Za i przeciw pracy legalnie i na czarno

18 lutego 2014 20:50 / 4 osobom podoba się ten post
Poznali Ją i spierdo...  i jak najdalej:)
18 lutego 2014 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Wiesiulek, ja chyba zaczne z Toba rozmowy Polakow wieczorne, przy Tobie sie wycisze. 

Margolciu a proszę Cię bardzo, będziemy robić telekonferencje z Asiulką i nasze wieczory dopiero będą długie i fascynujące
18 lutego 2014 20:52 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Poznali Ją i spierdo...  i jak najdalej:)

A ona w profilu pisze,że zywym inwentarzem,też się zaopiekuje;)
18 lutego 2014 20:53 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Psycholog by się powiesił;)

Może nie,ale zarejestrowałby wizyte u psychiatry i starałby sie o rente:)
18 lutego 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
Czy Ty myslisz Andrea, ze ona wogole wie co znacza te slowa, gdzies uslyszala i powielila. Czytalam ten post, zgroza !!!
18 lutego 2014 20:54
dorotee

Czekam na potwierdzenie soboty wolnej, Skyp mi padł trochę. Cierpliwości:)

OK spoko loko , tylko zapytowywuję,Ja tu jestem do 15 marca tzn 15 sobota zmykam stąd i mnie tu juz nie zobaczą  :)
18 lutego 2014 21:00 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

A ona w profilu pisze,że zywym inwentarzem,też się zaopiekuje;)

Ja bym sie bala nawet oddac takiej wesz na wlasnej skórze wychodowana. Typowe rozdwojenie jażni. Athenka  entelegętna, kofajaca Niemcy, niepracujaca na czarno, patriotka i Athenka szukajaca kazdej jednej roboty, chocby w gospodarstwie przy trzodzie, bluzgajaca na Niemcow mowiacych jej grzecznie dzien dobry.
18 lutego 2014 21:01
Andrea jakie było pytanie? Jak czytałam forum to mnie trochę ciśnienie skoczyło i nie wszystko pamiętam. A nie chce mi się "kartkować" stron do tyłu
18 lutego 2014 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Ja bym sie bala nawet oddac takiej wesz na wlasnej skórze wychodowana. Typowe rozdwojenie jażni. Athenka  entelegętna, kofajaca Niemcy, niepracujaca na czarno, patriotka i Athenka szukajaca kazdej jednej roboty, chocby w gospodarstwie przy trzodzie, bluzgajaca na Niemcow mowiacych jej grzecznie dzien dobry.

Też zauważyłam sprzeczność w wypowiedziach"Antenki".musi sobie chyba dipol poprawić.)
18 lutego 2014 21:09 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Oj tam,pewnie sróbki Jej się poluzowały i pogubiła ich kilka.A teraz nie może dojść do ładu,bo źle je poskręcała:D;D;D;D
18 lutego 2014 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
A to juz obigatoryjenie.Przy kazdym moim wpisie.
18 lutego 2014 21:16 / 5 osobom podoba się ten post
Też ją poprosiłam,żeby podała zasady na jakich jest zatrudniona w 100% legalnie,to się oburzyła.A przeciez żadna z nas tu niczego nie ukrywa i opowiadamy sobie na forum o takich rzeczach,wymieniamy się doswiadczeniami.Ona nie potrafiła mi udzielić informacji,bo dyskutuje o tym,o czym pojęcia nie ma.
18 lutego 2014 21:22
tina 100%

Też ją poprosiłam,żeby podała zasady na jakich jest zatrudniona w 100% legalnie,to się oburzyła.A przeciez żadna z nas tu niczego nie ukrywa i opowiadamy sobie na forum o takich rzeczach,wymieniamy się doswiadczeniami.Ona nie potrafiła mi udzielić informacji,bo dyskutuje o tym,o czym pojęcia nie ma.

Mnie zapewniła, że wszystkie składki i podatek zapłacony
18 lutego 2014 21:28 / 11 osobom podoba się ten post
Tina napisała "Eldorado" i przypomniał mi się zeszłoroczny chyba wierszyk:):):)

Znasz li ten kraj
Gdzie nie spisują nas na straty?
Gdzie każdy nawet biedny jest bogaty
Gdzie zawsze czeka na nas praca
Gdzie nas zatrudniać się opłaca
To Niemcy - nasze ELDORADO
Niedługo wszyscy tam pojadą
Bo w naszej Polsce choć sie starasz
Choc do drzwi różnych pukasz naraz
Choc przed nazwiskiem mgr-y
To masz juz lat 54
I choc na rzęsach byś stawała
To nie dostaniesz pracy,mała!
Więc idź za moją dobrą radą
I ruszaj wnet do ELDORADO!

18 lutego 2014 21:29 / 3 osobom podoba się ten post
W profilu ma napisane,że teraz gdzieś tam siedzi,ale nowej pracy szuka.Pewnie przez to nieładne odpowiadanie Niemcom;)