Wiesiulek, ja chyba zaczne z Toba rozmowy Polakow wieczorne, przy Tobie sie wycisze.
Wiesiulek, ja chyba zaczne z Toba rozmowy Polakow wieczorne, przy Tobie sie wycisze.
Poznali Ją i spierdo... i jak najdalej:)
Psycholog by się powiesił;)
Czekam na potwierdzenie soboty wolnej, Skyp mi padł trochę. Cierpliwości:)
A ona w profilu pisze,że zywym inwentarzem,też się zaopiekuje;)
Ja bym sie bala nawet oddac takiej wesz na wlasnej skórze wychodowana. Typowe rozdwojenie jażni. Athenka entelegętna, kofajaca Niemcy, niepracujaca na czarno, patriotka i Athenka szukajaca kazdej jednej roboty, chocby w gospodarstwie przy trzodzie, bluzgajaca na Niemcow mowiacych jej grzecznie dzien dobry.
Ja bym sie bala nawet oddac takiej wesz na wlasnej skórze wychodowana. Typowe rozdwojenie jażni. Athenka entelegętna, kofajaca Niemcy, niepracujaca na czarno, patriotka i Athenka szukajaca kazdej jednej roboty, chocby w gospodarstwie przy trzodzie, bluzgajaca na Niemcow mowiacych jej grzecznie dzien dobry.
Też ją poprosiłam,żeby podała zasady na jakich jest zatrudniona w 100% legalnie,to się oburzyła.A przeciez żadna z nas tu niczego nie ukrywa i opowiadamy sobie na forum o takich rzeczach,wymieniamy się doswiadczeniami.Ona nie potrafiła mi udzielić informacji,bo dyskutuje o tym,o czym pojęcia nie ma.