:rozmysla: Dzięki, to ma być skrupulant... :-) Zapomniałaś, że w naszym świecie kobiety nie ma ... to tylko taka iluzja... :smiech2:

:rozmysla: Dzięki, to ma być skrupulant... :-) Zapomniałaś, że w naszym świecie kobiety nie ma ... to tylko taka iluzja... :smiech2:
Kopernik też była kobietą...:lol1:
Miałam pisać zupełnie czymś innym, ale ten wczorajszy post naszego ORIM-a (ŻP - Żryj Połowę :-)) zmienił mi kierunek i postawił mnie twarzą w twarz z... Głodem...
Jakież było moje zaskoczenie jak dopatrzyłam się w Głodzie jeden ze zmysłów... :zaskoczenie1::zaskoczenie1::zaskoczenie1: Siedzę, patrzę i nadziwić się nie mogę... :zaskoczenie1: A do tego wydaje się, że jest to zmysł, przed którym wszystkie inne "się chowają"... Głodu nie da się oszukać, to raczej on oszukuje nas.., bo to on zawiaduje leniwymi kichami, w których gromadzi zapasy na chude dla siebie lata i jest twórcą wielu filozofii zdrowego odżywiania... O innych praktykach, z którymi mi się kojarzy nawet nie chce pisać ...
No, jestem wkur.iona i to do szpiku kości :wiking::wiking::wiking: Z Głodem mam na pieńku (:wiking:), dlatego ma u mnie po wsze czasy "miseczkę " gorczycy, żebym miała nawet za nią w euro bulić (to tak na marginesie).
- Możesz Głodzie mnie robić w trąbę, bom głupia i naiwna, ale sam przed swoją samowiedzą nie uciekniesz... :wiking:
Strace z 5 kilo od smiechu :smiech2: Ja se zrozumiala Zaden Problem!!!! :smiech3: a jesc jem mniej i co jak to nie pomaga :bezradny:
Ależ żeś mnie natchnęła swoim postem :-) Może coś popełnię na temat tym razem nie głodu, ale żarełka.... :lol2: W jakimś późniejszym czasie, bo teraz doskwiera mi tylko chroniczny brak czasu... Kurcze, jak to nigdy nie wiadomo, jakie słowa uruchomia w człowieku lawinę zupełnie odmiennej interpretacji... :-)
To jeszcze nie odpowiedź na powyższy post Alaski :-) i tylko menie nie pytajcie później co robiłam dziś w nocy (bo spałam !!!), że mi z rana do głowy przyszły takie oto myśli:
- mężczyzna to taki typ co umie stać, lub leżeć tylko częściowo :lol2: Zadziwiająca właściwości... :lol3:
Kojarzy mi się tez z... z Życiem, czyli samo życie to właśnie mężczyzna... :-) Kobieta może mieć z nim wiele wspólnego lub... NIC. Nie będę się tu rozwodzić na tym czym jest NIC, ale wygląda na to, że:
- NIC jest różne od zero,
- NIC jest różne od 1 - (minus) 1.
CDN.
:wiking::wiking::walka plci::walka plci::walka plci::wiking::wiking::boks2:
Aż boję się zapytać?....chcesz o tym porozmawiać? ::-)
:smiech3: To wyraz mojego wk*rwienia na potęgę.., ale gniew jest zawsze słuszny... Zapisałam sobie to dementycznym pismem żeby pamientać, jak już ta cholera (demencja) się na mnie przeniesie i odklei mi to normalne pismo z pamięci, komu mam w mordę dać... :lol2: Jest to dla mnie ważne ... Na razie pamiętam w dwóch językach, ale tylko ch*j wie co będzie za rok... :lol3:
Dana! To trzeba opatentować! Gniew , wcale nie jest złym doradcą ....:lol3: