Margolcia . Pracujac tylko tak zeby przezyc ? Z choinki sie urwalas ?
I nie wymyslaj i nie dopowiadaj klamstw i spekulacji.
Margolcia . Pracujac tylko tak zeby przezyc ? Z choinki sie urwalas ?
I nie wymyslaj i nie dopowiadaj klamstw i spekulacji.
Jak jeszcze byłam z firmy to sie tez oczywiście przez 4 mce nie doczekaąłm na EKUZ.....Pierwsze 2 miałam turystyczny anastepne 2 firma mnie ubezpieczyla w HDI i jeszcze chcieli,zebym za to płaciła!!!!Ręce opadają.Ciekawe czy sa takie osoby ,któe wyjeżdżają z EKUZ pracowniczym w ręce????Halo halo-odezwijcie się!
Sluchaj Beatko, mamy nawet wolny wakat na prezesa, i co reflektujesz? Ja chetnie objełabym ta funkcje, ale po pracy na bialo jade na czarno, po to zeby znow popracowac na bialo i tak w kołko, jeden zapierdziel.
Hast Du Recht!Ciężkie te życie;)Ja tam moge konserwatorem powierzchni płaskich zostać,bylebym miała łyk-end wolny i cobyście mnie uczciwie podatek odprowadzały,bo ja ino na umowe;)A jak se jaką magisterke z tego napisze to Niemcy same bendom za mnom latać;)
Hast Du Recht!Ciężkie te życie;)Ja tam moge konserwatorem powierzchni płaskich zostać,bylebym miała łyk-end wolny i cobyście mnie uczciwie podatek odprowadzały,bo ja ino na umowe;)A jak se jaką magisterke z tego napisze to Niemcy same bendom za mnom latać;)
Łykendy masz jak w banku do prywatnej dyspozycji, ale po co Ci ta magisterka, entelegętnych ci u noc dostatek, a co do skladek, tooo wiesz my agencja lekkich przekretasow jestemy, z nami nic na 100%
A piszta se nawet jakie doktoraty,ino rzeby z synsem byli i ućciwe....i podatki do mniemieckiej skarbufki otprowadzajta :))))))))))))))
Przypominam czego dotyczy temat i przywołuję do porządku. Bo widzę że kilka osób tutaj się trochę zagalopowuje.
edit:
Temat zamykam, bo widzę, że w obecnej formie jego istnienie nie ma większego sensu.
edit: otwieram.
Hej! Dopiero zaczynam swoją przygodę z wyjazdami jako opiekunka, dlatego potrzebuje pomocy od nieco starszych i bardziej doświadczonych koleżanek :)
Mam pytanie, czy któraś z Was pracowała, bądź zna i wie coś na temat współpracy z panią Izabelą Sobocinski z Kassel?
(PCK Pflege Centrum Kassel Ambulanter Pflegedienst 24h/ 1A Izabella Sobocinski)?
Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedz i wskazówkę ! :)