E-book - tytuly, wymiana, informacje

11 lutego 2016 18:47 / 3 osobom podoba się ten post
Witam:) wyslalam przed chwila kilku osobom e-booki w MOBI, prosze dac znac czy dotarly;)
11 lutego 2016 18:52
kika1

Witam:) wyslalam przed chwila kilku osobom e-booki w MOBI, prosze dac znac czy dotarly;)

Mam, dziękuję :)
11 lutego 2016 19:21
kika1

Tak.Mam pozycji 7.Dziękuję bardzo.
15 kwietnia 2016 17:01 / 1 osobie podoba się ten post
podsyłam wam linka do konwertowania

http://ebook.online-convert.com/convert-to-pdf

same sobie wszystko poprzerabiacie na mobi,epub,pdf czy co kto tam woli Co do ebookow to mam od metra,jak ktoś czegoś specjalnego poszukuje to poproszę o info.Różne gatunki,od biografii,przez literature faktu,babskie obyczajowki, thrillery i romansidla. Tylko proszę o tytuł i autora. Jak mam to podeślę.
04 maja 2016 17:32 / 1 osobie podoba się ten post
Witam dziewczyny Potrzebuje 2 ksiazki. Kwiat pustyni - Waris Dirie oraz Tylko razem z corka - Mahmood Betty . Nie sa to nowosci wiec na pewno ktoras z Was posiada i moglaby mi wyslac . Obojetnie w jakim formacie . Z gory dziekuje
04 maja 2016 18:09 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

same sobie wszystko poprzerabiacie na mobi,epub,pdf czy co kto tam woli :-) Co do ebookow to mam od metra,jak ktoś czegoś specjalnego poszukuje to poproszę o info.Różne gatunki,od biografii,przez literature faktu,babskie obyczajowki, thrillery i romansidla. Tylko proszę o tytuł i autora. Jak mam to podeślę.

Myszencjo podeślij coś.Biorę jak leci.Małe prawdopodobieństwo ,żeby tytuły się powtórzyły.
04 maja 2016 18:11 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Myszencjo podeślij coś.Biorę jak leci.Małe prawdopodobieństwo ,żeby tytuły się powtórzyły.

Chociaz powiedz z jakiego gatunku chcesz? :)) Florystke Tobie wysle, Katarzyny Bondy ;) i cos tam jeszcze znajde.. Dobra,cos tam Tobie powysylalam ;)
04 maja 2016 19:31 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

same sobie wszystko poprzerabiacie na mobi,epub,pdf czy co kto tam woli :-) Co do ebookow to mam od metra,jak ktoś czegoś specjalnego poszukuje to poproszę o info.Różne gatunki,od biografii,przez literature faktu,babskie obyczajowki, thrillery i romansidla. Tylko proszę o tytuł i autora. Jak mam to podeślę.

Fioletowa.mysz a masz moze ksiazki ktorych ja poszukuje ? ( Kwiat pustyni - Waris Dirie oraz Tylko razem z corka - Mahmood Betty ) 
04 maja 2016 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
agapl

Fioletowa.mysz a masz moze ksiazki ktorych ja poszukuje ? ( Kwiat pustyni - Waris Dirie oraz Tylko razem z corka - Mahmood Betty ) 

Miec to mam,ale nie wiem gdzie. Daj mi chwilke,poszukam i dam znac. 
04 maja 2016 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
agapl

Witam dziewczyny :-) Potrzebuje 2 ksiazki. Kwiat pustyni - Waris Dirie oraz Tylko razem z corka - Mahmood Betty . Nie sa to nowosci wiec na pewno ktoras z Was posiada i moglaby mi wyslac . Obojetnie w jakim formacie . Z gory dziekuje :-)

Niestety tych dwóch akurat nie mam, ale jak lubisz taką tematykę, to mam ok. 40 poz. jak ja to nazywam ARABSKIE, wszystko w pdf.
Jakbyś reflektowała, to mówisz i masz.
04 maja 2016 19:40
scarlet

Niestety tych dwóch akurat nie mam, ale jak lubisz taką tematykę, to mam ok. 40 poz. jak ja to nazywam ARABSKIE, wszystko w pdf.

Jeżeli mogę się "podpiąć" to w Pdf reflektuję na każdy gatunek oprócz fantasy i harlekinów. Czytam dużo i ograbiłam już rodzinę z e boków, a mojej walizce nie mieszczą się książki w wersji tradycyjnej.
04 maja 2016 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
agapl

Wiesz co? Akurat tego pendriva w domu chyba zostawilam. Ale ja sie zapytam kolezanek ,jak maja to wysle Tobie. Dirie Waris mam tutaj dwie.Przełamać tabu  oraz List do matki . Jesli chcesz moge podrzucic.
04 maja 2016 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
aniao

Jeżeli mogę się "podpiąć" to w Pdf reflektuję na każdy gatunek oprócz fantasy i harlekinów. Czytam dużo i ograbiłam już rodzinę z e boków, a mojej walizce nie mieszczą się książki w wersji tradycyjnej.

Ania jutro Cię zarzucę, skorobnij tylko co najchetniej...ja w swoim ebokku mam juz prawie 1500 poz.
04 maja 2016 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Ania jutro Cię zarzucę, skorobnij tylko co najchetniej...ja w swoim ebokku mam juz prawie 1500 poz.

Ja czytam wszystko (od roku nie mieszkam w mieście, więc i biblioteka skromniejsza, a do większej to już wyprawa), a od kiedy jeżdżę do Niemiec to już w ogóle nie wybrzydzam. W skrócie wyżej harlekina, niżej "Blaszanego bębenka". Ostatnio odkryłam Paulline Simons i jej "Trylogię leningradzką", mam problem z nazwiskami autorów, ale lubię trillery, sensacyjne, historyczne, powieści, biografie itd.

Wysłałam zaproszenie, nie chcę zaśmiecać wątku.
04 maja 2016 20:23 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Dziekuje za checi ale "potrzebuje" akurat tych konkretnych . Pare innych arabskich mam jednak gdyby cos mi jeszcze brakowalo to na pewno zglosze sie do Ciebie