E-book - tytuly, wymiana, informacje

06 maja 2016 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie ma za co ;)) Zaraz wysle jeszcze raz, spakowane jest wiec go zipem potraktuj czy czyms na podobienstwo ;)

Teraz doszlo ! Jeszcze raz dziekuje 
06 maja 2016 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
Proszem;))
07 maja 2016 15:51
fioletowa.mysz

Proszem;))

Hej>>Masz może audiobooki...prosiłabym coś,,bo musze narazie oszczedzac moje chore oczy..:)
07 maja 2016 19:06 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Hej>>Masz może audiobooki...prosiłabym coś,,bo musze narazie oszczedzac moje chore oczy..:)

Nie mam.Audiobookow nie lubie..Mam tylko czytanki.
12 maja 2016 09:20 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie mam.Audiobookow nie lubie..Mam tylko czytanki.

Poszukuję książek:
- Służące - Kathryn Stockett
- Pokój - Emma Donoghue
- Bez strachu - Adam Ragiel
- Zdarzyło się  - Włodzimierz Kalicki
- Jeff Bezos i era Amazona. Sklep, w którym kupisz wszystko

Jeżli masz to byłabym wdzięczna, bo słyszałam, że niezły zbiór posiadasz:)
12 maja 2016 09:44
wichurra2

Poszukuję książek:
- Służące - Kathryn Stockett
- Pokój - Emma Donoghue
- Bez strachu - Adam Ragiel
- Zdarzyło się  - Włodzimierz Kalicki
- Jeff Bezos i era Amazona. Sklep, w którym kupisz wszystko

Jeżli masz to byłabym wdzięczna, bo słyszałam, że niezły zbiór posiadasz:)

Z tego czego poszukujesz, w obecnej chwili dysponuje tylko Pokojem Emmy Donoghue. Sluzace gdzies mi wcielo. Nie moge wykopac...Nie weim gdzie je wcisnelam. Pozostalych pozycji niestety nie posiadam.  Edit : nie znam Tojego maila,zeby Pokoj przeslac. Jak to rozwiazac? ;)
12 maja 2016 10:24
To super, że chociaż coś będzie:) mój mail to wichurra małpa o2.pl
12 maja 2016 12:05 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Kuknij na meila, przesłałam 2 pozycje, daj znać, czy ta druga Ci się otwiera.
12 maja 2016 15:19 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Dopiero zauwazylam,ze maila tutaj podalas  Poooszlo! Udanego czytania. Zapytalam sie znajomych o pozostale ksiazki,ktorych szukasz. Zobaczymy...Moze jakis odzew bedzie.
12 maja 2016 18:00 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Dopiero zauwazylam,ze maila tutaj podalas :-) Poooszlo! Udanego czytania. Zapytalam sie znajomych o pozostale ksiazki,ktorych szukasz. Zobaczymy...Moze jakis odzew bedzie.

Dzięki, ale pozostałe książki zostały mi już nadesłane:)
Nie wiedziałam, że to tak fajnie jest, że się napisze, a dobre duszyczki podeślą:)
12 maja 2016 18:04
wichurra2

Dzięki, ale pozostałe książki zostały mi już nadesłane:)
Nie wiedziałam, że to tak fajnie jest, że się napisze, a dobre duszyczki podeślą:)

Jest,jest ;) Ja tez sie zawsze dopraszam u dziewczyn moich na Chomiku 
16 maja 2016 09:56 / 2 osobom podoba się ten post
agapl

Myszko , dziekuje bardzo ! Uwinelas sie szybciutko :przytula: 
Jednak "Tylko razem z corka" gdzies sie zapodzialo po drodze wiec jak bys mogla jeszcze raz ja puscic to bylo by super! Pozdrowionka :-)

Takiego jeszcze ebooka dopadlam :Snellman Anja 

Anyżka chce być jak inne nastolatki. Malować paznokcie. Tańczyć flamenco. Iść na koncert Madonny. Nic nadzwyczajnego. Nawet balkon chciałaby mieć zwyczajny, jak inni mieszkańcy kraju, do którego sprowadziła się z rodziną: obsadzony kwiatami, zachęcający do pogawędek. Zdaniem ojca każde z tych pragnień zasługuje na karę. Bicie jest tylko jedną z możliwości. A czy naprawdę byłoby źle, gdyby w Koranie zaistniała sura czerwonego bikini? Gdyby można było spytać Proroka, dlaczego jest tak nieznośnie poważny? Anyżka chowa w głowie - i w pamiętniku - całą masę takich pytań, marzeń, wyimaginowanych rozmów z Alem Gorem - jedynym "Al", który nie budzi jej sprzeciwu. Przyjaźń z Wandą, córką sławnej pisarki przynosi jej wspaniałe zmiany. Niestety, rodzina czuwa.

18 maja 2016 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Takiego jeszcze ebooka dopadlam :Snellman Anja 

Anyżka chce być jak inne nastolatki. Malować paznokcie. Tańczyć flamenco. Iść na koncert Madonny. Nic nadzwyczajnego. Nawet balkon chciałaby mieć zwyczajny, jak inni mieszkańcy kraju, do którego sprowadziła się z rodziną: obsadzony kwiatami, zachęcający do pogawędek. Zdaniem ojca każde z tych pragnień zasługuje na karę. Bicie jest tylko jedną z możliwości. A czy naprawdę byłoby źle, gdyby w Koranie zaistniała sura czerwonego bikini? Gdyby można było spytać Proroka, dlaczego jest tak nieznośnie poważny? Anyżka chowa w głowie - i w pamiętniku - całą masę takich pytań, marzeń, wyimaginowanych rozmów z Alem Gorem - jedynym "Al", który nie budzi jej sprzeciwu. Przyjaźń z Wandą, córką sławnej pisarki przynosi jej wspaniałe zmiany. Niestety, rodzina czuwa.

Jasne chetnie przygarne Bogow na balkonie ( nie znam tego ale opis ciekawy ) .
A tak przy okazji masz moze ksiazki: Kiera Cass - Syrena , Krolowa i faworytki , Korona . To jest zdecydowani lzejsza lektura  
18 maja 2016 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
agapl

Jasne chetnie przygarne Bogow na balkonie ( nie znam tego ale opis ciekawy ) .
A tak przy okazji masz moze ksiazki: Kiera Cass - Syrena , Krolowa i faworytki , Korona . To jest zdecydowani lzejsza lektura :-)  

Tej autorki mam takie

Cass Kiera - Następczyni 
Cass Kiera - Ksiaze i gwardzista 
Cass Kiera - Jedyna
Cass Kiera - Elita
Cass Kiera - Rywalki

Pewnie przeczytane masz?
18 maja 2016 21:13
fioletowa.mysz

Tej autorki mam takie

Cass Kiera - Następczyni 
Cass Kiera - Ksiaze i gwardzista 
Cass Kiera - Jedyna
Cass Kiera - Elita
Cass Kiera - Rywalki

Pewnie przeczytane masz?

Te ksiazki tez mam a chetni przeczytalabym ciag dalszy bo juz podobno sie ukazaly