jestem ztrujmiasta chce jechac ztej firmy czy sz wyplacalni
jestem ztrujmiasta chce jechac ztej firmy czy sz wyplacalni
CZY promedika zmienila nazwe ?
Czuję sie oszukana i juz mnie do siebie zrazili brakiem rzetelnych informacji o stanie podopiecznych.
i Tu jest wlasnie odpowiedz dlaczego ludzie uciekaja z tej firmy bo olewaja ,malo placa i maja zlodziejskie umowy jak dla nich robisz i nic nie mowisz to jestes dobrym pracownikiem ale jak masz problem to musisz sam go rozwiazac a jak spojrzysz na konto to nie wiesz czy plakac czy sie smiac .Tyle ludzi odchodzi od nich bo inne firmy szanuja pracownika .Nazwe zmienia napewno bo traca ludzi opinnia idzie blyskawica kolezanki rodzina tez z nich zrezygnowala traca i rodziny i pracownikow
Konto usunięte, założone tylko w celu obsmarowania kilku firm. Moderator
Czy któras z was odeszła z promediica? Bo ja dzisiaj wysłałam pocztą wypowiedzenie i nie wiem czy za 2 tygodnie będę już wolna, będę mogła jechać z inną firmą. Może lepiej zawieźć osobiście. Nie wiecie czy robią jakieś pproblemy?
Pytanie do wszystkich pracujących w Promedica 24 jak wygląda zwrot kosztów podróży?
sprawa jest taka, że mam w okolicy mojego podopiecznego kogoś kogo chciałabym odwiedzić i czy mogę tak zrobić, że ten ktoś mnie odbierze od podopiecznego i pobędę u niego, a później np. po tygodniu pojadę sobie do domu właśnym transportem? Czy mogę wtyedy wystąpić o zwrot kosztów podróży?