21 sierpnia 2014 15:33 / 8 osobom podoba się ten post
kasia63Amorek i Grenadelka-a mnie się trochę smutno zrobiło:( Nie chciałabym ,żeby moje wrażenia były odbierane na zasadzie "zazdrośćcie mi frajerzy pracujący w D"..... Marzyła mi się Szwajcaria,cieszę się ,że się udało choć prawdę mówiąc fuksem:)Teraz Ands zasiał"ziarno niepokoju" i może kiedyś trafi się Dania:)Lubię poznawać nowe kraje ,obyczaje,"zasady działania",choć czesto wiąże się to z odczuciem-"jestem osioł i nic nie wiem:)".Zakładając bloga teraz chciałam się z Wami wszystkimi podzielić obserwacjami świeżynki bo zupełniej inaczej patrzą te,które tu długo pracują a ja inaczej ,ale wobec podobnych komentarzy....,już nie wiem sama czy to ma sens...Nie chcę ,żebyście mi zazdrościli czy uważali że jestem z tej sławnej"wyższej"półki,nie jestem,po 4 latach wyjazdów????Jeszcze długo ,długo nie:)Może nigdy:)-gdyby w Rosji tak płacili jak tu też bym pojechała bo ruski znam o niebo lepiej niż niemiecki:) Czy w jakiekolwiek inne miejsce.Pewnie ,że wolałabym przyjechać tu turystycznie,do D też ,ale skoro nie da się inaczej:)
KASIU... JA SIE CIESZE..., ze masz prace, spokojna..ze ludzie cywilizowane, ze poznajesz nowe kraje itd. itd. NIE MASZ MOTYWU SMUCIC SIE, poniewaz nigdy tu na forum, nie zadowolisz wszystkich. Wszystko co pisalam wczesniej odnosi sie do zazdrosci i glupoty.... / imie, nick itd./ ... okazalo sie nagle, ze mozna wyjechac do CH. BEZ POMOCY UCZYNNYCH DUSZYCZEK / 1,23,25, - /., ze mozna odnosic sukcesy/ kazdy mierzy je swoja miara /, ze nie placzemy na forum.... to boli tych ludzi. Dzisiaj od rana wyciaganie szkieletora z szafy... po co ???? ???//???? Kto wie ile ja mam euraskow, na mojej Majorce ????? Zasmiecanie Twojego bloga, to inny temat... i wiesz dobrze o co chodzi. Mysle, ze to wszystko albo z nudow, albo postepujace otepienie starcze. Temat frajerow...nie jest mi blizej znany, uwazam, ze jestesmy madrymi kobietami, pracujemy w stresie.. nikt nie wie, co bedzie sie dzialo, za 10 min., kazda/y ma innego pdp, inny styl pracy, inne doswiadczenie, inna place , itd. to jest frajerstwo.? nie.Moze ktos tak uwaza, a moze swoje niepowodzenia osobiste przelewa na forum- checia zdolowania reszty., ... nie interesuje mnie toooooooooooooooo.......... Wyzsza polka nie istnieje, podaje do publ. wiadomosci = sa osoby uczciwe i kloaka. ZA to co napisalam i otrzymalam obietnice szybkiego exportu od Modusia, nie wypieram sie i moge napisac jeszcze raz / bylo to skierowane do konkret. osoby, nie odnosilo sie do CIEBIE /. Nienawidze tylko glupoty, podlosci i falszu...nauczylam sie nawet bawic,........... jak klaun bryluje po salonach .... Zycze CI i wszystkim samych sukcesow i spokojnej pracy.
Pisz bloga, nie zwazaj na zlosliwosci... a spamy wywalaj...