Teraz jest ta akcja krążących książek. Są regały w bibliotekach i domach kultury. A w lecie można na ławeczce zostawić, zawsze znajdzie amatora :)
Teraz jest ta akcja krążących książek. Są regały w bibliotekach i domach kultury. A w lecie można na ławeczce zostawić, zawsze znajdzie amatora :)
Jak robisz w domu porządki a wiesz jakie zdolności mają starsi ludzie do gromadzenia to się nie zastanawiasz nad ławeczkami, czy tym podobnymi. Ja sama nazbierałam za dużo książek. Człowiek musi mieć jakąś uporządkowaną przestrzeń do mieszkania. Niestety nie mam gdzie gromadzić i szkoda mi czasu na szukanie chętnych. Pytam wśród znajomych i sąsiadów. Jak nikt akurat nie chce to wyrzucam.
Do Domu Kultury czesto chodzę i u nas nie ma czegoś takiego.
Dzięki, a ile kosztował i jaki to dokładnie model?
Ja właśnie oduczam się gromadzenia i przy przeprowadzce zostawiłam tylko ukochane książki i pozycje, które mogą się przydać :) Reszta wylądowała w bibliotece i u znajomków. A teraz kupuję tylko nowe książki Ch. Link na zmianę z koleżanką i są u Niej na półeczce ( ma duży dom ). Zaopatrzyłam się w czytnik i ściągam póki co starocie z chomika, bo zaległości w czytaniu posiadam. Czasem płacę parę groszy przez sms ale generalnie za darmoszkę.
Wziąłem ten: http://allegro.pl/czytnik-ebook-thalia-oyo-sii-sipix-wifi-4gb-gratis-i3912035709.html Najwyżej się wkurzę... ale pieniądze małe, więc moje wkurzenie na pewno nie będzie takie, jakbym wydał 800 zł za bubla.
Najpierw muszą mi go przysłać :-)
Jak robisz w domu porządki a wiesz jakie zdolności mają starsi ludzie do gromadzenia to się nie zastanawiasz nad ławeczkami, czy tym podobnymi. Ja sama nazbierałam za dużo książek. Człowiek musi mieć jakąś uporządkowaną przestrzeń do mieszkania. Niestety nie mam gdzie gromadzić i szkoda mi czasu na szukanie chętnych. Pytam wśród znajomych i sąsiadów. Jak nikt akurat nie chce to wyrzucam.
Do Domu Kultury czesto chodzę i u nas nie ma czegoś takiego.
witam.ja znalazlam sposob na pozbycie sie kasiazek,co do ktorych wiem,ze wiecej nie wezme do reki-zanosze do biblioteki miejskiej i daje jako darowizne.
ja sie ciesze,oni sie ciesza:)i mam satysfakcje,ze jeszcze inni czytelnicy skorzystaja:)