Bardzo dyskusyjny temat.
Firmy .....jest ich tak wiele na rynku,że..............
Są może ze 2-3,które działają najbardziej normalnie,ale i tak się chronią,tak jak w Twoim przypadku Andrea.
Co do psychicznych chorób,hmmmmmmmmm.Tak powinny być badania,ale W których zawodach są takie badania robione?W nielicznych i może dobrze,bo takie badania zdyskwalifikowałyby 80% ludzi.Czasy mamy jakie mamy i większość ludzi ma depresje-mniejszą,lub większą.Nie mogłybyśmy wyjeżdżać i zajmować się ludźmi chorymi,niedołężnymi, firmy nie mogłyby funkcjonować i padałyby co chwila:(
Ah ,to naprawdę temat rzeka.
Ja osobiście robię badania,pilnuję swojego zdrowia,bo mam dzieci,rodzinę i chcę normalnie funkcjonować.Wybieram sobie takie sztele,żebym mogła podołać psychicznie i fizycznie.Pamiętajmy jednak ,że nasza psychika jest bardzo szarpnięta.Wykonujemy ciężki zawód..Powinnyśmy mieć dodatkowe pieniądze ,za wykonywanie trudnego zawodu.....
Marzenie ściętej głowy:(
Ja tam się ciesze ,że nie badano mojej psychiki,bo w życiu Was bym nie poznała hahahahahahaa:D;D;D;D;D
Przecież ja jestem tak pokręcona,że hej,nikt by mnie nie zatrudnił buahahahahahahaha:D;D;D;D;D;D;D
Może lepiej nie grzebać za bardzo,bo nie będziemy miały możliwości wyjeżdżać,a już na pewno większość ,zostanie w kraju i ....wcale nie będzie miała pracy:(