A ja raz musiałam, chociaż rozpisywać się nie chcę, bo znowu na mnie ktoś naskoczy:)
A ja raz musiałam, chociaż rozpisywać się nie chcę, bo znowu na mnie ktoś naskoczy:)
Pwenie dobry temat by z tego wyszedł,kto ,co po kim...to tak żartem.Ale czy któraś została pobita,nie może to za wiele powiedziane ,uderzona przez zmienniczkę .
wiesz, może i masz rację, jednak ja osobiście nikogo, kto jedzie za te 800 ełro do pracy, nie oceniam przez pryzmat głupoty.
Każdy żyje jak chce.
NDorota,no co ty...?!
Emilio czyli co? Uważasz że źle robie pisząc o tym że można. To jest dołowanie innych? Pisanie o tym że są firmy które płacą więcej i zachęcanie do uwierzenia w siebie. Ja to inaczej zupełnie widzę. To Wy działacie na ich szkodę wmawiając im że stawka 600 euro jest ok, nie jest ok to jest wyzysk!
zasadnicze pytanie-przez trzezwą zmienniczke?mam nadzieje, ze to tylko pytanie z kosmosu i cos takiego miejsca jednak nie mialo.
Pwenie dobry temat by z tego wyszedł,kto ,co po kim...to tak żartem.Ale czy któraś została pobita,nie może to za wiele powiedziane ,uderzona przez zmienniczkę .
Emilio lejesz miód na serce moje...:-)
No żartujesz?
Czarna, gdyby oni mieli dojście do innych rumuńskich opiekunek, to by po prostu je zatrudnili. coś musialo być nie tak. Bo logicznie rozumując, to po co płacić Polce 2 razy tyle, jesli Rumunce mozna mniej?