A powiedzcie mi, jak to się na tym amazonie kupuje? Tak jak na allegro? Rejestruje się, kupuje i płaci przelewem? I rozumiem, że podajecie adres podopiecznych do przesyłki?
A powiedzcie mi, jak to się na tym amazonie kupuje? Tak jak na allegro? Rejestruje się, kupuje i płaci przelewem? I rozumiem, że podajecie adres podopiecznych do przesyłki?
Ja się przymierzam do tego czytnika http://allegro.pl/x4-kindle-classic-5-czytnik-ebook-wifi-eink-f-vat-i3889415499.html
A książki oddaję jak jestem w domu przez internet na stronce www.gratyzchaty.pl
Zawsze to jakieś rozwiązanie niż wywalanie na śmietnik.
Wziąłem ten: http://allegro.pl/czytnik-ebook-thalia-oyo-sii-sipix-wifi-4gb-gratis-i3912035709.html Najwyżej się wkurzę... ale pieniądze małe, więc moje wkurzenie na pewno nie będzie takie, jakbym wydał 800 zł za bubla.
A ja kupilam na allegro KINDLA i jestem bardzo bardzo zadowolona . Po ciemku można sobie czytac leżąc po kołderką .Super :) I na stronie
ŚWIAT CZYTNIKÓW jest również opisane bardzo badzo dokładnie jak z niego koorzystać .
Aniu,
Ty masz Paperwhitea? z podswietleniem?
Ja mam Trekstora z podswietleniem własnie,
mozna czytac w kazdych warunkach.
Córka sie zastanawia nad Kindle Classic 5 , bo jej zależy na WIFI, i tanim,
ale on nie ma podswietlenia chyba i nie wie jak to z czytaniem po ciemku.
Córka jest w IR i tam nie ma zbyt duzego wyboru,
a przesyła przedraża.
Aniu,
Ty masz Paperwhitea? z podswietleniem?
Ja mam Trekstora z podswietleniem własnie,
mozna czytac w kazdych warunkach.
Córka sie zastanawia nad Kindle Classic 5 , bo jej zależy na WIFI, i tanim,
ale on nie ma podswietlenia chyba i nie wie jak to z czytaniem po ciemku.
Córka jest w IR i tam nie ma zbyt duzego wyboru,
a przesyła przedraża.
Scarlet, ja niedawo kupiłam Kindla Classic. Świetna rzecz. Na początku tło wydawało mi się trochę za ciemne, ale szybko sie przyzwyczaiłam. Super mi się na nim czyta w łóżku, ale przy włączonej lampce, bo on nie ma podświetlenia. No i strony można przewijać trzymając czytnik jedną ręką, gdy druga pod głową ;) W porównaniu z niewygodną ciężką książką różnica jest wielka na plus czytnika. WiFi działa ok, ale dużo się tym nie bawiłam. Ja chciałam czytnik do czytania książek i ten jak dla mnie jest świetny. Juz zamówiłam ubranko dla niego na allegro :)
Ja sciagam nałogowo z Chomika,
z 4 zł mam 1,5 GB do sciągniecia.
Nie do wykorzystania, ściagnęłam juz ponad 200 książek,
i jeszcze mam ponad 1GB.
No szalejesz :) To Ci na kilka lat starczy tych książek.