Witam:) wyslalam przed chwila kilku osobom e-booki w MOBI, prosze dac znac czy dotarly;)
Witam:) wyslalam przed chwila kilku osobom e-booki w MOBI, prosze dac znac czy dotarly;)
podsyłam wam linka do konwertowania
http://ebook.online-convert.com/convert-to-pdf
same sobie wszystko poprzerabiacie na mobi,epub,pdf czy co kto tam woli :-) Co do ebookow to mam od metra,jak ktoś czegoś specjalnego poszukuje to poproszę o info.Różne gatunki,od biografii,przez literature faktu,babskie obyczajowki, thrillery i romansidla. Tylko proszę o tytuł i autora. Jak mam to podeślę.
Myszencjo podeślij coś.Biorę jak leci.Małe prawdopodobieństwo ,żeby tytuły się powtórzyły.
podsyłam wam linka do konwertowania
http://ebook.online-convert.com/convert-to-pdf
same sobie wszystko poprzerabiacie na mobi,epub,pdf czy co kto tam woli :-) Co do ebookow to mam od metra,jak ktoś czegoś specjalnego poszukuje to poproszę o info.Różne gatunki,od biografii,przez literature faktu,babskie obyczajowki, thrillery i romansidla. Tylko proszę o tytuł i autora. Jak mam to podeślę.
Fioletowa.mysz a masz moze ksiazki ktorych ja poszukuje ? ( Kwiat pustyni - Waris Dirie oraz Tylko razem z corka - Mahmood Betty )
Witam dziewczyny :-) Potrzebuje 2 ksiazki. Kwiat pustyni - Waris Dirie oraz Tylko razem z corka - Mahmood Betty . Nie sa to nowosci wiec na pewno ktoras z Was posiada i moglaby mi wyslac . Obojetnie w jakim formacie . Z gory dziekuje :-)
Niestety tych dwóch akurat nie mam, ale jak lubisz taką tematykę, to mam ok. 40 poz. jak ja to nazywam ARABSKIE, wszystko w pdf.
Jakbyś reflektowała, to mówisz i masz.
Fioletowa.mysz a masz moze ksiazki ktorych ja poszukuje ? ( Kwiat pustyni - Waris Dirie oraz Tylko razem z corka - Mahmood Betty )
Jeżeli mogę się "podpiąć" to w Pdf reflektuję na każdy gatunek oprócz fantasy i harlekinów. Czytam dużo i ograbiłam już rodzinę z e boków, a mojej walizce nie mieszczą się książki w wersji tradycyjnej.
Ania jutro Cię zarzucę, skorobnij tylko co najchetniej...ja w swoim ebokku mam juz prawie 1500 poz.
Niestety tych dwóch akurat nie mam, ale jak lubisz taką tematykę, to mam ok. 40 poz. jak ja to nazywam ARABSKIE, wszystko w pdf.
Jakbyś reflektowała, to mówisz i masz.