Co wozicie z Niemiec do Polski?

22 lutego 2017 14:22
Wszystko co się da, a zwłaszcza Pitbull Niebezpieczne Kobiety Online
22 lutego 2017 14:41 / 5 osobom podoba się ten post
kinowowpl

Ja jednak wolę Siekierezadę.....też Online 
22 lutego 2017 15:53 / 2 osobom podoba się ten post
kinowowpl

Ja nie wożę zbyt wiele, zwłaszcza pitbulli i niebezpiecznych kobiet. 
22 lutego 2017 16:00 / 4 osobom podoba się ten post
Ostatnio wożę ciuchy dla mojej wnuczki.Rozmiarówka pasuje z Lidla i Aldi,a jakościowo lepsze od tych z Kika.Poza tym poluje na przeceny tychże ciuszków w Tako i Kaufmarkt.
Pasty Elmex,Chantre brandy,i farby do włosów L'Oreal Preference.
No i oczywiście czekolady gorzkie z całymi orzechami laskowymi z Aldika.
22 lutego 2017 19:52 / 2 osobom podoba się ten post
To Wam powiem, że w tych polskich sklepach z chemią z Niemiec oszukują. Już kiedyś mi to ktoś mówił, czy też czytałam o tym gdzieś. Ostatnio moja siostra kupiła sobie Persil w żelu do prania i był rozcieńczony. Przez te 4 lata ja jej przywoziłam z Niemiec, albo sama sobie w Niemczech kupowała, więc ma porównanie. Taki żel łatwo odkręcić i wody dolać. Siora mówiła, że jest rzadszy od tego z Niemiec, a w końcu niby z Niemiec przywieziony.
07 kwietnia 2017 21:14 / 2 osobom podoba się ten post
Ostatnio przerzuciłam się na witaminy z Niemiec. Kupiłam chrom z wit.C ,zestaw wit. B,olej z czarnuszki w kapsułkach,a nawet wapno z wit. C musujące. Oczywiście bez środków piorących do domu nie jeżdżę,więc kupiłam Persil w kapsułkach i rózne środki antykamieniowe do czyśczenia urzadzeń sanitarnych. A i wino kupiłam..
08 kwietnia 2017 09:57 / 2 osobom podoba się ten post
Ja zawsze kupuję paste do zębów Ajona u nas 12 zł tu 1,19 jest super,i ostatnio koleżanka poleciła mi czekoladę z Aldi z chilii pycha
08 kwietnia 2017 10:01 / 3 osobom podoba się ten post
Głównie kawę wożę Zdecydowanie lepsza niż w Pl.
08 kwietnia 2017 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
Kawę ziarnistą
08 kwietnia 2017 10:02 / 2 osobom podoba się ten post
Nie jestem sama
08 kwietnia 2017 10:50 / 7 osobom podoba się ten post
Ja zawsze kupuję kawę i pastę do zębów. Perfumy, czasami sery. A reszta to okazyjnie czyli zależy co wpadnie w oko. A trochę tego wpada.
08 kwietnia 2017 11:20 / 2 osobom podoba się ten post
Zależy w jakim miejscu się jest.Na jednym są fajne sklepy z ciuchami to się jakies szmatki przywozi,na innym buty,jescze gdzie indziej kosmetyki, albo gdzieś Flohmarkty sa to fajną staroć sie trafi.
Albo tak jak tutaj gdzie jestem,że nie ma nic,to i problem zakupów do Pl z głowy
08 kwietnia 2017 11:43 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Ja zawsze kupuję kawę i pastę do zębów. Perfumy, czasami sery. A reszta to okazyjnie czyli zależy co wpadnie w oko. A trochę tego wpada.

A jak Pan Mych wpadnie w oko  prasow anie mam na doobiedzie, o 14 idziemy jeść naleśniki na mieście.
08 kwietnia 2017 11:49 / 5 osobom podoba się ten post
Ja nic nie wiozę bo jeżdżę tylko z torebką :)
08 kwietnia 2017 11:55 / 4 osobom podoba się ten post
Kawę bo jest lepsza,trochę chemi....I co tam mi w oko wpadnie.