Czego nie wiemy o Murzynku Bambo i dlaczego Murzynek Bambo chce się wybielić ?
No i trzeba dokonać "fraktalizacji" Murzynka Bambo... Co o nim wiemy ? Że w Afryce mieszka i w ten sposób przez ponad 80 lat poznajemy Murzynka w czasie teraźniejszym i w czasie teraźniejszym zapoznajemy się też z jego genetyczną historią...
Cała Polska styka się z łobuzem Bambo na zasadzie nieustającej obecności bo tak ma w zbiorowej świadomości, a reszty może się dowiedzieć z wykopalisk :brak wiary: Ale gdy powiemy sobie: - Murzynek Bambo w Afryce mieszkał(ł) to możemy poznać zupełnie inną historię wyżej wymienionego bo w mózgu (?) otwierają się zupełnie inne drzwi... I co może się okazać ? Ano, że Murzynek nie miał wcale takiej czarnej skóry jaką ma obecnie ten nasz koleżka... :rozmysla: Czy tak było nie wiem, ale być może tak czarna skóra to znamię kainowe... :rozmysla: Dlatego Murzynek Bambo chce się wybielić, co jakby potwierdzają realia, w których się poruszamy, m.in związki białej i czarnej rasy (Metys). Ale czy aby na pewno wybielanie Murzynka Bambo powinno przebiegać na zewnątrz??? Co do tego mam duże wątpliwości (to tak na marginesie), ale tak czy siak "szkoda, że Babmo, czarny wesoły nie chodzi razem z nami do szkoły".
Dla mnie sam pigment ma duże związki z intelektem... Wygląda na to, że biała rasa przez taki rozdział pigmentacji została pozbawiona jednego (?) ze zmysłów, lub ma go w formie szczątkowej (w zaniku).
No i trzeba dokonać "fraktalizacji" Murzynka Bambo... Co o nim wiemy ? Że w Afryce mieszka i w ten sposób przez ponad 80 lat poznajemy Murzynka w czasie teraźniejszym i w czasie teraźniejszym zapoznajemy się też z jego genetyczną historią...
Cała Polska styka się z łobuzem Bambo na zasadzie nieustającej obecności bo tak ma w zbiorowej świadomości, a reszty może się dowiedzieć z wykopalisk

Dla mnie sam pigment ma duże związki z intelektem... Wygląda na to, że biała rasa przez taki rozdział pigmentacji została pozbawiona jednego (?) ze zmysłów, lub ma go w formie szczątkowej (w zaniku).