Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
20 października 2015 09:00
Witam!!! Napiszcie mi prosze kiedy wyplacana jest zaliczka. Jestem na stelli 3 tygodnie a zaliczki brak.
30 października 2015 21:46
nadia

Witam!!! Napiszcie mi prosze kiedy wyplacana jest zaliczka. Jestem na stelli 3 tygodnie a zaliczki brak.

Zaliczka?Pierwsze słyszę.
09 listopada 2015 12:40
Witajcie. W mojej firmie od nowego roku mają być nowe umowy, bo zmienia się podobno jakieś tam prawo. Czy w Promedice też mają być nowe umowy? Rozważam żeby się przenieść do tej frmy bo kredyt spłacam i nie chcę wylądować z ręką w nocniku w styczniu.
09 listopada 2015 13:27
terka8

Zaliczka?Pierwsze słyszę.

Dziewczyny w busie opowiadaly. Wiem, ze juz zaliczek nie ma.
18 stycznia 2016 10:54
Marne wynagrodzenie.. lepiej poszukać ofert u innych pośredników
24 stycznia 2016 15:45

Ja również witam na forum! Moderator

16 lutego 2016 15:27
Promedica jest liderem ale w okradaniu ludzi .Do tej pory staram sie o zwrot kosztów podrozy i polecenie osoby a oni udaja ze nie wiedza o co chodzi dla mnie sa złodziejami
16 lutego 2016 18:32
nadia

Promedica widac Cię okradła ona w tym dobra jest
01 maja 2016 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
Czy możecie mi powiedzieć według jakiego klucza jest wypłacane wynagrodzenie w tej firmie? Do tej pory za pracę od 24.03 do 22.04 dostałam zapłacone ponad 300 euro. Nie muszę nikogo przekonywać,że na pewno na takie wynagrodzenie się nie zgadzałam przed wyjazdem. O co chodzi kurczę blade? Ale się zdenerwowałam.
01 maja 2016 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Czy możecie mi powiedzieć według jakiego klucza jest wypłacane wynagrodzenie w tej firmie? Do tej pory za pracę od 24.03 do 22.04 dostałam zapłacone ponad 300 euro. Nie muszę nikogo przekonywać,że na pewno na takie wynagrodzenie się nie zgadzałam przed wyjazdem. O co chodzi kurczę blade? Ale się zdenerwowałam.

Alinka oni płacą w 3 ratach z tego co wiem.Zabokowałam konto internetowe i nie moge sprawdzic jak u mnie.Ajak masz płacone za dni świateczne w maju bo córka Pdp mówiła ze ma duzo więcej do zapłacenia za maj . jutro dzwonie do koordynatorki.
02 maja 2016 15:13 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Alinko gdzies ty trafila...........no chyba ze masz chody mnie proponowano 750e...8 lat pracy w opiece 2 lata w  D,,,,,,,,,,,ale oby u ciebie bylo inaczej,,,,,,,,
02 maja 2016 15:31 / 1 osobie podoba się ten post
Babka

Alinko gdzies ty trafila...........no chyba ze masz chody mnie proponowano 750e...8 lat pracy w opiece 2 lata w  D,,,,,,,,,,,ale oby u ciebie bylo inaczej,,,,,,,,

(:No nie przesadzaj .ja mam inaczej i dużo więcej, ale wiem ze tak proponują
02 maja 2016 15:39
Ano wlasnie........znam dziewczyne ktora pracuje przy lezacym chorym stawiki nie napisze nie potrzeba krytyki,,moze macie szczescie.
02 maja 2016 20:45 / 3 osobom podoba się ten post
michasia

Alinka oni płacą w 3 ratach z tego co wiem.Zabokowałam konto internetowe i nie moge sprawdzic jak u mnie.Ajak masz płacone za dni świateczne w maju bo córka Pdp mówiła ze ma duzo więcej do zapłacenia za maj . jutro dzwonie do koordynatorki.

Uff!! Trochę się uspokoiłam bo wpłynęły kolejne pieniądze ale i tak mi brakuje 42 euro w stosunku do tego co uzgadniałam. Jak do tej pory wynagrodzenie dostałam  w czterech ratach płatnych przez dwie różne spółki. W maju nie pracuję dla tej agencji. Wróciłam na moją kocią stellę. 
02 maja 2016 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
Babka

Tak. U mnie jest inaczej bo za takie pieniądze po prostu bym nie pojechała. Pracuję w opiece ponad trzy lata i takich przypadków jaki ma Twoja koleżanka po prostu nie biorę. Od dłuższego czasu nie mam zlecenia poniżej 1200 euro. Do Promedici trafiłam bo chciałam wyjechać do Angli. Ot tak sobie niezobowiązująco na cztery tygodnie. Oświecono mnie jednak, że sam proces rekrutacji trwa od czterech do sześciu tygodni więc nie jestem wstanie zmieścić się w terminie, który mnie interesował. Będąc jednak na miejscu, w biurze skończyło się na tym, że wyjechałam na 4 tygodnie do Essen. Przemaglowano mnie  z dwóch języków. Jeśli chodzi o niemiecki to rozmowa odbyła się wpierw w biurze, później weryfikcja przez osobę z Warszawy, a na koniec rozmowa telefoniczna z koordynatorem niemieckim. Z tego wszystkiego poplątały mi się języki i do Niemca zaczęłam mówić po angielsku. Wykazał jednak zrozumienie mówiąć, że osobom, które znają te dwa języki często się to zdarza ale wolałby kontynuować jednak rozmowę po niemiecku. Kontynuowaliśmy. W sumie wszystko było ok. Naprawdę nie mogę się do niczego przyczepić, tylko to 42 euro. Może będzie jeszcze piąta rata. Pojutrze zadzwonię aby to wyjaśnić.