A mnie mój czytnik dziś rozczarował. Rozładował się skubaaniutki bez ostrzeżenia. I to jest jedyny minus czytnika, bo do papierowej książki można wrócić zawsze jak się ma ochotę :)
A mnie mój czytnik dziś rozczarował. Rozładował się skubaaniutki bez ostrzeżenia. I to jest jedyny minus czytnika, bo do papierowej książki można wrócić zawsze jak się ma ochotę :)
Kupiłam Kindla Paperwhite i jestem też mega zadowlona. Mam na nim wiele ksiązek,bajek po niemiecku,mam słownik,który cudnie tłumaczy słowa ,a nawet zdania:). Teraz już mi trochę przeszło,ale jakiś czas temu piałam z radości :)
Na Amazonie kupiłaś? Właśnie przymierzam się do zamówienia. Tym razem już muszę koniecznie kupić, bo to wożenie kilogramów jest straszne ;)
Witam prosze mi powiedzieć co to jest ta Amazona i jak sie zamawia bo zawsze mam kupę ksiażek a to wazy Jestem w tym temecie zielona
Witam prosze mi powiedzieć co to jest ta Amazona i jak sie zamawia bo zawsze mam kupę ksiażek a to wazy Jestem w tym temecie zielona
Mam pytanie do użytkowników Kindle Paperwhite - a szczególnie do Ivanilii - mówiłaś, że masz słownik na swoim urządzeniu - moje pytanie, czy jest to słownik oryginalnie wbudowany, czy sobie go ściągnęłaś?
Bo tak patrzę na allegro i wychodzą one nawet taniej niż przez Amazon - ale one mają wbudowany słownik angielski, a mnie to bardziej na niemieckim zależy.