Czyli co/Babcia sobie gada po szwajcarsku,a Ty do Niej po niemiecku?To z kąd wiesz co Ona do Ciebie gada?
Czyli co/Babcia sobie gada po szwajcarsku,a Ty do Niej po niemiecku?To z kąd wiesz co Ona do Ciebie gada?
Nie mam pojęcia co babcia do mnie mówi,ale zawsze się z nią zgadzam :). Córka pdp uprzedziła mnie,że jej mama tylko szwajcem mówi,ale przyznala,że sama jej nie rozumie hi,hi.
Buahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D;D;D;D;DD;D;D;D;D;D;D;D;D Ale jaja,Ty to masz wesoło z ta babuszką,już widzę jak Ty i córcia Pdp robicie głupie miny i mówicie Ja,Ja,Ja.........a babuszka se mysli"noż durne jakieś ,czy co?????????????"Buahahahahahahahahahahah"D;D;D;D;D;D
Ja wiem,ze to jest śmieszne,ale własnie tak jest...:) Może tylko z tą róznicą,że babcia raczej niewiele myśli,ma bardzo zaawansowaną demencję.
Ja rozumiem,nawet tak pomyślałam,ale tak jakoś dostałam głupawki:) Przepraszam.
Czy w Szwajcarii można pracować krócej niż 3 miesiące? Gdyby dało się 2, to bym się nawet zastanowiła, bo wtedy po powrocie wnuczka jeszcze mnie pozna, lecz po 3 - wątpię...
Czy w Szwajcarii można pracować krócej niż 3 miesiące? Gdyby dało się 2, to bym się nawet zastanowiła, bo wtedy po powrocie wnuczka jeszcze mnie pozna, lecz po 3 - wątpię...
a propos Szwajcarii....w niedziele miałam przyjemność zobaczyć Zurich i popływać rowerem wodnym po jeziorze zurichskim.Przepiękne miasto, ludzie wyluzowani, ale ceny na Banhofstrasse.....wstrząsajace.Zegarki Rolexa po 30 tys euro i więcej, same Armanii, Hermesy i Chanele.Oczywiście napisy na wystawach "my gawarim po ruski" :-) Bardzo podoba mi się Szwajcaria.Widziałam też St. Galen z piękną biblioteką wpisaną na listę Unesco.Może w końcu uda mi się tam dostać pracę..bo staram się i to bardzo.Dzięki mleczko47 za przepis :-) Warto pracować w Szwajcarii a mieszkać w Niemczech, ale to już przy normalnym życiu, a nie na wyjeżdzie ;-)