Pochowaj drabinki,taborety to się uspokoi:) Albo lepiej nie chowaj bo każe sie podsadzać :)
Pochowaj drabinki,taborety to się uspokoi:) Albo lepiej nie chowaj bo każe sie podsadzać :)
Tylko współczuć. A jak spadnie i połamie gnaty to poleży w łóżeczku. Ciekawe czy da radę ;-//
To nie jest normalne zachowanie. Tutaj nie możesz szafki otworzyć gołymi rękoma. Musisz przez szmatkę, bo ślad zostanie. I całymi przedpołudniami to się powtarza, a w poniedziałki jest szczególnie uciążliwe, bo lata po kuchni i ciągle słyszę:
- Nie ta patelnia,
- mąkę trzymamy w wiaderku,
- śmieci do wyrzucenia (mówię, że wyrzucę jak zrobię wszystko, a nie będe za każdym razem fruwać),
- za mało cebuli, za dużo cebuli itd.
Oszaleć można
Znaczy się, ja za 23 dni też eksploduję ???
Spadła poprzedniej opiekunce - 6 dni była w szpitalu. Rodzina nie miała pretensji, a opiekunka cieszyła się, że ma spokój. Rodzina wie o tym, ale oni machnęli już ręką.
szukałam ale może słabo bo nie znalazłam nigdzie... Ile ojro prywatnie zabieracie z sobą wyjeżdżając?
szukałam ale może słabo bo nie znalazłam nigdzie... Ile ojro prywatnie zabieracie z sobą wyjeżdżając?
A ja patrzę dziś na średni kurs euro w NBP i pragnę bardzo, żeby był na zielono...A wypłata 10-go :)
Ja patrzyłam w piątek 28.03., bo z tego dnia będą brali kurs do wypłaty, a wypłata też 10-go.
Troszkę się zawiodłam, bo na koniec dnia spadł o kilka groszy, no ale.....