Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
05 maja 2014 12:13 / 1 osobie podoba się ten post
Anna53

jestem ztrujmiasta chce jechac ztej firmy czy sz wyplacalni

Sa wyplacalni wyplaty na czas jak w umowie masz napisane
05 maja 2014 22:06
z jakiego miasta jezdzisz
06 maja 2014 18:08
jula

CZY promedika zmienila nazwe ?

tak na pieczątce jest Service24Germany dziś podpisywałam umowe
14 maja 2014 18:07
dziewczyny mam kłopot i nie wiem co robić Pomóżcie. Nie wiem czy któras z was miała ten sam problem z tą firmą oddział Warszawa ale ja jestem w kropce. Dostałam we wtorek propozycje wyjazdu zgodziłam się itd jutro mam niby jechac i cisza żadnych informacj odnośnie wyjazdu co gdzie i o której zadnego maila ani informacji odnośnie tego czy wyjazd doszedł do skutku co mam zrobić w tej sytuacji bo bedzie to mój pierwszy wyjazd i na dzień dobry takie sytuacje. Probowalam się dodzwonić do menadżerki kontraktu ale bez skutku, wysłałam maila do warszawy też cisza, aż boję się wyjeżdżać z nimi bo skoro teraz są problemy to co będzie jeżeli będe tam i coś się stanie lub coś jestem przerażona. 
18 maja 2014 22:51
Czuję sie oszukana i juz mnie do siebie zrazili brakiem rzetelnych informacji o stanie podopiecznych. 
20 maja 2014 21:21
sciolkowska

Czuję sie oszukana i juz mnie do siebie zrazili brakiem rzetelnych informacji o stanie podopiecznych. 

i Tu jest wlasnie odpowiedz dlaczego ludzie uciekaja z tej firmy bo olewaja ,malo placa i maja zlodziejskie umowy jak dla nich robisz i  nic nie mowisz to jestes dobrym pracownikiem ale jak masz problem to musisz sam go rozwiazac a jak spojrzysz na konto to nie wiesz czy plakac czy sie smiac .Tyle ludzi odchodzi od nich bo inne firmy szanuja pracownika .Nazwe zmienia napewno bo traca ludzi opinnia idzie blyskawica kolezanki rodzina tez z nich zrezygnowala traca i rodziny i pracownikow

Konto usunięte, założone tylko w celu obsmarowania kilku firm. Moderator

21 maja 2014 12:17
Ja niedawno tez dostałam list o zmianie z PM24 Warszawa Germany ucieli PM24 i teraz tylko Warszawa Germany jest.
24 maja 2014 06:49
Witam, ja również dostałam pismo o zmianie nazwy firmy, nowa nazwa to Care Germany Sp z o.o Sp.k
24 maja 2014 08:06
nie będę się spierać, nazwa Promedica 24 napewno została, natomiast ja jako opiekunka dostalam takie pismo z jednoczesną wiadomością ze pozostałe warunki współpracy pozostają bez zmian, dla mnie to nic dziwnego , przez prawie 6 lat wspołpracy z tą firmą juz niejednokrotnie otrzymywalam takie pisma, zawsze jednak nagłowek Promedica 24 byl. teraz znikl
24 maja 2014 18:23
ja mam koperte a także informacje dotyczące podróży z taka pieczątką Care Germany Sp z o.o ,Sp.k, oczywiście adres i telefony pozostają bez zmian, i powiedz mi gdzie jest logo Promedica 24 jak go nie mam,ponieważ jestem w Niemczech więc nie mogę zeskanować ani koperty ani dokumentu, i dalej twierdze ze Promedica 24 zostaje,ma nawet nową stronę intrtnetową, ale ja piszę tylko o sobie, i z tego co wcześniej było napisane to są inne osoby które dostały tez takie informację.I przecież napisałam że w tej informacji którą dostałam do domu, jest też napisane że pozostałe warunki wspólpracy nie ulegają zmianie. I jeszcze przyszło mi do głowy że poniewaz przez te 6lat rzeczywiście zmieniałysię tylko miasta mnie zatrudniające to może ich zabrakło?

24 maja 2014 19:32
w zeszłym roku była likwidacja jednej ze spółek w której ja byłam miedzy innymi zatrudniona do września, z powodu likwidacji przeszłam do innej spólki ale juz nie jako pracownik , a na umowę zlecenie. Wyjeżdżając teraz w marcu do Niemiec moim zleceniodawcą była Promedica24 Care Germany itd, w między czasie dostałam pismo do domu ze zmienił się zleceniodawca , w zeszłym tygodniu dostałam na niemiecki adres nowe papiery dotyczące tego wyjazdu, ale juz od Care Cermany , bez logo Promedica24. Sprawdziłam w KRS jest to spólka z siedziba pod znanym nam warszwskim adresem, telefonami, adresem e-meilowym www. promedica24, ale w nazwie spólki Promedica 24 sie nie pojawia. I moje czytanie ze zrozumieniem jest takie, że jeżeli w poniedziałek chce złożyc pozew przeciwko spółce z którą współpracuje to jest to Care Germany Sp zo.o Sp. k i adres warszwaski, i nie moge użyć nazwy Promedica24 , bo jej nie ma.Natomiast po powrocie do Polski jestem zaproszona na spotkanie powyjazdowe do Promedica24 Care Germany w Wałbrzychu. Myślę ze mimo długoletniej wspólpracy z ta firmą ani ja ani Ty niewiele o niej wiemy
30 maja 2014 12:21
Pytanie do wszystkich pracujących w Promedica 24 jak wygląda zwrot kosztów podróży?
sprawa jest taka, że mam w okolicy mojego podopiecznego kogoś kogo chciałabym odwiedzić i czy mogę tak zrobić, że ten ktoś mnie odbierze od podopiecznego i pobędę u niego, a później np. po tygodniu pojadę sobie do domu właśnym transportem? Czy mogę wtyedy wystąpić o zwrot kosztów podróży?
03 czerwca 2014 18:05
Czy któras z was odeszła z promediica? Bo ja dzisiaj wysłałam pocztą wypowiedzenie i nie wiem czy za 2 tygodnie będę już wolna, będę mogła jechać z inną firmą. Może lepiej zawieźć osobiście. Nie wiecie czy robią jakieś pproblemy?
13 lipca 2014 18:31
majka80

Czy któras z was odeszła z promediica? Bo ja dzisiaj wysłałam pocztą wypowiedzenie i nie wiem czy za 2 tygodnie będę już wolna, będę mogła jechać z inną firmą. Może lepiej zawieźć osobiście. Nie wiecie czy robią jakieś pproblemy?

Tak nie ma z tym problemu 
13 lipca 2014 18:35
Mariolan

Pytanie do wszystkich pracujących w Promedica 24 jak wygląda zwrot kosztów podróży?
sprawa jest taka, że mam w okolicy mojego podopiecznego kogoś kogo chciałabym odwiedzić i czy mogę tak zrobić, że ten ktoś mnie odbierze od podopiecznego i pobędę u niego, a później np. po tygodniu pojadę sobie do domu właśnym transportem? Czy mogę wtyedy wystąpić o zwrot kosztów podróży?

Nie jak w tym przypadku ale ja miałam zwort kosztów i tam wpisuje kiedy wyjazd dzien miesiac do Niemiec i powrót tez dzien i miesiąc.Zwracają nie tyle ile sie płaci z abusa na przykład 50 euro tylko naliczają najtańszym srodkiem lokomocji i u mnie wychodziło w obie strony ok 12 euro mniej ale innej możliwości nie było bo nie mam na miejscu autobusów duzych kursowych i czas realizacji zwrotu kosztów jest 30 dni