w czymś pomóc?
Student na to:
- Jaaakżeeś taaki mąąądryy, too poowiedz mi, czy u krowy moożna przeprowadzić aaborcjęę?
Barman (wycierając szklanice) patrzy na delikwenta i ściszonym, współczującym głosem odpowiada:
- Ale żeś się kolego wpier*olił.
07 listopada 2014 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

2- za 5 min bede gotowa do wyjscia to znaczy to samo u kobiety co u faceta zaraz zrobie

Odpowiadam na pytanie 1 . : Za to , że mu pieprzył stare kawały ! -:)
07 listopada 2014 19:51 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Kolego - czy ja mam zakaz pisania dowcipów?.Napisalam pierszy - dostałam niemoralną propozycję:)))))).Napisalam drugi - straszne konsekwencje mi grożą:)))).

Napiszę jeszcze trzci, bo wiadomo do trzech razy sztuka.

Kto wymyślił pożegnania:
- do zobaczenia - okulista,
- do usłyszenia -  lartngolog,
- jeszcze do ciebie zajrzę - chirugr,
- jak bedziesz mial problem to dzwoń - psycholog,
- jeszcze się policzymy - matematyk.
07 listopada 2014 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
kotka

Kolego - czy ja mam zakaz pisania dowcipów?.Napisalam pierszy - dostałam niemoralną propozycję:)))))).Napisalam drugi - straszne konsekwencje mi grożą:)))).

Napiszę jeszcze trzci, bo wiadomo do trzech razy sztuka.

Kto wymyślił pożegnania:
- do zobaczenia - okulista,
- do usłyszenia -  lartngolog,
- jeszcze do ciebie zajrzę - chirugr,
- jak bedziesz mial problem to dzwoń - psycholog,
- jeszcze się policzymy - matematyk.

pisz pisz nie ma zadnych zakazow.
PS.
odpowiedzialem dowcipami
07 listopada 2014 21:11
ORIM

pisz pisz nie ma zadnych zakazow.
PS.
odpowiedzialem dowcipami

Cholerka , że też ludzie jak się do siebie zwracają powiedzmy , że pieszczotliwie , to mówią : " koteczku , pieseczku , żabeczko , robaczku " , ale jakoś nie słyszałam , żeby mówili " pingwinku " ! .... Czas zmienić awatarka , może coś niemoralnego się na stare lata jeszcze trafi ? kto wie , może się i trafi ! -:))))
07 listopada 2014 21:12
Nie jest to dowcip,ale napisze. Lata baczek po podlodze,kreci sie na jednej nodze.Klaszcze w raczki mala Bronka - to ja puscilam tego baka.
07 listopada 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Cholerka , że też ludzie jak się do siebie zwracają powiedzmy , że pieszczotliwie , to mówią : " koteczku , pieseczku , żabeczko , robaczku " , ale jakoś nie słyszałam , żeby mówili " pingwinku " ! .... Czas zmienić awatarka , może coś niemoralnego się na stare lata jeszcze trafi ? kto wie , może się i trafi ! -:))))

kto wie 
07 listopada 2014 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

to może ja wstawie awatarka i mi się też coś trafi
07 listopada 2014 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

to może ja wstawie awatarka i mi się też coś trafi

trafi jak fotke swoja wstawisz