Za i przeciw pracy legalnie i na czarno

18 lutego 2014 20:34
emi

Dorotee,
ja z moimi marzeniami mogę poczekać nawet do 67 lat.
Obym tylko doczekała. Zatrudnię sobie wtedy opiekunkę na czarno.

Oby było Ciebie stać na legalną formę:) zatrudnienia:)
18 lutego 2014 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
Chyba zacznę znowu czytac forum , bo się zrobiło wesoło i interesująco Margolcia Ty jesteś najlepsza wszędzie lubię z Tobą pisać. Niech żyją lubuszanki :)
18 lutego 2014 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Dorotee,
ja z moimi marzeniami mogę poczekać nawet do 67 lat.
Obym tylko doczekała. Zatrudnię sobie wtedy opiekunkę na czarno.

Co wy tak do tych opiekunek na czarno?Czarny tez ładny kolor.Mnie jest w nim do twarzy.
18 lutego 2014 20:36
dorotee

Oby mnie było stać, żeby siebie utrzymać, będzie fantastycznie.
18 lutego 2014 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dorotee chcesz mnie poznać czy nie ? hihihi:)
18 lutego 2014 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
Margolcia wymiatasz :)) Szczerosc do bolu, uwielbiam takich ludzi.
Atak propo do Athenki i nie tylko ale u Ciebie widzialam akurat to okreslenie. Czy dane miejsce pracy okresla sie jako stancje czy stelle??? Pytam powaznie, bo ja jeszcze laik jestem i nie wiem.
18 lutego 2014 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Co wy tak do tych opiekunek na czarno?Czarny tez ładny kolor.Mnie jest w nim do twarzy.

Jak dla mnie może być nawet czarna na czarno. Ważne, żeby nam obu pasował ten układ. Ale jak mnie będzie stać, jak mi Koleżanka życzyła, to ją legalnie zatrudnię. Ale wybielać jej nie będę.
18 lutego 2014 20:40
aniananowo

Dorotee chcesz mnie poznać czy nie ? hihihi:)

Czekam na potwierdzenie soboty wolnej, Skyp mi padł trochę. Cierpliwości:)
18 lutego 2014 20:43 / 6 osobom podoba się ten post
esmeralda

Margolcia wymiatasz :)) Szczerosc do bolu, uwielbiam takich ludzi.
Atak propo do Athenki i nie tylko ale u Ciebie widzialam akurat to okreslenie. Czy dane miejsce pracy okresla sie jako stancje czy stelle??? Pytam powaznie, bo ja jeszcze laik jestem i nie wiem.

Stancja jest stancją, a sztela sztela. Ona juz sie pogubila w tych klamstwach, dajcie pokoj, lekarz byl dzisiaj, zakazal mi nerwowac sie. A jak poczytalam Athenke, to mi jakies sine plamy na ciele wylajzly,... 
18 lutego 2014 20:43
Mnie też wkurza, ale aż tak bezpośrednia nie chciałam być. Ja czekam, aż mi koleżanka Antenka da namiary na agencję, która mnie zatrudni legalnie, tak jak ją.
18 lutego 2014 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
Ten temat jest z 2011 roku czy to przez opieszałość czy nieuwagę tyle czasu czekał na reanimacje.Bo temat stary jak saksy.

A robota na czarno była i będzie.Oby jak najdłużej.
18 lutego 2014 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
Ty wez no tylko przelec jej poprzednie posty, zobaczysz ile sprzecznosci jest w tym co ona pisze. Jednak co niektorym, te testy na psychike by sie zdaly.
18 lutego 2014 20:47 / 6 osobom podoba się ten post
margolcia

Ty wez no tylko przelec jej poprzednie posty, zobaczysz ile sprzecznosci jest w tym co ona pisze. Jednak co niektorym, te testy na psychike by sie zdaly.

Psycholog by się powiesił;)
18 lutego 2014 20:47
Wiesiula

Przeczytałam dokładnie wszystko i nic nowego już nie napiszę, bo myśli me aż się gotują.
Ale jedno powiem - kocham cię Margolciu :-)

Wiesiulek, ja chyba zaczne z Toba rozmowy Polakow wieczorne, przy Tobie sie wycisze. 
18 lutego 2014 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Margolcia:) jakby to powiedziala moja cora JESTEM TWOJA FANKA:))