Na wyjeździe #7

31 marca 2014 09:20 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Energia mnie rozpiera !!!!

Dobrze mi dziś, nawet wiem dlaczego i uśmiech mam od ucha do ucha.
Tańczyłabym, śpiewała. Nie mogę usiedzieć na 4 literach.

To tylko hormony :):)
A mnie się śniły jakieś bzdury...że zapomniałam z wyjazdu zabrać do domu swój kubek ( hi,hi) i strasznie się martwiłam ,jakby nie można było sobe drugiego kupić....no co za głupoty,całą noc tak sie martwiłam. Wstałam rano,patrze a on stoi sobie i czeka na mnie :)
31 marca 2014 09:36 / 3 osobom podoba się ten post
A ja dzisiaj mam wyplate otrzymac tez piekny dzien...
31 marca 2014 09:41
bieta

U mnie wręcz przeciwnie . Nic mi sie nie chce i jestem jakaś przygaszona , w nocy spać nie mogłam . Musze jakoś poskładac sie do kupy , bo trzeba mieszkanie odpicowac na przyjazd zmienniczki , mam nadzieje ,że dostane pozytywnej energiiii...
31 marca 2014 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To tylko hormony :):)
A mnie się śniły jakieś bzdury...że zapomniałam z wyjazdu zabrać do domu swój kubek ( hi,hi) i strasznie się martwiłam ,jakby nie można było sobe drugiego kupić....no co za głupoty,całą noc tak sie martwiłam. Wstałam rano,patrze a on stoi sobie i czeka na mnie :)

Tak więc nie był to sen proroczy, zresztą pamiętaj, że kto wierzy w gusła, temu d..a uschła :)))
31 marca 2014 09:45 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

U mnie wręcz przeciwnie . Nic mi sie nie chce i jestem jakaś przygaszona , w nocy spać nie mogłam . Musze jakoś poskładac sie do kupy , bo trzeba mieszkanie odpicowac na przyjazd zmienniczki , mam nadzieje ,że dostane pozytywnej energiiii...

Nie przejmuj się, pozytywna energia przyjdzie z nienacka. Głowa do góry !!!
31 marca 2014 09:46 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

A ja dzisiaj mam wyplate otrzymac tez piekny dzien...

A ja patrzę dziś na średni kurs euro w NBP i pragnę bardzo, żeby był na zielono...A wypłata 10-go :)
31 marca 2014 09:48 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Przyznaj się co zrobiłaś ?? 
Lubię Cię z tym avatarkiem ;-))
31 marca 2014 09:53 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Przyznaj się co zrobiłaś ?? 
Lubię Cię z tym avatarkiem ;-))

Właśnie rzecz w tym, że nic nie zrobiłam, olewam wszystko - nawet kwiatki ))

oj, sorki - jedną rzecz zrobiłam : wykonałam z rana tel. do przewożnika potwierdzający mój wyjazd 2 kwietnia !!!
31 marca 2014 09:54 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Nie przejmuj się, pozytywna energia przyjdzie z nienacka. Głowa do góry !!!

Bieta , ja myślę ,ze tak z tydzien przed wyjazdem to dostane takiej energi ,że szok . Zawsze tak mam ...
31 marca 2014 09:57 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Właśnie rzecz w tym, że nic nie zrobiłam, olewam wszystko - nawet kwiatki :-)))

oj, sorki - jedną rzecz zrobiłam : wykonałam z rana tel. do przewożnika potwierdzający mój wyjazd 2 kwietnia !!!

No to trzeba było tak od razu mówić,że Ty do domku jedziesz,stąd ta radość:):)
31 marca 2014 10:02
No nie, trzymajcie mnie. To nie jest PDP, to jakiś Spiderman. Nie nadążam za Nią. Goni po drabinach, wspina się po szafkach. Jedną ręką się czegoś trzyma, a drugą kurze wyciera, a każdego dnia jest pani do sprzątania.
31 marca 2014 10:04 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

No nie, trzymajcie mnie. To nie jest PDP, to jakiś Spiderman. Nie nadążam za Nią. Goni po drabinach, wspina się po szafkach. Jedną ręką się czegoś trzyma, a drugą kurze wyciera, a każdego dnia jest pani do sprzątania.

Pochowaj drabinki,taborety to się uspokoi:)   Albo lepiej nie chowaj bo każe sie podsadzać :)
31 marca 2014 10:06
Annika

Tylko współczuć. A jak spadnie i połamie gnaty to poleży w łóżeczku. Ciekawe czy da radę ;-//
31 marca 2014 10:07 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Właśnie rzecz w tym, że nic nie zrobiłam, olewam wszystko - nawet kwiatki :-)))

Znaczy się, ja za 23 dni też eksploduję ??? 
31 marca 2014 10:08 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No to trzeba było tak od razu mówić,że Ty do domku jedziesz,stąd ta radość:):)

Kwiatuszki dla Ciebie, całej forumowej Rodzinki i kochanego "M i o d z i a ".