Czy mi się tylko wydaje,czy nasze forum od 2 dni prawie stoi w miejscu?
Czy mi się tylko wydaje,czy nasze forum od 2 dni prawie stoi w miejscu?
Ja lubie jak ktos sie z kims kloci albo jakies swoje nieprawomyślne opinie wydaje.Ale Moderator za chwile to ucina i po ptokach.I dalej nuda.
Byle nie rozmowy ile komu dni zostalo i jaka u mnie pogoda? Te wątki skrzętnie omijam.Kłotnie bywaja twórcze,jesli tylko nie jest to rzucanie błotem na kogos,to czemu nie.
Byle nie rozmowy ile komu dni zostalo i jaka u mnie pogoda? Te wątki skrzętnie omijam.Kłotnie bywaja twórcze,jesli tylko nie jest to rzucanie błotem na kogos,to czemu nie.
Witam:) z uwagi na ostatnie wydarzenia osobiste, musialam w krotkim okresie czasu, dwa razy do Polski autobusem jechac /wykupilam dwa miejsca, by w miare wygodnie jechac, polecam - doplata do biletu, jak za dziecko/. Czekajac na autobus SINBAD-a rozmawialam z kilkoma dziewczynami, opowiadaly skad i dokad jada, powiedzialam, ze jestem opiekunka i jade wyjasnic pare spraw w Polsce. Patrzyly na mnie podejrzliwie, bo one byly np, u siostry, druga odwiedzala chorego brata a trzecia, ze bawila dzieci u corki. Pomyslalam wiec, ze niepotrzebnie sie wystawilam i narazilam sie na dziwne usmieszki pod moim adresem. Podczas przerw na papieroska, podslyszalam, ze jednak zajmuja sie opieka, pani ktora byla u siostry po prostu ja zmieniala a pani, ktora byla u brata opiekowala sie dziadkiem, ta ktora opiekowala sie wnukami, owszem opiekowala sie ale nie swoimi. Zastanawiam sie dlaczego zataily, ze sa opiekunkami. Panie byly w wieku 50+ przeciez to nie wstyd, praca jak kazda. Spotkalyscie sie tez z podobna sytuacja?